Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Koop je telefoonaccessoires ergens anders. Phonelife is een onbetrouwbaar bedrijf dat: - Liegt over levertijden - Geen updates geeft over bezorging - Klantenservice bewust onbereikbaar maakt met e... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

15 december besteld, 12 dagen later nog niks. Geen enkel manier om contact op te nemen en een waardeloze chatbot. Schaam jullie kapot zo zaken te doen! Edit; I already had contact with your useless c... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik had voor mijn vriendin een screenprotector besteld voor haar nieuwe smartwatch. Eerst de verkeerde besteld (omdat ik niet goed naar de maat had gekeken) en toen meteen in de avond gevraagd of dit g... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bijbetaald voor een tracking code, deze nooit ontvangen. Beloofde snelle levering niet nagekomen. De chatbot zegt nu ineens dat het 8 werkdagen duurt, terwijl de website 3-4 dagen aan gaf en de pr... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Geschäft für Mobiltelefonzubehör

Vom Unternehmen geschrieben

PhoneLife is een van de grootste en beste online winkels van Nederland voor iedereen met een mobiele telefoon.

2,1

Hat 89 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top service

Hoesje besteld die helaas al na 3 maanden kapot is. Dit is niet de fout van phonelife want het hoesje staat 4.9 aangegeven met revieuws op verschillende sites.

Foto's aangeleverd en kreeg binnen een paar uur reactie en een nieuwe gestuurd

8. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hoesje teruggestuurd beweren ze dat ze…

Hoesje teruggestuurd beweren ze dat ze hem niet hebben ontvangen. Retourzending moest je zelf betalen 20 euro conclusie een hoesje van 20euro op de post gedaan dus 40 euro kwijt en geen hoesje. Op mail reageren ze niet. Heel slechts service
krijg ik een reactie dat ik contact op moet nemen maar op deze mail reageren ze niet. heel triest

17. April 2025

Hi,

Thank you for your review! That doesn’t sound right at all – it definitely shouldn’t be like that. Please reach out to our customer service, and they will assist you further with this.

Vekeerde screen protector

6. April 2025

Hi Yulian,

Thank you for your review! That doesn't sound right at all – it definitely shouldn't be like that. Please get in touch with our customer service, and they’ll help you with this claim right away.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dag ik heb 3 hoesjes besteld met Postnl…

Dag ik heb 3 hoesjes besteld met Postnl verzending plus 2 euro extra voor express zending. Krijg ik een mail waar staat dat ik 5-8 dagen levertijd heb. Die had ik met een stelige zekerheid van 100 % ook gehad als ik gewoon standaard verzending had gekozen.

Als je snel wilt...... vooral niet hier bestellen!!!

13. März 2025

Hi,

Thank you for your review! That doesn’t sound right at all, and it definitely shouldn’t be that way. Please contact our customer service, and they will assist you with this right away.

Mijn 1e bandje ging al na 10 min stuk

Mijn 1e bandje ging al na 10 min stuk, perfecte service ik kreeg een nieuwe toegestuurd, maar die is na 1 maandje dragen al stuk aan alle kanten. Helaas voor die prijs wel erg duur.

22. Februar 2025

Antwort von PhoneLife.nl

Hi Sylvia, thank you for your review! That doesn't sound right, we apologize. Contact our customer service and we will help you further with a complaint. Best Regards PhoneLife

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bandje besteld voor mijn Garmin horloge…

Bandje besteld voor mijn Garmin horloge en zou moeten passen volgens de site. Ja hij past maar pinnetjes zijn van dunne flutkwaliteit dus breken zo af en horloge van paar honderd euro al een paar keer van mijn pols gevallen omdat de pinnetjes te slap zijn en bij de kleinste beweging met bijvoorbeeld trui aantrekken dus van je pols vliegt. Terugsturen moet naar Zweden en kosten zijn voor jezelf. Ik bestel wel een band bij Garmin zelf. Hier bestel ik nooit meer wat!!

24/02 Ik heb jullie een mail gestuurd naar aanleiding van het antwoord op mijn review. Ik ben benieuwd hoe dit wordt opgelost en ik zal de oplossing hier dan ook delen.

