Pasfoto.nu Bewertungen 195

TrustScore 3.5 von 5

3,5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Foto maken ging heel makkelijk, 1 of 2 pogingen werden afgekeurd door het systeem, waarna je een nieuwe kon maken. Bestelt, 2 dagen later ontvangen. Daarna pas reviews gaan lezen. Ik kneep hem vand... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Geweldige service, ik had samen met mijn dochter pasfoto’s nodig voor onze visas. Online op zoek geweest naar waar er nu nog pasfoto hokjes zijn maar dit is echt minimaal geworden. Nu hebben we ze gew... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Mijn pasfoto’s voor vervangen ID bewijs werden helaas door de gemeente afgekeurd. Blijkbaar is het fotopapier te dun en onvoldoende pixels 😩😩 Via de site van pasfoto.nl aangegeven dat ik gebruik wil... Mehr ansehen

1. Fotograf

Vom Unternehmen geschrieben

Online pasfoto maken? Op onze website maak je zelf online je officiële pasfoto met je smartphone, tablet of digitale camera. De foto’s zijn geschikt voor officiële documenten, zoals paspoort, rijbewijs en ID-kaart.

3,5

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Geen reactie op klacht…

Bij gemeentehuis bleek pasfoto niet geschikt voor paspoort , mocht wel gebruikt worden voor rijbewijs. Op mijn mail met klacht nooit een reactie gekregen, alleen een standaard mail terug.

5. November 2022

Weggegooid geld

Ik wilde een pasfoto maken voor mijn rijbewijs, dat kan dus niet. Ik kon nergens vinden dat deze daar niet geschikt voor was. Pas nadat ik een bestelling had gedaan . Weggegooid geld

4. Februar 2023

Heel erg tevreden

Echt zo handig om op deze manier een pasfoto te maken…geen gedoe in zo’n hokje. Heel erg tevreden! De volgende keer doe ik het weer zo! Heel erg bedankt!

12. Februar 2023

Super service

Super service! Hartstikke makkelijk om de foto (zelfs van een baby) te maken en snel thuis bezorgd naar Zwitserland.

10. Januar 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ideaal als je niet in NL woont

Super handig. Ondanks dat we eerst onze twijfel hadden over de belichting van de foto was deze toch geaccepteerd. Super handig dat we dit op deze manier konden regelen en opsturen naar Frankrijk.

10. Februar 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Als het fout gaat, kost dit te veel tijd

Een keer eerder besteld meer dan een jaar geleden en de bestelling kwam aan. Ze beloven binnen 24 uur de bestelling te sturen. Nu een week later, geen bestelling ontvangen.

Als je mailt of het contactformulier gebruikt op de website dan krijg je een automatische mail en geen echte reactie op waar de bestelling is gebleven, of ze een nieuwe gaan sturen en of je het geld terug krijgt. Ik hoop dat iemand anders deze ervaring leest en de zichzelf de moeite bespaart. Ik hoop ook dat iemand van pasfoto.nu dit leest en de service verbetert.

Ondertussen de foto's gekregen na een week. Geen idee of ze opnieuw zijn verstuurd of dat PostNL te lang over heeft gedaan om de eerste zending te leveren.

6. Dezember 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Goed idee. Slechte uitvoering.

Helaas slechte software. Pasfoto wijkt zo drastisch af van wat vereist is voor een ID, dat je geen andere conclusie kunt trekken dat het een dikke gok is of je de pasfotos ook echt kunt gebruiken. Die software kan en moet echt veeeel beter. Nu hele ochtend naar de knoppen, nieuwe afspraak bij gemeente moeten maken en foto's toch maar ouderwets bij fotograaf laten maken. Dat je alleen geld voor de foto's terugkrijgt, maar voor de verzendkosten toch betaalt, is ook vreemd en bottom line geld voor een nutteloze service.

18. November 2022
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Is moeilijk te bereiken via mail

Helaas ben ik totaal niet tevreden met deze webside. Nadat ik de foto besteld had kwam ik erachter dat de foto dat deze aan een kant te veel belicht was. (Het licht moet egaal over het gezicht verdeeld zijn. Dit nog via een andere soortgelijke webside laten controleren. En ja deze was niet goed. Toen gelijk pasfoto.nu aangeschreven. Maar die geven je een algemene mail en ik krijg niemand te pakken ook al na een week. Ben maar naar de gemeente gegaan om ID kaart laten maken tegen beter weten in. En je raad het al de gemeente heeft deze ook niet goed gekeurd. Toen mijn geld terug gevraag en wel netjes mijn geld terug gekregen.

4. November 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gemakkelijk en snel een goedgekeurde pasfoto voor je ID

Heel snel, makkelijk en goedkoop een pasfoto laten maken voor mijn nieuwe (motor)rijbewijs zonder hiervoor uit huis te gaan. Tijdens het uploaden van de foto word je er op geattendeerd of de foto voldoet aan de eisen. Ben je niet tevreden over je zelfgemaakte foto, dan maak je de foto toch gewoon weer opnieuw en opnieuw totdat je zelf tevreden bent. Levering was snel en netjes.

10. August 2022

Goede service!

Goede service!

Goede uitleg en hulp bij het maken van een geaccepteerde pasfoto.
Verder snelle verzending en wat ook zeer belangrijk is , is de lage prijs!!
Scheelt de helft met een winkel.

10. August 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pasfoto goedgekeurd door Pasfoto.nu maar niet door de Gemeente!

Netjes aan de richtlijnen gehouden voor pasfoto’s van de kinderen voor hun paspoort. Door de Pasfoto.nu software met groen vinkje goedgekeurd en netjes thuis ontvangen. Kom ik bij het Gemeentehuis voor de nieuwe paspoorten, kijkt die dame mij vreemd aan en vraagt ‘hoe komt u aan deze vreemde foto’s?’ ze voldoen helaas echt niet aan de gestelde standaard eisen. Die dame heeft het toch nog geprobeerd of één van de pasfoto’s van de kinderen wel gebruikt mocht worden. Echter: ze waren te groot qua formaat, onjuiste kleurstelling én schaduw. Maar ook onjuiste witte achtergrond. Kortom: zwaar mislukt…. Toen toch maar bij een fotozaakje pasfoto’s laten maken. Goedkoop = duurkoop in mijn geval!

22. Juni 2022
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Both pictures I took were not accepted…

Both pictures I took were not accepted by the government due to the sizing of the face (height > 30mm), even though I printed them on 10x15 cm. While the company does have a 100% refund (which I hope to get), I spent one hour at the governement for nothing... and the next appointment I can make is one month from now. Make sure you check the sizing of your photos before going to the government, save a trip.

28. Mai 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr