Paruzzi Classic VW Supplies Bewertungen

TrustScore 3 von 5

1. Kfz-Ersatzteilgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Paruzzi is a webshop and wholesaler specialized in parts for classic Volkswagens.

Akzeptabel

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slecht bedrijf de site is niet up to date

De bestelnummers komen niet overeen met de onderdelen die ik krijg. Ik krijg elke x onderdelen wat niet past op mijn kever motor. Terwijl het wel in de beschrijving duidelijk staat voor welke type motor enz...

Antw: laat ik duidelijk zijn ik weet dondersgoed wat voor motor ik heb maar krijg keeringen en pakkingen die niet passen. Die zijn voor een hele andere motor. Jullie hebben de boel niet op orde. Ik heb eerder telefonisch contact gehad en toen kreeg ik t zelfde antwoord als nu. Heb t al te lang in huis om terug te sturen.

6. Juli 2026

Antwort von Paruzzi Classic VW Supplies

Als elke keer de onderdelen niet op uw motor passen, lijkt het dat u een andere motor heeft dan dat u denkt.
Heeft u al met onze klantenservice hierover contact gehad?

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Aircooled parts to pass local car inspection

Ordered some VW aircooled parts and they arrived on time, any and all queries before and after sale just a phonecall away. Excelent service, couldn´t be better.

30. Juli 2025

Antwort von Paruzzi Classic VW Supplies

Thanks for the review and many safe kilometers with the parts.

Gewoon top

Gewoon top! Account aangemaakt in een paar minuten. Bestelling geplaatst voor 15:00, gratis verzenden boven de 50 euro en binnen een dag binnen.

4. November 2023

Bedankt Tonie!

Super snel

2 uur middag besteld en de volgende dag had ik de onderdelen al binnen!

6. Juli 2023

Bedankt Rob.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Extremt lång leveranstid

Extremt lång leveranstid, efter 14 dagar hade inte ens ordern blivit skickad.
Jag betalade ordern via Swish och nu har jag fått inkassokrav?!?!

7. Juli 2023

Antwort von Paruzzi Classic VW Supplies

Vissa delar ska komma från central lagret. räkna på en leveranstid mellan 4-14 dagar.

Prima bedrijf voor de Aircooled VW

Tot nu toe altijd kunnen slagen bij Paruzzi, met name de gratis verzendkosten vanaf €50,00 en de snelle levering ( voor 15:00 uur besteld volgende dag in huis ) heeft een zeer groot voordeel. Ook wanneer ik vragen heb over iets dat ik niet zeker weet wordt ik zeer vriendelijk geholpen en voorzien van de juiste onderdelen die ik nodig heb.

Kortom top bedrijf met de juiste kennis

15. Mai 2019

Bedankt Sebas

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer compleet aanbod, en goede service!

Sinds een jaar of 1,5 bestel ik op zeer regelmatige basis bij de Paruzzi webshop. Deze is zeer uitgebreid, compleet en overzichtelijk. Paruzzi bied erg goede service richting haar klanten. Al meerdere malen heb ik het bedrijf middels mail om advies gevraagd, en elke keer heb ik er veel van opgestoken en ben ik goed geholpen.

De levering is meer dan prima. Voor ene uur of 3/4 besteld is volgende dag altijd in huis! Lekker vlot dus. Ook bij garantie kwesties of het retour sturen van foutief bestelde producten wordt er goede service verleend.

Ik ben dus niets dan tevreden over Paruzzi en blijft zeker bestellen bij deze webshop!

19. Dezember 2013

Bedankt Maikel

Super...

Uitstekende service door deze webshop die praktisch alles heeft voor mijn kevers..
Ze stellen je persoonlijke op de hoogte als een niet leverbaar artikel weer op voorraad is. De verzendkosten zijn belachelijk laag. Hoe graat je bestelling ook is, je betaalt nooit meer dan 4,95. Naleveringen worden gratis bezorgd!
Supersnelle levering!

29. November 2011

Bedankt Peter

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr