Outsideescape Bewertungen 137

TrustScore 4.5 von 5

4,6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een leuk bij deze tijd passend verhaal, gezellige straatjes van Breda waar we normaal niet snel langs zouden gaan en afwisselende raadsels! Ook leuk dat je kon kiezen tussen basis of uitdagende raadse... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Oudside Escape in Oudewater: leuke route en leerzaam thema. Op één onderdeel klopte iets niet tijdens de route. Dat aangegeven bij het bedrijf dat het op een mooie manier heeft opgelost.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Samen met mijn zoon (16) Outside Escape Den Bosch gedaan. Gekozen voor de uitdagende versie, en dat hebben we geweten! Aantal raadsels kregen we zelfs met de hints niet opgelost, en bij sommige 'opdra... Mehr ansehen

1. Wandergebiet
  2. Vergnügungszentrum
  3. Dienstleister für Firmenevents
  4. Reiseanbieter
  5. Sehenswürdigkeit

Vom Unternehmen geschrieben

Ontdek een stad op een nieuwe manier. Met een Outside Escape wandel je langs de highlights en bijzondere plekken van de stad. Op verschillende plekken moet je raadsels oplossen. Zo ontdek je gegarandeert nieuwe plekken, verrassende details en bijzondere verhalen van de stad!

4,6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Top geregeld

Heel fijn dat je in je eigen tempo de tour kan doen. Goed geregeld, ook als je van te horen een vraag hebt, wordt er snel gereageerd

16. November 2024

Antwort von Outsideescape

Dank je wel. Fijn dat jullie hebben genoten en ook de service als prettig hebben ervaren, dat is goed om te horen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Leuk uitje, ook voor jongeren/pubers!

Met twee gezinnen met puberkinderen hebben we Nijmegen met Outside Escape verkend. Enorme aanrader! Ze werden leuk uitgedaagd en vonden het super om de raadsels en puzzels zelf op te lossen. Dat het de hele dag regende maakte niets uit. Echt aanrader voor volwassenen maar zeker ook voor kinderen. Onze kinderen waren 12-15 jaar en hebben de minst uitdagende variant gedaan.

5. November 2024

Antwort von Outsideescape

Dank je wel voor de mooie review. Leuk om te horen dat ook de pubers uit jullie gezinnen hebben genoten van de puzzels en de route.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De escape tour is echt Een aanrader!!

De escape tour is echt een hele leuke manier om de stad op een andere manier te bekijken. De achtergrond informatie die gegeven wordt is leerzaam en interessant. Een open deur, maar je komt inderdaad op plaatsen in de stad waar je anders niet komt. En door de opdrachten zie je dingen en details waar je anders aan voorbij zou lopen. Dus.. een aanrader, ook om in andere steden te doen, wat wij zeker van plan zijn. De opdrachten zijn een uitdaging, zelfs op basis niveau, zonder ervaring zou ik adviseren hiervoor te kiezen.

16. November 2024

Antwort von Outsideescape

Dank je wel! Fijn dat jullie hebben genoten van de outside escape en dat deze naast leuk ook nog leerzaam is. Win-win ;-)

Outside escape Leiden

Heel gemakkelijk om deze outside escape online te regelen. De informatie in de mail is duidelijk en de link werkt prima.
We deden eerder al de outside escape in Groningen en Gouda, dus de keuze voor een uitje op mijn verjaardag was snel gemaakt. De route door een deel van Leiden was erg leuk, er was zelfs markt! De vragen waren goed te beantwoorden (goed lezen blijft een uitdaging :-)). Onderweg kom je voldoende eetgelegenheden tegen, zodat je er er echt een dagje uit van kunt maken. We hebben weer genoten en Leiden beter leren kennen.

13. November 2024

Antwort von Outsideescape

Dank je wel voor deze mooie review. Wat leuk dat je je verjaardag hebt gevierd tijdens een outside escape! Nog gefeliciteerd!

Ontdekking van Amersfoort

Wat een ontzettende leuke manier om een stad te ontdekken. Teamgenoten waren enorm fanatiek en laaiend enthousiast. Heb alleen maar positieve geluiden gehoord. Kortom SUPER! Wel één tip: bij meerdere teams zou ik wel tussenpozen van xx minuten hanteren daar je anders te dicht op elkaar zit en mogelijk antwoorden prijs geeft of wellicht starten vanaf verschillende locaties. Of dit laatste technisch kan weet ik eerlijk gezegd niet.

13. November 2024

Antwort von Outsideescape

Dank je wel voor de mooie review. Goede tip om met wat tussenpozen te vertrekken. Verschillende startlocaties is helaas niet mogelijk, maar de ervaring leert dat teams elkaar niet echt "in de weg" lopen.
Zien we jullie nog eens terug in een andere stad?

Geslaagd uitje in Delft

Geslaagd uitje in Delft. Je kijkt op een andere manier naar de omgeving. De app werkte prima. Wij deden de makkelijke opdrachten en dat was goed te doen. Wij gaan het zeker nog een keer doen in een andere stad en dan durven we ook de moeilijke versie wel aan.
Echt een aanrader!

Antwort von Outsideescape

Leuk om te horen dat jullie uitje met Outside Escape geslaagd is. Zeker proberen om de volgende keer de uitdagende versie te proberen! We zien jullie graag terug.

Fantastische middag!!!

We hebben een ontzettend leuke middag gehad in Dordrecht. De opdrachten waren uitdagend en alles werkte perfect We konden alle4 op onze eigen telefoon meelezen en meekijken. We gaan dit zeker nog een keer doen in een andere stad.

Antwort von Outsideescape

Dank je wel voor de mooie review. We zien jullie graag in een van de andere steden, keuze genoeg..

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Leuke manier om mijn stad te ontdekken

Ben op plekjes geweest, waar ik in principe alleen langs fiets. Nu ben ik van deze plekjes iets meer te weten gekomen.

Antwort von Outsideescape

Hoi Tonnie! Wat leuk om te horen dat je over wat plekjes wat meer te weten bent gekomen! Je hebt wel 1 ster gegeven, wat ons de indruk geeft dat er iets niet goed is gegaan. Ik kan je ook niet in ons systeem vinden. Zou je ons misschien wat feedback willen mailen op info@outsideescape.nl? Ik hoor graag van je!

Aanrader

Dit is een zeer fijne en leuke manier om een onbekende stad te leren kennen. Je komt op plaatsen en steegjes waar je anders nooit zou komen. De app is zeer toegankelijk en vertelt ondertussen ook weetje over bepaalde monumenten.

Antwort von Outsideescape

Dankjewel! Fijn om te horen dat de app prettig werkt, en natuurlijk ook dat de outside escape leuk en leerzaam was. Daar doen we het voor.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Erg leuke route weer, best pittig.

Erg leuke route weer. De eerste vraag was meteen best lastig en iets verderop een keer een hint moeten gebruiken. Je komt door heel Zutphen heen en leert meteen over de handelsroute aldaar in het verleden. Tip; begin in de wintertijd op tijd, want wij eindigden in het donker wat het best lastig maakte ;-)

9. November 2024

Antwort von Outsideescape

Dankjewel voor de mooie review! In het donker spelen geeft inderdaad wel een extra moeilijkheidsgraad ;-)

Absolute aanrader!!!

Wij hebben de outside escape als onderdeel van een teamuitje gedaan met 2 teams. Leuke route door Maastricht. Uit de buurt van de drukke winkelstraten met leuke vragen/opdrachten. Kortom een geslaagd onderdeel van ons uitje.

7. November 2024

Antwort von Outsideescape

Dank je wel! Leuk om te horen dat outside escape heeft bijgedragen aan een geslaagd teamuitje!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fanatiek spel bij meerdere groepen

We waren met 2 groepen en daardoor lekker fanatiek gespeeld

2. November 2024

Antwort von Outsideescape

Dankjewel! Leuk om te horen dat het ook leuk is om de outside escape met meerdere groepen te spelen.. En waren jullie een beetje aan elkaar gewaagd?

Was erg leuk om te doen

Was erg leuk om te doen. Alles prima verlopen. Geen tijdsdruk, lekker tussendoor een drankje of lunch. Al vaak in Maastricht geweest, maar toch weer nieuwe plekjes ontdekt. Zeker een aanrader.

Antwort von Outsideescape

Dankjewel. Leuk om te horen dat je zelfs als je een stad al vaker hebt bezocht door de outside escape toch nog nieuwe plekjes ontdekt.

Aanrader…

Wat was dit een geweldig leuke en soms hersenkrakende ontdekkingstocht..
We hebben gelachen en genoten.....een aanrader!

Antwort von Outsideescape

Dankjewel! Lachen en genieten tijdens een ontdekkingstocht, dat klinkt als een geslaagde dag.. fijn om te horen.

Super leuke buitenactiviteit

Super leuke buitenactiviteit! Leuke manier om lekker buiten te zijn, en niet doelloos rond te dwalen. Je gebruikt je hersenen en je leert ook nog wat over de historie van de stad. Goed opgezet en makkelijk in gebruik!

Antwort von Outsideescape

Dankjewel voor de mooie review. Was er heerlijk weer voor de afgelopen dagen!

Zit goed in elkaar

Zit goed in elkaar, duidelijke route met leuke opdrachten en raadsels. Wij deden de uitdagende variant en vonden deze goed te doen. Leuke manier om een stad op een andere manier te leren kennen.

Antwort von Outsideescape

Dankjewel! Fijn dat jullie hebben genoten van de outside escape.
Misschien zien we jullie nog eens in een andere stad?

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel goed in elkaar gezet

Heel goed in elkaar gezet! Leuke raadsels en je komt nog eens op plekjes waar je nog nooit bent geweest. Omdat het dwars door de stad gaat kom je ook langs voldoende horecagelegenheden. Je kunt dan makkelijk tussentijds een drankje doen omdat de speurtocht niet gebonden is aan een tijdslimiet. Zeker een aanrader!

2. November 2024

Antwort von Outsideescape

Dankjewel. Onderweg goed voor de inwendige mens zorgen is heel belangrijk ;-) en dat kan heel goed in Maastricht. Fijn dat jullie zo hebben genoten.

makkelijk te boeken

makkelijk te boeken, leuke wandeling door Dordrecht. opdrachten waren niet te makkelijk of te moeilijk.

1. November 2024

Antwort von Outsideescape

Dankjewel! Fijn dat alle onderdelen naar wens zijn verlopen. Zien we jullie nog eens terug in een andere plaats?

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr