Banner for Oslo Skin Lab Sverige

Oslo Skin Lab Sverige Bewertungen 788

TrustScore 4 von 5

3,9

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Försökt säga upp vid flera tillfällen & ej fått återkoppling. Pengar dras från konto, produkter som ej öppnas av mig skickas. Men ingen återkoppling. Skam bolag. Fått utslag av produkten & får ingen... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag är supernöjd i helhet, mycket trevligt och hjälpsam personal, man får hjälp direkt och de hjälper i alla frågor! Jag älskar collagen många frågar vad jag gör med min hud den är så fräsch ,gläns... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skönhet inifrån med pulver för bättre hy Vid 79 år så jag er presentation på tv-reklam och tänkte att det vore intressant att se om varorna kan ge resultat inför 80 årsdagen. Efter ett år kan... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag har använt Oslo skinlabs collagen pulver The Solution i över 3 års tid. Jag märkte stor skillnad på min hy efter ca 5-6 månader då huden blev både slätare och känns fastare och jag tycker huden ha... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Laden für Gesundheits- und Kosmetikprodukte

Vom Unternehmen geschrieben

Vi tror på en helhetssyn för att uppnå bästa möjliga hudkvallitet. Det innebär att man använder produkter som bygger upp och vårdar huden - både utifrån och inifrån. Våra produkter innehåller enkla, kvalitativa, säkra och aktiva ingredienser som är noga utvalt av våra forskare och som i studier har visat sig påverka huden positivt inifrån. Vi vill att våra produkter ska komplettera befintliga hudvårdsrutiner som lägger grunden för en effektiv, sund och naturlig hudvård.

Oslo Skin Lab

Vom Unternehmen geschrieben

The Solution Beauty collagen
Vår hudvårdssuccé The Solution Beauty Collagen har förändrat skönhetsrutiner över hela Europa och är ett högkvalitativt kollagenpulver med neutral smak som kan blandas ut i valfri mat eller dryck. The Solution ökar hudens elasticitet och späns, minskar fina linjer och rynkor, reducerar celluliter, ger mer glow och lyster samt verkar på huden över hela kroppen.

Förmåner vid prenumeration

Det är fördelaktigt att vara prenumerant

Det är fördelaktigt att vara prenumerant
30% rabatt på alla leveranser, fri frakt och du kan när som helst säga pausa eller säga upp din prenumeration.

Promotion box for Oslo Skin Lab Sverige

Testa The Solution med 60% rabatt!

Bli prenumerant idag och upptäck fördelarna med skönhet inifrån.

3,9

Gut

TrustScore 4 von 5

788 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De ser bra ut

Här inte var i kontakt med dom så mycket. Men sist när jag bratade med dom så var det mycket bra. Jag fick svar på de jag ville. Tack

Hej Lena!

Tack för att du tagit dig tid att dela detta. Vi är glada att du är nöjd med vår service, och hoppas att du är lika nöjd med vår produkt också.

Jag ser en förbättring

Jag ser en förbättring
Och att det kommer när det ska

Antwort von Oslo Skin Lab Sverige

Tack för att du tagit dig tid att dela dina erfarenheter, det uppskattar vi. Om det dyker upp frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta vår kundtjänst via epost eller telefon.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Framför allt har mitt hår blivit mycket…

Framför allt har mitt hår blivit mycket tjockare, men även naglarna växer bättre och är starkare

Hej Eva!

Tack för att du tog dig tid att dela dina erfarenheter och de resultat du upplever att du fått.

Jag får önska dig en fortsatt härlig sommar.

Rynkor bye bye

Enkelt att beställa! Enkelt att boka av om det behövs! Tillmötesgående kundtjänst som hjälper till när det behövs. Framförallt synliga resultat. Like it!

Hej Susanne!

Vad kul att läsa om de resultat du fått och att du är nöjd med vår kundstjänst. Du är välkommen att höra av dig om det dyker upp fågor eller funderingar i framtiden.

Tack för att du tog dig tid att dela detta. ⭐

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag har haft eksem hela livet

Jag har haft eksem hela livet. Sedan jag började med Oslo Skin Labs pulver behöver jag inga krämer mer. Min hy är mjuk och fin, mina händer utan sår. Otroligt nöjd med produkten.

