Paardenexpress Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel blij met het vervoer. Omdat paard een merrie met niet hele goede ervaringen op een trailer dus lastig te laden specifiek gezocht naar een paardentaxi met vrachtwagentje. Merrie nog nooit zo s... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super goede service. De wagen ziet er top uit veel extra’s in het paarden gedeelte zoals bijvoorbeeld verschillende verlichting eventueel airco hengenschot. In de cabine heb je mooie lederenstoelen... Mehr ansehen

1. Pferdetransport

Vom Unternehmen geschrieben

Paardenexpress verzorgt het transport voor paarden op maat. Veiligheid en comfort staan voorop. Wij hebben jarenlang ervaring met het vervoeren van paarden. U bent bij ons dus aan het juiste adres. Met een zeer luxe paardenwagen voorzien van alle comfort brengen wij uw paard(en) comfortabel overal naar toe. Indien gewenst kunnen wij onderweg de paarden voorzien van hooi/voer en of schoon drinkwater. Mocht u vragen hebben of direct willen reserveren is dit mogelijk via het contact formulier. Wij staan 24/7 voor u en uw paard klaar. Ook verhuren wij een zeer luxe tweepaards Humbaur Maximus trailer. Deze is per dag of voor een langere periode te huren.

Hervorragend

Alle Bewertungen

7 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Alles goed geregeld

Punctueel, goed overleg, behulpzaam, verstand van “zaken”, ervaren, vriendelijk, vertrouwd en alles goed geregeld!

21. Mai 2026

Super goede service

In de cabine heb je mooie lederenstoelen mobiel te verbinden met de auto en CarPlay. camera voor achteruit rijden en het paardengedeelte. Makkelijk en erg comfortabel mee te rijden.

17. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel blij met het vervoer.

Heel blij met het vervoer.
Merrie nog nooit zo snel kunnen laden zowel op de heen als terugreis.
Kwam ook heel rustig van de wagen af, echt een super goede ervaring en heerlijk weekendje kunnen genieten op de Veluwe. Heel veel dank Barbara voor alles!

5. Mai 2025

top taxi

dit is al mijn 3x met de taxi en ben zeer tevreden er rustig de rijd genomen om in te kunnen laden en er word veilig en netjes met de paarden om gegaan.
ik ben heel dankbaar voor de taxi omdat dit betekend dat ik veilig mijn paarden kan transporteren indien nodig.

28. November 2024

Dankjewel voor je review 🙏🏻

Paardentaxi

Barbara heeft mij vandaag, met mijn paard, naar de veearts gebracht en ons ook netjes weer op stal afgeleverd. Omdat ik op het laatste moment zonder vervoer zat, heeft zij mij, op haar vrije dag uit de brand geholpen. Het was een fijne en rustige rit.

11. Juli 2024

Antwort von Paardenexpress

Dankjewel en fijn dat je goed nieuws kreeg!!

Super service

We hebben om een zondag gebeld om de zelfde dag onze pony met veulen op te halen van de kliniek. Dit was meteen mogelijk waar we al super blij mee waren. Daarnaast was de communicatie super en mee denkend. Was echt een super service!!

9. Juni 2024

Antwort von Paardenexpress

Dank jullie wel! Fijn dat ik kon helpen met het jullie lieve merrie en veulen

Super ervaring ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ik heb nog nooit met een paarden taxi gewerkt maar vind het gelijk een hele prettige ervaring, super vriendelijk voor mens en paard. Kwam perfect op tijd en heeft geholpen mijn paard op en af te laten. Heel professioneel😊 super bedankt!

31. Mai 2024

Dankjewel 🙏🏻

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede service, betaalbaar transport, Barbara is zeer aardig en professioneel. En ook nog eens een gloednieuwe trailer met camera om het paard in de gaten te houden. Zeker een aanrader!

16. Dezember 2023

Dankjewel !!

Super transport!

Ik was zelf erg zenuwachtig voor de rit ivm het de week ervoor op een normale trailer niet goed was gegaan met het paard. Na mijn verhaal hierover te hebben gedaan werd ik gelijk gerust gesteld door Barbara, haar rustige en zelfverzekerde benadering gaf mij weer vertrouwen. Wat een topper is zij! Zonder enige problemen mijn oude paardje op z’n nieuwe plekje gebracht. Op korte termijn beschikbaar en heel snel geregeld. Ik ben je eeuwig dankbaar!

10. Dezember 2023

Antwort von Paardenexpress

Geen dank en fijn dat ik je kon helpen!!

Top!

Hele fijn rit gehad! Dikke aanrader!

19. September 2023

Antwort von Paardenexpress

Dank voor je leuke review!

Een Aanrader!!

Super blij dat ik de keuze heb gemaakt ons veulen met de paardenexpress naar de opfok te brengen.
Barbara is vriendelijk, relaxed en een hele goede chauffeur.
De vrachtwagen is prachtig, schoon en heel comfortabel.
Echt een aanrader!

9. September 2023

Antwort von Paardenexpress

Dank voor de leuke review en veel succes met jullie mooie veulen 🍀

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Paarden express die ik iedereen aanraad!

Een paardentaxi die ik iedereen aandraad! Er word alle tijd genomen om de paarden te laden en lossen, rijd netjes en rustig!

Wij hebben een hele goede ervaring en als het nog een keer nodig is, dan bellen wij de PaardenExpress!

2. September 2023

Antwort von Paardenexpress

Dankjewel voor de leuke review!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Barbara van paardentaxi bedrijf …

Barbara van paardentaxi bedrijf paardenexpress is een echte goede service, ze is vakkundig als het gaat om paarden begeleiden tijdens het vervoeren. Ze is ook een respectvolle nette chauffeuse met een nette verzorgde schone paarden-vrachtwagentje. Kortom ik raad paardenexpress zeker aan !

8. Juni 2023

Dankjewel!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vriendelijk, flexibel, professioneel. Een aanrader!!

Wij hebben nu tweemaal gebruik gemaakt van de service van de Paardenexpress. Barbara is naast een goede chauffeur ook een vrouw met veel paardenkennis. Barbara is rustig, vriendelijk (naar mens en paard) en invoelend. De vrachtauto is geweldig, is mooi schoon, ruim en ook geschikt voor hengsten. Kortom een absolute aanrader.

26. Mai 2023

Antwort von Paardenexpress

Dank voor de leuke review!

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr