Foto maken ging heel makkelijk, 1 of 2 pogingen werden afgekeurd door het systeem, waarna je een nieuwe kon maken. Bestelt, 2 dagen later ontvangen. Daarna pas reviews gaan lezen. Ik kneep hem vand... Mehr ansehen
Geweldige service, ik had samen met mijn dochter pasfoto’s nodig voor onze visas. Online op zoek geweest naar waar er nu nog pasfoto hokjes zijn maar dit is echt minimaal geworden. Nu hebben we ze gew... Mehr ansehen
Mijn pasfoto’s voor vervangen ID bewijs werden helaas door de gemeente afgekeurd. Blijkbaar is het fotopapier te dun en onvoldoende pixels 😩😩 Via de site van pasfoto.nl aangegeven dat ik gebruik wil... Mehr ansehen
Helaas slechte software. Pasfoto wijkt zo drastisch af van wat vereist is voor een ID, dat je geen andere conclusie kunt trekken dat het een dikke gok is of je de pasfotos ook echt kunt gebruiken. Die... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Online pasfoto maken? Op onze website maak je zelf online je officiële pasfoto met je smartphone, tablet of digitale camera. De foto’s zijn geschikt voor officiële documenten, zoals paspoort, rijbewijs en ID-kaart.
Niederlande
- pasfoto.nu
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Meerdere malen gebruik gemaakt van…
Meerdere malen gebruik gemaakt van pasfoto.nu. Kwaliteit is uitstekend en word geaccepteerd voor paspoort en rijbewijs.
De klantenservice is goed te bereiken en je wordt netjes geholpen.
Ik raad pasfoto.nu aan voor iedereen!
Nadat ik een slechte review had…
Nadat ik een slechte review had geplaatst op de site werd ik binnen 10 minuten benaderd hoezo en waarom en dat ik het moest verwijderen.
Als ik dan ook nog eens zie dat mensen hun geld niet terug krijgen en geen antwoord krijgen fronsten mijn wenkbrauwen wel even.
Geen zuivere koek!
Werkt voor geen meter… wel 15 keer…
Werkt voor geen meter… wel 15 keer geprobeerd met verschillende achtergronden en een goede iPhone camera… echt frustrerend dus maar naar de winkel
Gelukt
Pasfoto's de volgende dag in huis.
Even afgewacht of deze werd geaccepteerd voor ID kaart.
Geen probleem. Ik kan het iedereen aanraden.
Zeer goede en snelle service
Zeer goede en snelle service. Duidelijke website en makkelijk in gebruik. Foto's had ik volgende dag in huis en werden zonder problemen geaccepteerd bij de gemeente. Beveel dit iedereen aan.
Ik zou dit bedrijf niemand aanraden
Ik zou dit bedrijf niemand aanraden! De pasfoto voor paspoort kloppen niet, je komt bij de gemeente aan en kunt een nieuwe afspraak maken en met een andere foto komen. Ondanks de garantie krijg je je geld niet terug, het is een welles nietes mailverkeer waarover steeds 5 dagen reactie tijd gaan voordat je wat hoort. Uiteindelijk ben ik afgehaakt en ga ik niet voor 6,95 zoveel energie steken om mijn geld terug te krijgen.
Misleidende website 'pasfoto.nu' die…
Misleidende website 'pasfoto.nu' die weet dat het vaak negatief werkt en daarom de mogelijkheid tot revieuws schrijven "af gezet" heeft. Bovendien wordt er op de site veel info geschreven die vals zijn, zoals de imitatie van bestaande winkels, de reviews die enkel door de sitebeheerder geplaatst zijn op die site,...
Pasfoto voor Nederlands rijbewijs in Amerika.
Nederlands rijbewijs zou in november 2021 verlopen en tegenwoordig woonachtig in de Verenigde Staten, maar wilde toch Nederlands rijbewijs behouden. Succes met het vinden van "betaalbare" fotograven hier in de VS, voor het maken van een Nederlands standaard pasfoto. Dus eerst maar pasfoto.nu geprobeerd. Ongeveer 12 dagen na het bestellen van de pasfoto's had ik ze ontvangen. Toen per direct een exemplaar opgestuurd met benodigde documenten naar het RDW in Nederland. Paar weken later nieuw rijbewijs afgeleverd bij mijn correspondentie adres in Nederland.
Prima service en goedkoop, ook voor internationale klanten. Maar afhankelijk van post, dus kan iets langer duren. Maar dat is buiten de macht om van pasfoto.nu.
Pasfoto voor onze kind was uiteindelijk…
Pasfoto voor onze kind was uiteindelijk niet goedgekeurd voor een paspoort. Gemaild naar de klantenservice, maar nooit antwoord gekregen van pasfoto.nu
Je staat echt voor Joker bij het…
Je staat echt voor Joker bij het gemeentehuis voor een paspoort, we moesten nog snel een nieuwe pasfoto regelen, van pasfoto.nu klopte van geen kanten.
Erg handig!
Erg fijne manier om zo last minute pasfoto’s te laten maken. Paar dagen na mijn pasfoto’s heeft mn partner het ook op deze manier gedaan, super handig en snel. Systeem geeft goede instructies, ook wanneer de pasfoto niet geschikt is en het overnieuw moet. En heel snel ontvangen per e-mail, top!
Prima service
Prima service. Zelf een foto gemaakt, nou ja, meerdere een uiteindelijk een goede met behulp van de digitale beoordeler van de site.
Snel, simpel en prijstechnisch interessant!
Dé ideale manier om snel in het bezit te komen van pasfoto's!
Niet meer in een vaag hokje ergens op een station, of in een achterafkamertje bij een drogist of voor een hoop geld bij een fotograaf pasfoto's laten maken, die uiteindelijk er allemaal even verschrikkelijk uitzien.
Dankzij de handige tips op de website heb ik tien foto's gemaakt van mijn dochter, de leukste door de 'checker' gehaald op de site en vervolgens de volgende dag in huis.
Weg gegooid geld
Weg gegooid geld! Dit is pure oplichting!!! En geld terug ? Niet dus.
Ik lees kennelijk allemaal (goede)…
Ik lees kennelijk allemaal (goede) nepreviews hier. Dit bedrijf wilt je niet tegemoetkomen in de kosten. Doe het niet. De pasfoto's werden door de gemeente niet geaccepteerd omdat er gerommeld was met de afmetingen.
Dutch Passport / Drivers licence pictures sent to the US
I did not know what to expect from ordering passport photo's from this site. Its always a hassle getting a correctly formatted picture for Dutch Passports in foreign countries. It was not very expensive (7 or 8 Euro's), so I gave it a try. Amazingly it went very well, the app instructed me how to make the picture. Within a week I received the physical pictures in the mail here in the US (New Jersey) I needed pictures to renew my Dutch Drivers Licence. I sent a picture with the application to the RDW in the Netherlands, and now about a month later my new Drivers Licence was delivered to my Dutch (Parents) Address. I recommend this service, also it's cheaper than any other passport photo that I have had made in recent years.
Pasfoto niet geaccepteerd in eindhoven
Pasfoto's laten maken, binnen 2 dagen in de brievenbus. Helaas geen acceptatie bij de gemeente. Pure oplichterij!
Snel, makkelijk en betaalbaar
Snel, makkelijk en betaalbaar.
Pasfoto nodig Voor verlengen rijbewijs. Geen enkel probleem met acceptatie. Snel geregeld. Wat een uitvinding!
erg duidelijke instructies en binnen…
erg duidelijke instructies en binnen een dag geleverd. ongelofelijk bedankt
Top service!!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.