ZO lekker en eerlijk product
ZO lekker en eerlijk product, blij met Tunesische olijfolie in Nederland!

Antwort von Jemlyshealth
Jemly’s Health is een single-origin extra vierge olijfolie die rechtstreeks komt uit onze eigen familieboomgaard in Tunesië. Al generaties lang verzorgen wij onze olijfbomen met respect voor de natuur, het ritme van de seizoenen en het vakmanschap dat nodig is om echte kwaliteit te leveren. Wat wij maken, is geen massaproduct en geen blend van anonieme oliën, maar een zuivere olijfolie met een duidelijke herkomst, een verhaal en een doel. Onze olijven worden vroeg geoogst en koud geperst, zodat smaak, voedingsstoffen en natuurlijke antioxidanten optimaal behouden blijven. We werken voornamelijk met de Tunesische variëteiten Chemlali en Chetoui, bekend om hun balans, frisheid en hoge kwaliteit. Elke stap in het proces is volledig traceerbaar: van boom tot fles. Dat betekent transparantie, vertrouwen en een product waar je elke dag bewust voor kunt kiezen. Tunesië is inmiddels de tweede grootste olijfolieproducent ter wereld, maar veel van haar beste oliën verdwijnen nog steeds ongezien in internationale blends. Met Jemly’s Health willen we dat veranderen. Wij laten zien dat Tunesische olijfolie niet alleen competitief is, maar ook uitzonderlijk van kwaliteit — geliefd bij chefs, foodprofessionals en iedereen die waarde hecht aan puur eten. Jemly’s Health staat voor meer dan alleen olijfolie. Het is een uitnodiging om kleine, dagelijkse keuzes te maken die je leven verbeteren. Upgrade your life. Add flavor. Add health. Add life. Een eenvoudige olie, met een diepe oorsprong en een positieve impact, elke dag opnieuw.
ZO lekker en eerlijk product, blij met Tunesische olijfolie in Nederland!

Antwort von Jemlyshealth
This olive oil is my absolute favorite! It tastes so nice, I use it for cooking and drizzling over salads and it works perfectly every time. I always make sure to restock as soon as I run out. Highly recommend!

Antwort von Jemlyshealth
I love knowing where my food comes from. Every time I use this oil I feel good because I know it comes from a family farm in Tunisia where the whole process has been handled with care and love, instead of a faceless mechanical mass production.
It tastes delicious and fresh and improves every meal I add it to!

Antwort von Jemlyshealth
I’m really impressed with the olive oil from Jemly’s Health! The quality of the oil is excellent — rich, fresh, and full-flavored. The packaging is beautiful and thoughtful, which makes it a pleasure to receive and use. You can tell they care about their product from bottle to taste. Highly recommend! 🌿🫒

Antwort von Jemlyshealth
The taste is beautifully balanced, but what I value most is its origin: a family farm in Tunisia where olive trees are grown organically and olives are still hand-picked. In a world of mass production, this level of care is truly rare.

Antwort von Jemlyshealth
prachtig product waaraan alles klopt: de smaak (heel belangrijk), de verpakking en het verhaal. Een oude familiegaard die al jaren olie produceert, een nazaat die hier in NL leeft en die mogelijkheden ziet om aan beide kanten van de keten een hoopvolle en vreugdevolle ervaring te creëren. Heerlijk cadeau, ook voor mezelf.