Superservice, veilige rit, gezellig onderweg.
Ik was zelf erg zenuwachtig voor de rit ivm het de week ervoor op een normale trailer niet goed was gegaan met het paard. Na mijn verhaal hierover te hebben gedaan werd ik gelijk gerust gesteld door... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Heel blij met het vervoer. Omdat paard een merrie met niet hele goede ervaringen op een trailer dus lastig te laden specifiek gezocht naar een paardentaxi met vrachtwagentje. Merrie nog nooit zo s... Mehr ansehen
Super goede service. De wagen ziet er top uit veel extra’s in het paarden gedeelte zoals bijvoorbeeld verschillende verlichting eventueel airco hengenschot. In de cabine heb je mooie lederenstoelen... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Paardenexpress verzorgt het transport voor paarden op maat. Veiligheid en comfort staan voorop. Wij hebben jarenlang ervaring met het vervoeren van paarden. U bent bij ons dus aan het juiste adres. Met een zeer luxe paardenwagen voorzien van alle comfort brengen wij uw paard(en) comfortabel overal naar toe. Indien gewenst kunnen wij onderweg de paarden voorzien van hooi/voer en of schoon drinkwater. Mocht u vragen hebben of direct willen reserveren is dit mogelijk via het contact formulier. Wij staan 24/7 voor u en uw paard klaar. Ook verhuren wij een zeer luxe tweepaards Humbaur Maximus trailer. Deze is per dag of voor een langere periode te huren.
gravenweg, 602L, 3065SH, Rotterdam, Niederlande
- 0627971060
- info@paardenexpress.nl
- paardenexpress.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Hele fijne service en zeker een aanrader!
Ik heb Paardenexpress benaderd voor een taxirit heen en terug naar een les op ander terrein. Vanaf het begin verliep het contact fijn en Barbara kwam zoals afgesproken op de dag zelf bij ons op stal om mij en mijn paard op te halen. Het laden verliep rustig en hiervoor nam zij goed de tijd. De wagen is ontzettend luxe en er is hierin ook ruimte gemaakt om eigen spullen in neer te leggen en op te hangen.
Tijdens de les bleef Barbara zoals afgesproken wachten, vooraf en naderhand hielp zij met op- en afzadelen en heeft zij zelfs nog geholpen met het vangen van mijn paard nadat hij tijdens de les ietwat enthousiast werd. Op de terugweg ging het laden iets moeilijker maar ook hierbij werd uitgebreid de tijd genomen en rust gepakt om het paard de wagen op te laten lopen.
Ik heb de gehele ervaring als zeer fijn ervaren en raad Paardenexpress dan ook zeker aan!
Vriendelijk en flexibel
Fijne vrachtwagen en chauffeur. Barbara is heel geduldig, rijdt voorzichtig en denkt goed mee. Ik wist niet precies wanneer mijn paard naar huis zou mogen vanuit de kliniek, maar zij was heel flexibel.
Vanwege zwangerschap kon ik een…
Vanwege zwangerschap kon ik een 3-jarige hengst niet zelf naar de dierenkliniek vervoeren maar Paardenexpress heeft het helemaal uit handen genomen. Ondanks dat het paard nog weinig ervaring had met laden, is het helemaal goed gegaan. Heel fijn!
Helemaal blij met Paardenexpress!!!
Helemaal blij met de keuze Paardenexpress in te schakelen om mijn drie jarige Friese merrie op te halen. De rit was rustig, gezellig en goed geregeld. Hele aardige eigenaresse! Mijn paardje kwam relaxed uit de paarden wagen en had zo een goede ervaring met het vervoer. Dat nemen we mee naar een mooie toekomst. Ik kan dit bedrijf iedereen aanraden. Helemaal Top!
Heel erg bedankt!
Geduldig perfecte chauffeur en heel…
Geduldig perfecte chauffeur en heel veel begrip voor de eigenaren.
Zeker een aanrader.
Super lieve en meehelpende mevrouw!
Mevrouw was super meehelpend en flexibel om mij last minute nog te kunnen helpen. Ondanks alle ellende met mijn paard toch een hele fijne dag gehad.
Het was top
Het was top! Er was heel veel geduld met laden wat heel fijn was! De paarden zijn keurig van A naar B gebracht. Zeker een aanrader!!!!
Omdat ik heb een paar problemen ik een…
Omdat ik heb een paar problemen ik een bus nodig

Antwort von Paardenexpress
Barbera heeft ons vriendelijk
Barbera heeft ons vriendelijk, behulpzaam en oprecht van A naar B gebracht op een kundige manier. Ik zou haar zeker aanbevelen.

Antwort von Paardenexpress
Super ervaring
Super ervaring
Veel geduld en rustig gereden zeker een aanrader!
Absolute aanrader!!
Absolute aanrader!!!
Mooie veilige wagen en ontzettende lieve bestuurster met een echt paardenhart.
Snelle en zeer goede service en…
Snelle en zeer goede service en kwaliteit
Wat een topper!
Wat een topper!
Mijn paard werd veilig naar haar nieuwe stalletje gebracht.
Fijne ervaring met de paardentaxi
Fijne ervaring met de paardentaxi , rijdt rustig, geduldig, hulp met laden, prima vervoer.
Erg goede service! Echte aanrader
Erg goede service
Een echte aanrader
Duidelijke afspraken en afspraken nakomen
Aardige behulpzame vriendelijke vrouw
Ga barbara zeker vaker bellen/appen/mailen wanneer nodig
Moeilijk te laden pony stapte zo in.
Keurig nette vrachtwagen. Goede chauffeur. Netjes op tijd en de communicatie is zeer prettig.
Mijn pony is moeilijk te laden, maar liep hier direct de wagen op.
Superservice
Superservice, veilige rit, gezellig onderweg.
Zeer goede service !
Fijne wagen
Fijne wagen, de communicatie was goed en ik was heel erg geholpen met het feit dat het vrij last minute nog geboekt kon worden.
De wagen werd schoon opgeleverd en er hing zelfs een hooinet met vers hooi in. Super fijn!!
Kundig, oplossingsgericht, goed beschikbaar! Aanrader!
Zeer kundig en veilig met vervoer en ook de omgang met paarden! Denkt graag mee aan oplossingen en is ruim beschikbaar voor vervoer. Wagen is ook netjes, schoon, en van alle gemakken voorzien. Zeker een aanrader!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.