I was overcharged to max , ten times the price on several occasions even though I did tapped in and out. It’s impossible to get the refund thru self service if your bank does not provide the exact am... Mehr ansehen
Helaas geen goede werkend app Je moet altijd kunnen zien of je saldo hebt ook onderweg waar geen tijd is om en in loggen en wachten op een Code en vervolgens werkt het niet. En hoop je maar dat er m... Mehr ansehen
Tot mijn verbazing ben ik er onlangs achter gekomen dat ik meerdere keren te veel heb betaald via OVpay. Bij controle van mijn reishistorie zie ik dat er op veel momenten geen uitcheck geregistr... Mehr ansehen
Ik heb een abonnement voor regio 14, dus ik kan reizen in HEEL NOORD-HOLLAND. We wonen in Noord-Holland, vlakbij Amsterdam. Als ik binnen mijn eigen woonplaats reis, betaal ik elke keer € 1... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Bij mijn kind van 13 met ns abonnement…
Bij mijn kind van 13 met ns abonnement zomaar 20 euro van haar rekening afgehaald door dit bedrijf. Ze heeft niet eens een app. van ovpay en is toch zomaar gebeurt. Alleen omdat haar bankpas en ov abonnement kaart in dezelfde portemonnee zitten. Ovpay zegt dat dit wel eens kan gebeuren. Ik vind dat dit nooit bij minderjarige kinderen zomaar mag gebeuren. Dit is is pure diefstal. En ik moet 6 dagen wachten om hopelijk het geld terug te vorderen. Ook schandalig krijgen wij ook schadevergoeding. Ik ga iedergeval aangifte doen. En melden bij de consumentenbond. Want ik ga ook geen twee portemonnee kopen zodat dit niet elke gebeurt. Echt waardeloos.
Meest slechte ovpay ervaringen
Eerste keer met de trein.
1 halte genomen heb 1000000000% in en uit gecheckt en wordt zomaar 20 euro van me rekening afgehaald.Nu 6 werkdagen wachten om het terug te krijgen.
Tweede keer met met de bus naar werk inplaats voor een ritje 2 euro wordt afgeschreven wordt er 26 euro afgeschreven en ik weet 1000000000000000% zeker dat ik in en uit heb gecheckt.
Heel naar om zo iets mee te maken je doet niks verkeerd het kost je geld tijd en moeite om het terug te krijgen.
Vind eigenlijk als zoiets gebeurd dat de Ovpay je tegemoet moet komen en niet dat je nog even 6 dagen kan wachten en moeite erin moet steken om het terug te krijgen.
Dat is wel een duur ritje zo met ov…
Dat is wel een duur ritje zo met ov Pay. Al 2 x een slechte ervaring. 1 x met de bus kiest ov PayPal een verkeerde halte, dus een te dure rit. 1 x met de trein waarvoor dan 2 x een terugreis wordt afgeschreven. Ik gebruik mijn pas hier niet meer voor. Want ook telefonisch is deze 'service' niet te bereiken. Helaas.
Hoe zit iemand met een persoonlijke…
Hoe zit iemand met een persoonlijke ov-chipkaart, die staat er niet bij in de site ovpay. Ik zie alleen betalen met bankpas of met Visa. De sitebouwers hebben iets vergeten de persoonlijke pashouders erbij voegen. Ik hou bij een ov-chipkaart.nl. Ik vind het slechte waardeloze vervoer product, die ovpay.nl
Wat een ramp
Wat een ramp, ingecheckt op metrostation Spijkenisse centrum met de bus naar Hellevoetsluis dacht uitgecheckt te hebben nogmaals ingecheckt €12,00 afgeschreven en je kan pas na 5 dagen een mail sturen als je belt krijg je een of andere computer die er niets van snapt.
Verschrikkelijk
Verschrikkelijk. Inchecken ging goed, bij uitchecken werd de kaart niet herkend. Wat een ellende, sta je daar.
Google wallet ziet iets vreemds, en begint ook nog te vragen om nadere verificatie. Ook dat nog. Te laat op afspraak. Hoofdpijn.
Ongelooflijk slecht
Ongelooflijk! Ik kan mijn account niet in. Nieuw wachtwoord aanvragen gaat ook niet omdat er steeds een bericht komt dat de transactie (die je moet invullen) niet klopt. Dus contact gezocht met OVpay klanten’service’ Constant krijg ik bericht of ik zeker weet of ik de goede gegevens heb ingevuld. JA DUS. En vervolgens zeggen ze dat ze mij geen resetlink kunnen sturen of account deleten. Dat is natuurlijk onzin. En ondertussen blijft mijn account bestaan en is hackergevoelig. Ze zeggen dat er geen oplossing is. Had ik maar de reviews eerst gelezen. Wat een waardeloos systeem en een nog waardelozere klanten’service’.