Hej Maria!

Tusen tack för att du tagit dig tid att skriva en recension. Vi blir så glada att du är nöjd med The Solution och de resultat du upplever att du fått i din hud.

Skulle det dyka upp frågor eller funderingar i framtiden är du välkommen att höra av dig till vår kundtjänst.

Tagit Oslo i 5 år ❤️

Tagit Oslo Skinlab i 5 år ❤️
Upplever mitt atopiska eksem som mindre, mjuk i hyn osv

Hej Helena!

Wow, 5 år är inte dåligt. ⭐ Vi blir så glada att du är nöjd med The Solution och det resultat du fått i din hud.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ingen större effekt efter fem månader

Ingen större effekt efter fem månader. Naglarna är lite bättre, men huden känns torrare. Lätt att inta, smakar just ingenting. Inte värt pengarna.

Antwort von Oslo Skin Lab Sverige

Hej, och tar för att du tagit dig tid att dela detta. Såklart tråkigt att du inte fått det resultat du hoppats på ännu. Vi vet att det är väldigt individiuellt hur snabbt man kan se resultat med blotta ögat, för somliga tar det bara ett par veckor medan det för andra tar 6 månader eller mer.

Vi hoppas att du vill ge The Solution lite mer tid, men du är såklart välkommen att kontakta vår kundtjänst på 0770 - 456 136 om du önskar hjälp med att pausa eller säga upp din prenumeration.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De skickar fler än en leverans i…

De skickar fler än en leverans i månaden och håller sig inte enligt avtal, ett utskick i månaden. Dålig kundservice som motsäger sitt köpvillkor! Produkten (collagen) är jättebra dock.

Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Oslo Skin Lab Sverige

Vi ber om ursäkt att det blivit såhär, det är väldigt oturligt då leveranser vanligtvis sker var 4:e vecka. Den här gången verkar det tyvärr ha blivit ett fel med leveransintervallen. Jag kan se att du varit i kontakt med vår kundtjänst och att du fått hjälp att avsluta din prenumeration. Har du fler frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss igen via epost eller telefon.

Oslo Skin Lab

Detta är bullshit

Detta är bullshit, funkar ej. Men smart sätt för företaget att tjäna pengar!! Har lurat mig på många hundra lappar :)

23. Februar 2024

Antwort von Oslo Skin Lab Sverige

Vad tråkigt att du inte är nöjd med produkten och att du inte fått det resultat du hoppats på än. The Solution är ingen quick-fix, och det är individuellt hur snabbt resultatet syns i huden. Somliga märker skillnad redan efter ett par veckors användning, medan det för andra dröjer 6 månader eller mer. Ålder, livsstil och kost är exempel som kan påverka resultaten och hur snabbt man ser dem med blotta ögat.

Jag kan se att du fått hjälp med att säga upp ditt abonnemang, men om du skulle ha fler frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta vår kundtjänst igen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Efter en tids permutation avslutade jag…

Efter en tids permutation avslutade jag den, pga att jag inte tyckte att deras vara gav det resultat som utlovats.
Då börjar det ringa gång på gång och dem vill veta varför jag sagt upp prenumerationen.
Det kommer mail och sms som jag avslutar.
Dem envisas att ringa upp trots att jag svarar att jag inte är intresserad.
Mail kommer efter jag skrivit till deras kundtjänst att jag inte vill ha någon kontakt med dem.De lovar att avsluta all kontakt, men samma dag kommer det mail ändå?
Förstår att deras vara kan vara svår såld till deras höga pris.
Tänk efter innan du blir prenumerant hos Oslo skin lab, dem är fruktansvärt efterhängsna.
De håller på två år efter uppsägningen med sitt ringande ,sms och mail.

20. Mai 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Oslo Skin Lab Sverige

Vi beklagar du har fått den här upplevelsen, och som konsument har du självklart all rätt att dra tillbaka ditt samtyckte till kommunikation från oss. Då jag inte kan se några kontaktuppgifter till dig här får du gärna ringa eller mejla till vår kundtjänst så ska vi se till att få rätsida på det här.

Strålande hud

Strålande hud!
Min hud har förbättrats avsevärt sedan jag började med ert kollagen. Rynkorna är inte alls så djupa längre och huden är smidig och strålande.
Jag är supernöjd!

12. Mai 2024

Hej Marie!

Det gläder oss att du ser så fina resultat i din hud. Om du har tagit några före- och efterbilder får du gärna skicka dom till oss på kundtjänst@osloskinlab.se.

Ha en fortsatt bra dag och en härlig sommar. ☀️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En suveren nødvendighet for meg.

En absolutt suveren nødvendighet for meg. Enkelt å ta, lett å ta med om man er på reise. Og en artig og positiv bivirkning, egen oppfatning, (egen selvopplevd oppfatning, uten forskningsgrunnlag ) er at negler og hår også blir bedre/sterkere etter at jeg begynte med Oslo SkinLabs produkter.

15. Mai 2024

Antwort von Oslo Skin Lab Sverige

Tack för att du tagit dig tid att skriva en recension. Vi blir så glada över att du är nöjd med The Solution och tycker att det är en smidig produkt att ha att göra med.

Skulle det dyka upp några frågor eller funderingar är det bara höra av dig till vår kundtjänst via telefon eller mejl.

Lina

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har inte fått varan ännu så extremt…

Har inte fått varan ännu så extremt konstigt att få frågan om man är nöjd.

15. Mai 2024

Antwort von Oslo Skin Lab Sverige

Hej, och tack för att du gjort oss uppmärksamma på detta.

Det har tyvärr blivit fel i tekniken. Vi förstår att det är svårt att recensera en produkt som du precis börjat prenumerera på. Vi hoppas att du blir nöjd med produkten framöver och om du har frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst på: 0770 - 456 136 eller kundservice@osloskinlab.se.

Lina på Oslo Skin La

Produkt bra, kommunikation dålig

Produkten är bra, kommunikationen från företaget är väldigt dålig och gör att man inte litar på företaget

29. April 2024

Hej Maria,

Tack för att du tagit dig tid att skriva en recension. Vi blir såklart glada att höra att du gillar vår produkt, men skulle gärna höra mer om hur vi kan förbättra vår kommunikation.

Mejla gärna dina tankar och synpunkter till kundservice@osloskinlab.se.

Det kändes bra, men.....

Det kändes bra, men det är för omständigt för mig att ta detta pulver. En tablett hade passat mig bättre. Vill nu avsluta min prenumeration pga ovanstående.

2. Mai 2024

Antwort von Oslo Skin Lab Sverige

Tack för att du tar dig tid att dela dina tankar och erfarenheter. Vill du avsluta din prenumeration är du välkommen att kontakta vår kundservice så hjälper dom dig: 0770 - 456 136 eller kundservice@osloskinlab.se.

Väldigt dyr

Väldigt dyr. Finns likvärda produkter för billigare peng

26. April 2024

Antwort von Oslo Skin Lab Sverige

Hej, tack för att du tagit dig tid att skriva här.

Vi har ett alternativ till "vanliga" The Solution, som vi kallar The Solution Refill. Med refill sparar du lite pengar varje månad samtidigt som det är ett lite mer miljövänligt alternativ med minde emballage och färre leveranser. Om detta kan vara något för dig är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på: 0770 - 456 136 eller kundservice@osloskinlab.se så kan dom hjälpa dig. 🙂

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Det känns bra men för att se riktigt…

Det känns bra men för att se riktigt resultat så behöver jag ha det längre tid. Mvh.
Marie.

18. April 2024

Antwort von Oslo Skin Lab Sverige

Hej, och tack för att du tagit dig tid att skriva några ord. Skulle det dyka upp några frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice. 🙂

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Då jag är gammal (67) kan jag inte…

Då jag är gammal (67) kan jag inte förvänta mig ett mirakel men än märker jag ingen skillnad efter 3 månader.

31. März 2024

Hej Lena,

Tack för att du tar dig tid att skriva en recension, det uppskattas. Du har helt rätt i att detta inte är en mirakelkur som ger resultat över en natt, men får produkten tid på sig är vi övertygade om att även du kommer se resultat i huden, även fast du är 67 år. ✨

Lina på Oslo Skin Lab

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr