I was overcharged to max , ten times the price on several occasions even though I did tapped in and out. It’s impossible to get the refund thru self service if your bank does not provide the exact am... Mehr ansehen
Helaas geen goede werkend app Je moet altijd kunnen zien of je saldo hebt ook onderweg waar geen tijd is om en in loggen en wachten op een Code en vervolgens werkt het niet. En hoop je maar dat er m... Mehr ansehen
Tot mijn verbazing ben ik er onlangs achter gekomen dat ik meerdere keren te veel heb betaald via OVpay. Bij controle van mijn reishistorie zie ik dat er op veel momenten geen uitcheck geregistr... Mehr ansehen
Ik heb een abonnement voor regio 14, dus ik kan reizen in HEEL NOORD-HOLLAND. We wonen in Noord-Holland, vlakbij Amsterdam. Als ik binnen mijn eigen woonplaats reis, betaal ik elke keer € 1... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Oplichtersbende.
Oplichtersbende.. Gisteren ingecheckt (Prinses Beatrix laan tot Spui) maar kon niet meer uitchecken.. Apparaat bleef maar inchecken.. Bijna 10 euro betaald voor ritje van iets meer dan een euro..
Schrijven onterecht geld af bij het…
Schrijven onterecht geld af bij het minste geringste fout aan de poortjes. Die ook nog eens voor dezelfde partij opereren. 4,- is net te klein om tijd voor vrij te maken. 20,- ook. En dat weten deze dieven dondersgoed.
Er word gewoon geld afgeschreven als je…
Er word gewoon geld afgeschreven als je niet eens gereisd hebt die dag betaal nooit met je pinpas en let goed op je rekening bij de afschrijvingen van ns! Als je vervolgens je geld terug wilt vragen laat nlovpay je een vragen lijst in vullen en mag je 80x NLOVB85RS6D6BWEJVE intoetsen tot je zat ben het nummer in te toetsen maar geld terug krijg je niet oplichters!
De la grosse daube je me suis fait…
De la grosse daube je me suis fait prélevé 20€ je ne sais même pas pourquoi alors que j’ai payé mes trajets toute la journée , une grosse arnaque !
Slechte klantenservice
Na een foutieve incheck met mijn bankpas is er 20 euro afgeschreven. Hierna heb ik meermaals contact opgenomen met ov-pay en telkens wezen zij naar een ander. Daarnaast waren de medewerkers niet vriendelijk. Hierna heb ik een mail gestuurd waar nooit op gereageerd is. Slecht geregelde klantenservice.
The customer service is awful!
onbetrouwbare organisatie
ovpay app geïnstalleerd, pas en gegevens toegevoegd voor leeftijdskorting. 2 wk er na ritje, leeftijdskorting onterecht niet toegepast. alle gegevens , pas en reisgegevens nog in de app. contact opgenomen, men zou het laten uitzoeken. word ik gebeld en moet div zeer persoonlijke gegevens doorgeven, banknr.,geb. datum etc.( die in de app staan) Weer men zou het uitzoeken. Tijd later zie ik in de app pas weg, gegevens weg. Contact opgenomen. blablabla. men gaat het uitzoeken. Mailtje, "moet pas en gegevens toevoegen in de app. ' Maar mijn gestelde vraag was intussen : Ik moet zelf pers. gegevens verwijderen uit de app maar die zie ik dus niet meer. Daar krijg ik geen antwoord op. Mijn vertrouwen is weg en ga nu mijn account sluiten als dat lukt en de app weer verwijderen. Geen zicht op waar mijn pers. gegevens , die ik in de app plaatste en ook nog eens telefonisch moest doorgeven aan weet-ik-wie , opgeslagen blijven...
Ov pay app let them steal you when use any master…
Ov pay app say you can use any master and visa card. But it will check in if you place anywhere it wont check out showing problem always. Stealing your money infront of you. Better get physical card which is highly reliable.
Ik heb een erg negatieve ervaring gehad…
Ik heb een erg negatieve ervaring gehad met de OV-Pay App. Na een probleem met het inzicht in mijn reizen en onterecht afgeschreven bedragen zonder leeftijdskorting, bleek de helpdesk niet in staat om te helpen. Het enige advies was om een e-mail te sturen, maar daar heb ik na maanden nog steeds geen reactie op ontvangen.
Vanwege deze onbetrouwbaarheid heb ik besloten mijn bankpassen en de OV-Pay App te verwijderen. Mijn advies aan anderen: kies voor de OV-chipkaart, die op zijn minst beter functioneert en betrouwbaarder is in gebruik.
Geen reactie of na 1,5 maand
Een antwoord op een simpele vraag per e-mail of de OV kaart opties ook bij OV pay komen duurde 1,5 maand.
Ook een reactie/terugbetaling op mijn declaratie om leeftijdskorting terug te krijgen duurt al meer dan een maand. De organisatie heeft alles nog niet op orde. Pas nog een OV pay storing bij OV
Ov pay stelletjes oplichters eerst duur…
Ov pay stelletjes oplichters eerst duur kaartje kopen daarna snel de afschrijving afhalen
2x samen gereisd met mijn man
2x samen gereisd met mijn man. De trein ging goed, de bus : 2x teveel afgeschreven. 1x bijna het 3 dubbele, 1x 50% meer. Het wordt al minder.😏
Leeftijdskorting wordt ook niet berekend bij zowel bus als trein.
Bedragen worden wel teruggestort,
Positief vind ik de klantenservice via…
Positief vind ik de klantenservice via 0900-1433.
Bij een nieuwe iPhone 16 ipv kapotte iPhone 8 kun je niet meer in je account. De iPhone 16 wordt nog niet herkend door het systeem. Probleem zou binnenkort worden opgelost.
Gebakken lucht deze app
Bedrijven en instellingen spenderen 10 duizenden euro’s voor een technologie die niet werkt!
Gebakken lucht die deze app ontwikkelaar heeft gemaakt. Lekker zakken vullen en klaar.
Maar ook de organisatie als OV Pay die er niets mee doet.
Ongelijk dat we in een digitale wereld als dit allemaal moeten gebruiken.
Gewoon terug naar de ouderwetse rittenkaart en afstempelen en klaar.
Dat hele aanmelden om je account te activeren is waardeloos!!!
Waardeloze app
Waardeloze app, werkt voor geen meter! Bankpas gekoppeld. 0.01 betaald. Maar geen inzicht dat er ook iets gebeurd. Gebruik bankpas! Zonde van tijd en moeite!😞
Gegevens ov reis niet te zien in de app
Ik zie mijn laatste metro reis van November nergens terug, heb ook geen korting gekregen volgens 65 plus pas, alles staat correct in de app met foto en al, heb diverse keren gebeld, op dit moment lopen er zelfs 2 cases, geld zou terug gestort worden , wat een waardeloze app, dit is niet klantvriendelijk.
Maar weer eens een belletje plegen.
Wees altijd alert!!
Ik vind OVpay een prettige dienst. Maar helaas zitten er nog wat kinderziektes in en ik vind dat ik deze moet delen.
Vorige week reisde ik van halte A naar halte B. Bij halte A checkte ik in met mijn digitale bankkaart (Apple Pay). Toen ik arriveerde bij halte B wilde ik uitchecken en gebruikte ik mijn fysieke bankkaart in de veronderstelling dat dit beiden dezelfde rekening is. Op het display zag ik dat ik mezelf incheckte dus ik checkte direct weer uit met de betaalkaart en checkte ook uit met mijn digitale bankkaart. Mijn verwachting was dat de checkin met de fysieke kaart mij geen geld zou kosten maar dit bleek niet te kloppen en er werd een bedrag van mijn rekening afgeschreven.
Een paar dagen later reisde ik van halte C naar halte D. Aangekomen bij halte D checkte ik uit en liep ik naar mijn werk. Helaas zag ik een dag later een hoge afschrijving. Het bleek dat het systeem na het uitchecken mij direct opnieuw had ingecheckt. In eerste instantie dacht ik dat dit de terugreis was en vulde ik in de OVpay app de eindhalte in. Later die dag ging bij mij een lichtje branden toen ik de checkin tijd zag. Dit was dus een checkin direct na de checkout.
Het pijnpunt in beide cases is dat ik teveel heb betaald en dat er geen mechanisme actief is die bedragen kan corrigeren. Ten eerste kost het mij veel tijd en moeite om uit te zoeken wat er fout gaat. En vervolgens moet je iemand telefonisch spreken om dit op te lossen. Gelukkig werd ik goed geholpen door de mensen van de helpdesk van OVpay en is e.e.a. in gang gezet voor correctie. Maar mijn advies aan iedereen is om altijd je afschriften op je rekening te checken en ook de reis zelf te checken op de app of website.
Voor wat betreft de checkin direct na de checkout, een medewerker van GVB liet mij weten dat dit een bekend probleem is.
Hopeloze organisatie
Hopeloze organisatie, Elke week weer met elke zelfde rit, zelfde lijn, zelfde tijd en de zelfde haltes betaal ik elke week een andere prijs en waar daar deze hoger is dan de ritprijs hoort te kosten en waar ik in 7 ritten bijna 3 euro teveel heb betaald. En heb je een leefftijdskorting? dat word niet eens verrekend.
SCAM
SCAM. Comme les autres commentaires, une boite de voleurs.
Wat een waardeloze app.
Ik heb mij woensdag 20-11 geregistreed via de app. Alles ingegeven wat moet. Maar,..... kan geen 65+ invoeren voor de korting, gegevens niet zichtbaar. App werkt niet. Wat een waardeloze shit dit. Ik wordt geping als ik in of uitcheck. Kan niets vinden en wordt gevraagd om een kaart te verwijderen omdat ik het max 0 bereikt heb. Wat een amateuristiche rommel.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.