Betaalpas telkens na paar dagen weer weg…
Betaalpas toevoegen, ok, maar als t dan gelukt, is hij na een aantal dagen weer verdwenen uit de app
Denk je nog misschien iets verkeerd gedaan, dus opnieuw toegevoegd en jawel, opnieuw na een kleine week geen pas meer in de app. Onbetrouwbaar dus, daar durf ik niet mee op stap. Jammer, ik heb de app weer verwijderd
Enorm slecht geregeld
Gewoon in- én uitgecheckt op reguliere manier maar dus met betaalpas omdat ov-chipkaart verlopen was. Ten eerste is deze reis altijd 2,55 maar werd er 4,00 afgeschreven bij het uitchecken. Vervolgens wordt er om 00:59 die nacht nog eens 20,00 random van mijn rekening afgeschreven omdat ik niet uitgecheckt zou hebben. Na contact met ovpay krijg je te horen dat er inderdaad iets mis is gegaan maar dat je je geld pas over een aantal dagen terug kan krijgen..
Rare diefstal.
J'ai été débité de 20 euros sur ma…
J'ai été débité de 20 euros sur ma carte bancaire INJUSTEMENT.
Le service client refuse de me rembourser !!!
Attention si vous êtes touriste c'est du vol. Ne passez JAMAIS votre téléphone sur les bornes quand vous passez votre Ticket eurostar à la Gare. Vous serez prélevé de 20 euros à chaque fois.
Je ne recommande pas du tout !!!
Niet doen
Lukt niet om betaalpas toe te voegen.Uitermate irritant systeem.Waardeloos!!!
Één en al ergernis, onduidelijker kan bijna niet!
Weliswaar klein bedrag maar probeerde het tioch terugte krijgen. Ik let altijd heel erg op in- en uitchecken. Blijkt dat ik z.g. met mijn betaalpas niet heb uitgecheckt terwijl ik me het nog levendig voor de geest kan halen!
Enfin, vlg instructies geprobeerd het teveel betaalde te declareren. Onbegonnen zaak!! Die app is één en al ergernis. Moet achter NLO de rest vermelden maar lees dan ineens dat het niet overeenkomt? Na diverse malen dit gecontroleerd te hebben het maar opgegeven . Hopeloos!
Contact belangrijk, niet bereikbaar
Vandaag contact nodig. Volgens de app zou men telefonisch bereikbaar zijn. En..... weer die @#@€ automaat. Geen persoonlijke contacten mogelijk. Wel belangrijk voor mij op dit moment. 😞
NOOIT AAN BEGINNEN !!!!
Beste mensen, begin hier NOOIT aan. Een account aanmaken is sowieso een hele grote ergernis en daarna gaat vervolgens alles fout wat maar fout kan gaan. Ook de klantenservice verbreekt gewoon de verbinding als het te moeilijk wordt. Dus wees vooral gewaarschuwd om niet met deze organisatie in zee te gaan.
Verkeerd 20 euro afgeschreven van mijn…
Verkeerd 20 euro afgeschreven van mijn betaalpas met reizen trein. Ik zie nu pas hoeveel slechte reviews er zijn…over 5 dagen kan ik deze onterechte afschrijving zelf terugvragen??? Naja, het moet niet gekker worden in Nederland.
Per dag worden 2x bedragen…
Per dag worden 2x bedragen afgeschreven. Zie op de site dat ik nooit uitcheck, terwijl ik dat wel doe.
Monnickendam naar Europaplein Amsterdam kost mij per dag € 28. WAT??? Ze rekenen 2x hele verschillende bedragen.
Morgen maar eens bellen en hopen, dat ik ooit mijn geld terug krijg.
Wat een diefstal en chaos digitaal.
In en uitchecken bij EBS werkt 9 van de 10 x niet. Metro gaat iets beter, maar checkt ook vaak niet goed uit.
Unauthorized and abusive charge!
I bought the ticket to travel from Den Haag to Göttingen, and when I scanned the ticket at the turnstile, I was charged 20 euros on my Visa card. This is outrageous! I want an immediate refund.
per ongeluk tijdens het uitchecken mijn…
per ongeluk tijdens het uitchecken mijn betaalpas gebruikt, fout ontdekt en gelijk weer mijn pas aangeboden.
€1,08 afgeschreven.
helaas is dit al de 2e keer.
Ik kan nergens een correctie mogelijkheid vinden.
oproep aan de banken, blokkeer deze mogelijkheid met de betaalpas
Diegene die dit systeem bedacht heeft…
Diegene die dit systeem bedacht heeft moeten ze echt opknopen. Waar was die vent met zijn gedachten?
Je checkt in met je pas (wonder boven wonder werkt dat altijd), vervolgens moet je bij zo'n poortje eruit, denk je dat ie je pas nog eens scant? Nee natuurlijk niet!
Gevolg, je bent niet uitgecheckt. Kan je weer moeite gaan doen om het geld terug te krijgen wat je teveel hebt betaald.
2 reizen achter elkaar doen?
Bekijk t maar, je pas wordt gewoon geblokkeerd omdat een vorige transactie nog niet is verwerkt.
Dit systeem is een lachertje.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.