13/03 ze hebben een oplossing geboden. Ik kon een ander product uitzoeken in de webshop voor dezelfde waarde. Ik heb een telefoon hoesje uitgezocht en die is netjes toegestuurd. Ik ben tevreden met deze oplossing en het snelle reageren van de klantenservice.

19. Februar 2025

Antwort von PhoneLife.nl

Hi Angelique, thank you for your review! That doesn't sound right, we apologize. Contact our customer service and we will help you further with a complaint. Best Regards PhoneLife

Disappointed by the quality and a 2-week delivery

Disappointing quality and a 2-week delivery despite a 5-day promise. My €19.95 Magnetic Stand Slot Card Holder MagSafe barely functions; it looks like a €2 item.

Returning isn't feasible due to the customer-paid shipping and uncertain refunds since the return address is in Sweden.

15. Februar 2025

Antwort von PhoneLife.nl

Hi Jorge, thank you for your email! That doesn't sound right, we apologize. Please contact our customer service and we will help you further. Best Regards PhoneLife

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Heb tot op heden nog niets ontvangen

7. Februar 2025

Hi Andre,

Thank you for your review! We sincerely apologize for this — it certainly shouldn't be that way. Please contact our support team, and they will assist you right away in checking where your package is.

Stalen band apple watch 9 45 mm

Bandje besteld voor apple watch 9 45 mm
Zou binne 2/3 werkdagen geleverd worden. Dit was uiteindelijk 1,5 week dus dat is niet zo'n probleem, echter kreeg ik een 44mm bandje opgestuurd welke ik nog ietsjes moest aanpassen omdat hij anders steeds het noodnummer belt als je de crown in drukt. Verder is het een prima bandje alleen denk ik dat hij op ali voor een 5e van de prijs zou zijn. Desalniettemin niet ontevreden maar kan beter.

Hi,

Thank you for your review! That doesn't sound right at all—it's definitely not how it should be. Please feel free to contact our customer service, and they will assist you directly with this complaint.

Retourneren kost 10 euro

Bij het bestellen is onvoldoende duidelijk dat retourneren op eigen kosten naar Zweden moet, dus 10 euro kost. Dit staat vast ergens vermeld in de kleine lettertjes dus het bedrijf kan zich hierachter verschuilen, maar het was erg fijn geweest als dit duidelijk(er) was vermeld zodat ik de keuze bewust kon maken.

Hello,

Thank you for your review! We are really sorry for the confusion. We will definitely adjust our website to make it clearer in the future.

Eerst slecht daarna beter

Waar ik eerst zeer negatief was moet ik ook melden dat er uiteindelijk een correct product geleverd werd. Aan de communicatie moet echt gewerkt worden, dat zal veel negativiteit voorkomen

Hello,

Thank you for your feedback! We are truly sorry about that. We will definitely take this criticism into account.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nog NOOIT in mijn 68 jaar heb ik zo’n…

Nog NOOIT in mijn 68 jaar heb ik zo’n slechte online aankoop ervaring gehad!
Geen bruikbare informatie die ook nog veel te laat aangeleverd werd en dat 6* via hun zgn klantenservice ‘support’
Ze supporten alleen hun eigen belang zonder levering gekochte waren.
Mijn advies: gooi je geld niet weg bij PhoneLife

Ps. Net onderstaande reactie van PhoneLife gekregen op mijn review’ met de standaard reactie: “neem contact op met onze klantenservice (‘support’) en dan komt t vast goed” 😌
Bewijst wat mij betreft dat ze niet eens goed lezen waar het probleem zit: bij ‘support’ zelf!
Maar ‘support’ krijgt weer instructies vanuit het eigen bedrijf natuurlijk….
Dus weet ik het nu nog zekerder: kopen bij PhoneLife is als risicovol beleggen. Je kunt het hele bedrag gemakkelijk verliezen en t interesseert hen niet hoe slecht de klantervaring daarvan wordt…
Hoe lang zal dit bedrijf nog bestaan?

13. Januar 2025

Hello,

Thank you for your feedback! That doesn’t sound right at all—it certainly shouldn’t be like that. Please contact our customer service, and they will assist you directly with this claim.

Niet ontvangen …

Niet ontvangen ook niet ingeplant bij postnl of dhl erg teleurgesteld

6. Januar 2025

Antwort von PhoneLife.nl

Hi Carolien, thanks for your review! Sorry to hear that, we apologize. Please contact our customer support and we will help you further. Best regards, PhoneLife

Pakket is niet aangekomen

Ik had op 11 december een pakketje besteld die nu nog steeds niet is aangekomen (het is 3 januari). Na drie keer hulp te hebben gezocht met de klantenservice zijn we nog niet vooruit gekomen want ze zeggen dat het pakketje al verzonden is. Vertrouw deze website niet tenzij je €50 euro en je kerst cadeau kwijt wilt hebben.
- Update ik heb uiteindelijk wel mijn pakketje ontvangen na meer contact opgenomen te hebben met de klantenservice. Ik vind dat het hele proces wel moeizaam ging maar ik heb mijn pakketje uiteindelijk wel ontvangen.

11. Dezember 2024

Antwort von PhoneLife.nl

Hi Priscilla, thanks for your review! Sorry to hear that, we apologize. Please contact our customer support and we will help you further. Best regards, PhoneLife

Niks ontvamgen

Op 18 december product besteld. Tot op heden nog niks ontvangen. En geen reactie op mail die gestuurd is naar de klantenservice. Nooit meer iets bestellen dus. En een heel teleurgestelde dochter hier die niks voor kerst heeft gehad.

2. Januar 2025

Hello Hilde,

Thank you for your feedback! We sincerely apologize for this. It certainly shouldn’t be this way. Please contact our support team, and they will assist you directly in checking where your package has gone.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Het bestelde product bedoeld als…

Het bestelde product bedoeld als kerstkado is niet binnengekomen. Op 17 December bericht gekregen dat de bestelling onderweg is en tussen 2 en 5 werkdagen zou worden afgeleverd. Helaas tot heden niets ontvangen. Op mijn mail waar het product blijft is nog niet gereageerd. Ik heb alle begrip voor de kerstdrukte maar dit zou beter gecommuniceerd moeten worden naar de klant.

27. Dezember 2024

Antwort von PhoneLife.nl

Hoi, bedankt voor je beoordeling! Jammer om dit te horen, het klinkt niet helemaal zoals het zou moeten zijn. Neem gerust contact op met onze klantenservice, dan helpen we je snel verder.
Met vriendelijke groet, PhoneLife

Levertijd is veel langer dan de beloofde 2-5 dagen

Levertijd is veel langer dan de vermelde 2-5 dagen. Ze melden zelf niet als het is vertraagd en ze zijn beperkt of niet bereikbaar. Geen helderheid over levertijd. Als je ze benaderd krijg je snel een automatische mail zonder antwoord op je vraag. Geen aanrader.

24. Dezember 2024

Hallo Fiona,

Bedankt voor je beoordeling! Onze oprechte excuses hiervoor. Dit zou natuurlijk niet zo moeten zijn. Als je contact opneemt met onze klantenservice, helpen ze je direct verder en kijken ze waar je pakket is gebleven.

Fijne dag verder!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik bestel hier nooit weer

Ik bestel hier nooit weer. Verzending duurde erg lang en het geleverde product is een flutding uit China. Terugsturen heeft geen zin, want verzendkosten ben je dan zelf kwijt. Reviews kan je niet geven op hun site, uiteraard. Kortom: waarschijnlijk een dropship bedrijf dat zoveel mogelijk goedkope shit een stuk duurder doorverkoopt. Volgende keer check ik eerst Trustpilot

19. Dezember 2024

Antwort von PhoneLife.nl

Beste Judith, Bedankt voor je beoordeling! Vervelend om dit te horen, onze excuses daarvoor. Neem gerust contact op met onze klantenservice, dan helpen we je graag verder. Groeten, PhoneLife

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr