Mooie manier om kennis te maken met jullie geuren en daarna korting te krijgen op je favoriete geur. Zeer te spreken over de kwaliteit van de geuren en de veelzijdigheid. Alleen jammer dat nu alles ui... Mehr ansehen

De gedachte achter het bedrijf is natuurlijk heel mooi. De geuren zijn ook echt bijzonder (lekker en uniek). Maar de klantenservice maakt het echt af: snelle reactie, behulpzaam en denken mee.
Leuk concept, besteld proefset maar krijg niet de nieuwste geur erbij jammer!, later nageleverd is top! Prima geuren maar weinig durf of verrassend in nieuwe tonen. Mag wat meer ‘outstanding & gedur... Mehr ansehen
Ascent Blue Perfume Extract has quickly become one of my favorite fragrances. The scent is beautifully complex and sophisticated. The earthy finish lingers for hours. What I love most is how long-last... Mehr ansehen
Refillable perfume extract with lasting impact. We invest in the finest ingredients — not in wasteful packaging. Better for you, better for the planet.
Niederlande
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Very happy with Brown Parfum Ascent. The smell is sweet, fresh, and just right not too strong. Its my first order at Ascent🤍
Keurig verpakt en snel toegestuurd. De bestelling is altijd correct én natuurlijk van dezelfde goede kwaliteit.

Antwort von Ascent Store
Niet alle varianten vielen in de smaak. Wel snel geleverd in een mooie verpakking en uiteindelijk een favoriet luchtje rijker.

Antwort von Ascent Store
Snelle levering conform afspraak en door testcase kan je voordelig uitzoeken welke geur/kleur jij prettig vind

Antwort von Ascent Store
Mooie manier om kennis te maken met jullie geuren en daarna korting te krijgen op je favoriete geur. Zeer te spreken over de kwaliteit van de geuren en de veelzijdigheid. Alleen jammer dat nu alles uitverkocht is

Antwort von Ascent Store
Na een week nog steeds niets ontvangen. Wanneer ik dit meld, zenden ze mij de track en trace code. Daarop zie je dat het nog steeds in transit zit. Ze doen dus met andere woorden niets. Ze weten dat ik het niet ontvangen heb, maar ondernemen verder niets. Niet correct.

Antwort von Ascent Store
Snel en klantgerichte service, jammer dat je moet mailen omdat de regels net niet duidelijk genoeg zijn.

Antwort von Ascent Store
Goede formule en heerlijke luchtjes vooral de purple is favoriet. Unisex te gebruiken en je hebt er maar weinig van nodig om de hele dag lekker te ruiken. Mooi design

Antwort von Ascent Store
Snel geleverd duidelijk verhaal geen loze beloftes, maar mag ik van een Rotterdams bedrijf ajb Nederlandse mails …

Antwort von Ascent Store
Nooit besteld maar krijg geen antwoord op mijn mail ?

Antwort von Ascent Store
Lastig kiezen als het allemaal lekker ruikt maar uiteindelijk kom je tot een eerste keuze en die amdere favorieten kies je gewoon de volgende keer.

Antwort von Ascent Store
Great product, I got a test case as a gift which was perfect to test and choose a nice scent. I then ordered the case and two scents! It is great in use, the spray is nice and the case is also perfect for travelling.
So yeah, overal I am happy with buying Ascent!

Antwort von Ascent Store
Snelle verzendig en heel snel antwoord op mijn vraag.

Antwort von Ascent Store
Snelle service met een goed aanbod van geuren die eigenlijk in alle 6 kleuren heerlijk zijn. Ook heel leuk om kado te doen

Antwort von Ascent Store
De sample-set had ik op een zondag besteld en de volgende dag was het al in huis.
Na wat testen besloten voor de purple te gaan en deze besteld. Er ging iets mis met de betaling waardoor de kortingscode niet werkte. Ik heb gemaild en ze hebben de korting achteraf netjes verwerkt.
Het starterspakket is mooi vormgegeven en ziet er luxe uit. De geur is heerlijk en de service is top!

Top diensten.
Als de geur zou langer blijven, zou het top zijn.
Maar voor deze prijs is een top product

Antwort von Ascent Store
Bestelling prima op tijd geleverd, echter op de mail/socials wordt helaas niet gereageerd, waardoor ik een kapotte tester niet bespreekbaar kan maken. Jammer! VERVOlG: Tòch, alsnog een reactie via de mail, en de tester wordt prima vervangen! Goede service!

Antwort von Ascent Store
Altijd weer een heerlijke geur, welke kleur je ook uitzoekt. Het blijft ons verbazen. Nette afhandeling van de bestellingen en ook als de bezorging onverhoopt wat vertraging oploopt, wordt dit heel klantvriendelijk opgelost.