5/10 2 laptophoezen besteld 8/10 bericht dat het pakket ontvangen is door PostNL maar dat het adres fout is en het pakket retour gaat ????? Opmerking: PostNL kiest zelf het afhaalpunt (in België... Mehr ansehen
Ik heb 2 keer een foute bestelling geplaatst. 1x het foute model en 1x de foute maat. Gelukkig werd dit door de klantenservice heel snel en professioneel opgelost. Binnen een dag werden de juiste... Mehr ansehen
Redelijk veel keuze. Redelijk goede prijs. Productomshrijving kan wel gedetailleerder. Retourprocedure via Returnless sucks. Je betaalt voor het retourneren, maar wat je krijgt is een 'retour afzender... Mehr ansehen
Eind oktober bestelde ik een oplaadkabeltje voor mijn Apple watch. Half januari werkte dit kabeltje niet meer, de kop en het kabeltje lieten los. Ik mailde Phone-Factory.nl hierover. Zonder enige disc... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Über Phone-Factory.nl
Vom Unternehmen geschrieben
Daarnaast kun je op een uitstekende service rekenen, bijvoorbeeld doordat bestelingen die voor 22.00 op werkdagen geplaatst worden, de volgende dag nog worden bezorgd. Ook zijn zij iedere werkdag telefonisch bereikbaar en beantwoorden zij mails binnen één werkdag, doordat zij een hoofdkantoor hebben waar 50+ medewerkers rondlopen.
Limpergstraat 6, 2288AD, Rijswijk, Niederlande
- +31853038680
- service@phone-factory.nl
- phone-factory.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Goede communicatie
Mijn hoesje is verloren gegaan onderweg. Na een vriendelijk contact met phone-factory.nl kreeg ik meteen de kans om een nieuw hoesje te bestellen. Het zat kort nadien in mijn brievenbus! Mooie en degelijke hoes!

Erg tevreden!
Mijn nieuwe hoesje had ik de volgende dag al in huis, wat een goede service! Ook erg blij met het hoesje, beschermt mijn nieuwe telefoon super goed!

Antwort von Phone-Factory.nl
Nieuwe case besteld voor mijn iPhone en…
Nieuwe case besteld voor mijn iPhone en die werd netjes de volgende dag geleverd. Snelle service en een goede case voor een goede prijs.

Eerlijk volgens afspraak!

Antwort von Phone-Factory.nl
Goed bedrijf voor mooie en kwalitatieve…
Goed bedrijf voor mooie en kwalitatieve telefoonhoesje, Mijn hoesje voor mijn nieuwe iPhone 13 was er al binnen een dag ondanks drukke kerst periode!

Super goed
Via bol.com van hun een hoesje besteld, super goedkoop en ziet er super leuk uit. Het hoesje ziet er ook beschermend uit. AANRADER!

Eigen hoesje
Ik heb voor de kerst een hoesje ontwerpt voor mijn zus. Het hoesje ziet er goed uit, Hoop dat mijn zus m ook mooi vind.

Antwort von Phone-Factory.nl
super service en snelle levering!
Helaas het verkeerde hoesje besteld. Omruilen was geen probleem en ik had snel het juiste hoesje in huis! Bedankt phone-factory! :)

Antwort von Phone-Factory.nl
Hoesje was snel binnen en de juiste…
Hoesje was snel binnen en de juiste prijs / kwaliteit.

Uitstekend service
Uitstekend service! Ze hebben eerst een andere maat hoesje geprint, maar ze hebben direct een nieuw hoesje voor mij gemaakt met de juiste maat! Levering ging ook vlot.

Super fijne webshop
Super fijne webshop met hele leuke telefoonhoesjes van een goede kwaliteit! Ook een hele fijne service bieden ze, was iets niet goed met mijn bestelling en werd netjes en snel opgelost. Ik ga hier zeker weer kopen!

Antwort von Phone-Factory.nl
Slechte service, sturen andere producten
Zeer moeizaam contact te krijgen. Als je al iemand spreekt wordt je de les gelezen zonder enig antwoord wanneer je eindelijk je product mag ontvangen.
Na lang wachten eindelijk een totaal ander product ontvangen.
Zeker geen bestellingen via dit bedrijf doen als je niet wilt worden opgelicht.

Antwort von Phone-Factory.nl
Super fijn bedrijf dit! Een hele vriendelijke klantenservice die alles netjes voor me hadden geregeld. Het retourneren ging feilloos en natuurlijk gratis. Kreeg mijn hoesjes super snel binnen met een leuk extraatje 😉 bedankt phone-factory!

Zeer tevreden
Zeer tevreden, eindelijk een passend hoesje gevonden. Snelle levering en goed kwaliteit. Niks om aan te merken :)

Antwort von Phone-Factory.nl
Fijne webshop en was netjes de volgende…
Fijne webshop en was netjes de volgende dag in huis! 👍🏻
Goedkoop en goede kwali
Mijn hoesje was er de volgende dag en lijkt van goede kwaliteit voor een vrij goedkope prijs.
Ik heb vorige week 2 hoesjes besteld…
Ik heb vorige week 2 hoesjes besteld bij Phone-factory en de bestelling kwam optijd aan. De hoesjes zijn van goede kwaliteit en ik ben er erg tevreden over. Ik heb ook in de comments gekeken naar andere reviews en die lijken slecht. Ik heb in ieder geval goede ervaringen met het bedrijf. Ik hoorde ervan via een vriendin en die had ook geen klachten bij haar bestelling.
Ben zeer tevreden
Ik heb hier afgelopen week mijn hoesje besteld en ben tevreden over de snelheid van mijn bestelling. Daarnaast lijkt het hoesje van goede kwaliteit en voelt het erg fijn in mijn hand.
Verkeerde product ontvangen te kleine…
Verkeerde product ontvangen te kleine telefoonhoesje en glassprotector. Het oplossen hiervan duurt ongelofelijk lang. Eerste mail van dat het product verkeerd is verstuurd op 27 september. Nu is het 12 oktober. Nog steeds geen vooruitgang. Ze hebben alleen laten weten dat ze voor één van de twee het verkeerde product hebben opgestuurd (terwijl het allebei exact dezelfde maten zijn). Daarnaast werkt de retourmelding van de website niet, dus moet dit via de mail. Dit is nog steeds niet gelukt. En wat helemaal lullig is dat mijn telefoon niet beschadigt is omdat het al 3 weken onbeschermd is zonder hoesje door een fout van een ander. Absolute afrader deze webshop.
Heel erg tevreden
Snelle levering en product was van prima kwaliteit voor een zeer scherpe prijs.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.