OUTFITTERY Bewertungen

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 9 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Alle Bewertungen

49 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

TitelTitel: Waardeloze service: stylisten luisteren niet en leveringen zijn onvoorspelbaa

Titel: Waardeloze service: stylisten luisteren niet en leveringen zijn onvoorspelbaar"Ik raad Outfittery absoluut niet aan. De beloofde 'personal service' en de deskundigheid van de stylisten zijn ver te zoeken. Ik heb specifiek gevraagd om een driedelig pak om te kunnen beoordelen, maar ik kreeg werkelijk van alles geleverd behalve dat pak. Er wordt simpelweg niet geluisterd naar de specifieke wensen van de klant.Daarnaast laat de logistieke planning zwaar te wensen over. Soms hoor je maandenlang helemaal niets, en dan ineens staat er onverwacht weer een levering voor de deur. Ook de nieuwe 'outfit check'-functie op het platform is erg onduidelijk en onoverzichtelijk. Al met al zorgt deze service voor meer frustratie en retourwerk dan voor gemak. Bespaar jezelf de moeite!"

17. August 2026

Geen moeite toch hip

Altijd gave kleding aangepast aan mijn voorkeuren, alle bezorgingen gingen soepel en er werd duidelijk gecommuniceerd. Het is prijzig maar als je niet van shoppen houdt dan is dit een heel gemakkelijke manier om toch netjes voor de dag te komen. Daarnaast heel vrijblijvend, alles wat je niet mooi vindylt struur gewoon terug.

3. August 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Can't return items - they take all your money

Bought a box from them. Only 1 item fit, so I wanted to return the rest. But the bar code on the return bag was invalid. Contacted customer support, they sent me another bar code, but again invalid. I tried to contact them many times but never got a response. Now they've taken the money out of my account for the entire box.

26. Juli 2026

Klantonvriendelijk

Zeer slechte communicatie. Sturen artikelen op die niet op de lijst staan. Ik had dat artikel gehouden maar het was 10 euro goedkoper dan hetgeen er officieel had moeten inzitten. Ik moest foto’s doorsturen van de labels en alles. Geen reactie meer. Pure afzetterij.

8. Juli 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De reviews hier kloppen: Administratieve Nachtmerrie, Slechte Service & Een Ongevraagd Abonnement.

Het merendeel van de reviews hier klopt helaas. Mijn ervaring:
- De klantenservice is nergens te bekennen.
- Na het opzeggen van het abonnement blijven ze toch sturen. Omdat er geen bereikbare klantenservice is, kun je dit enkel aangeven bij de stylist tijdens de feedbackronde. Dit bericht is wel verwerkt, want er werd naar aanleiding daarvan €10,- van mijn rekening afgeschreven alsof ik handmatig een lopende box had geannuleerd — terwijl ik simpelweg mijn hele abonnement al had opgezegd. Na het storneren van die €10,- werd de box alsnog bezorgd.
- Onlogische retourmethode: Het pakket wordt netjes bezorgd met DHL, maar kan vervolgens alleen geretourneerd worden via een vage niche-pakketdienst kilometers verderop. Niet met DHL dus — heel vreemd en klantonvriendelijk; ik zou zelfs willen stellen: bewust zo opgezet om de retourstroom te drukken.
- Stylisten luisteren niet naar je wensen: Zeg je expliciet géén schoenen? Dan zitten er gewoon schoenen in de box. Ook naar specifieke stijl- of materiaalwensen wordt totaal niet geluisterd: géén synthetische stoffen betekent voor hen wél synthetische stoffen. Anderen ondervonden dit ook al met merkvoorkeuren.

Samengevat: Je denkt 'laat ik eens zo'n box proberen', krijgt niet wat je vraagt, moet vervolgens alles terugsturen via een pakketdienst die kilometers verderop zit, en zit vervolgens vast aan een abonnement dat je allang hebt opgezegd waarbij ze steevast €10,- van je rekening proberen te trekken zonder dat je een product ontvangt, elke keer dat je een box zou moeten krijgen. Hoewel ik de €10,- betaling begrijp als je binnen een lopend abonnement een box annuleert, mag dit niet gebruikt worden als je de box annuleert met de uitdrukkelijke mededeling dat je je abonnement al hebt opgezegd.

Tip voor anderen met dit probleem: Ik heb mijn nieuwste ongewenste box van vooraf naar een DHL-servicepunt laten sturen. Als je hem daar niet ophaalt, gaat hij vanzelf 'gratis retour afzender' waar hij thuishoort. Storneer daarnaast direct de ongegronde €10,- afschrijvingen; deze hoef je wettelijk niet te betalen bij ongevraagde toezendingen. Maak vooral ook een schermopname van het opzeggen van je abonnement — dat bewijs kan later heel handig zijn.

Voor iedereen die denkt 'laat ik het eens proberen': bespaar jezelf de frustratie en doe het niet — alle andere reviews hier bevestigen dit helaas.

16. Juli 2026

It’s a scam

I bought a gift card to my boyfriend but the code never worked online. Customer service never got back to me by email or Instagram. It’s a scam!

15. Juni 2026

Top bedrijf !!

Top bedrijf !!! Goed advies. Snelle leveringen. 100% betrouwbaar!!!
Ik was te laat met retouren en betaling en alsnog kwamen we snel op goeie oplossing.

5. Mai 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Still haven’t received my refund after several months

I bought a box for my boyfriend. A chino didn’t fit (too small) so we exchanged it for a larger size, which unfortunately also didn’t fit (too large). We returned the chino, and received an e-mail that the refund process had started upon posting it via Mondial Relay. Month later; no refund. I sent a message through their websites contact form (they don’t have an email address of phone number listed) and received a reply that there was a delay at Mondial Relay due to a strike. Then; nothing. A month later I emailed them again, but no reply. I’ve emailed them three times since then, but they’re not responding.

10. Juni 2026

★☆☆☆☆ (1/5)

★☆☆☆☆ (1/5)

I was a customer of Outfittery many years ago, but I have not used their services for over atleast 3 years. Despite this, I recently started receiving marketing SMS messages from them again.

Unsolicited SMS advertising is not only annoying, but also raises serious concerns about privacy and consent. Despite having no active relationship with the company for years, they continue to contact me.

Based on this experience, I cannot recommend Outfittery. Respect for privacy and proper consent should be the minimum standard for any business.

9. Juni 2026

Wat een slechte klantenservice dit! Gewoon NIET

Wat een slechte klantenservice dit!! Ik hoop hierna eindelijk bericht van jullie te ontvangen zodat eindelijk de hele doos terug kan! Geen retour label aanwezig, binnen de aangegeven tijd heb ik de retour aangemeld alleen niet wetend waar het heen moet. En tot op heden nog geen bericht van de klantenservice waar ik al 7 berichten naar toe heb gestuurd + de zogenaamde “stylist” ook geen antwoord geeft!! Ik mag hopen dat bericht ergens bij jullie aankomt

9. April 2026

Geen levering, wel betaald

Een flinke bestelling van diverse kleding gedaan op 15 april, betaald en vervolgens bericht gehad dat zending vertraagd is. Sindsdien niks meer vernomen en op geen enkele wijze is contact te krijgen met de klantenservice. Ik ben al jaren trouwe klant bij Outfittery maar dit heb ik nog nooit meegemaakt, wat een enorm slechte service.

15. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Er zat geen retourformulier in de doos en maatvoering klopt niet.

Er zat geen retourformulier in de doos, maatvoeringen kloppen totaal niet. Via website een ticket aangemaakt en vermeld dat ik geen retourformulier hebt ontvangen. Krijg ik een reactie dat er retourformulier in de doos zit, terwijl ik juist had vermeld van niet. Alles kan terug, maatvoeringen kloppen totaal niet. van de 6 stukken 5 veel te klein en 1 veel te groot. Slaat echt helemaal nergens op.

1. Mai 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Eerste box ontvangen in februari

Eerste box ontvangen in februari, perfect geregeld. Betaling via ideal verliep ook soepel inclusief het retour proces. Dit was reden om periodiek een box te bestellen. Nu de 2e box ontvangen in april, wederom een goede selectie maar helaas ontbraken er 3 items die wel op de bon waren vermeld. Bij de checkout direct melding gemaakt van het niet ontvangen van 3 items en wederom betaald via ideal. Deze keer ontving ik eerst een melding dat de betaling niet zou zijn gedaan, en aansluitend direct een melding dat de betaling in goede orde was ontvangen. De niet afgenomen spullen netjes retour gezonden en enige tijd later hier een bevestiging van ontvangen. Echter bij de bevestiging werden de niet geleverde items als niet retour gezonden aangemerkt. Deze items zou ik alsnog moeten betalen. Indien ik hier vragen over zou hebben per mail contact opnemen en dat heb ik dan ook gedaan. Hierop heb ik geen reactie ontvangen tot op heden. Wat OUTFITTERY wel heeft gedaan is het bedrag van de gehele bestelling, inclusief datgene wat al was betaald via ideal, zonder aankondiging van mijn creditcard afgeschreven. Uiteraard heb ik hierover contact geprobeerd te zoeken maar helaas zonder resultaat. Oftewel, lijkt ok maar is in de praktijk toch echt anders.

Mocht outfittery naar aanleiding hiervan contact willen hebben, neem contact op met diegene die hoort bij bestelling: 10834414

29. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slechte kwaliteit én geen reactie op klacht

Aada Studios Zip Hoodie gekocht voor €69,95. Na één wasbeurt zit de trui vol met pilling over het hele oppervlak. Nieuw zag hij er prima uit, maar dit is gewoon slechte stofkwaliteit voor deze prijs. Een maand geleden een klacht ingediend via de site maar tot op heden geen enkele reactie ontvangen. Zeer teleurstellend.

9. März 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr