Ortopediewinkel Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het is een hele goede spalk die goed versteviging bied aan het gewricht waar ik letsel heb over gehouden Hij zit super fijn en is snel aangekomen. Ook super tof dat hij verstelbaar is en sowieso... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Duidelijke website, snel verzonden en geleverd en producten van goede kwaliteit. Top! Kan het zeker aanbevelen Ook fijn: verzonden met Budbee, dus geen last van het gedoe wat vaak voorkomt met ande... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

ten eerste makkelijk te vinden via internet. duidelijke omschrijving van producten. Advies gevraagd van de chatbot en via deze duidelijke info uiteindelijk een keuze gemaakt. En die keuze kan ik pas b... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snel en je krijgt een tip tot andere producten. Ivm gebroken enkel en gescheurde banden op vakantie recent opgelopen nu op zoek naar ondersteuning voor rondom enkel

1. Laden für Gesundheits- und Kosmetikprodukte
  2. auch in
  3. Fußpflege

Vom Unternehmen geschrieben

Bij Orthopediewinkel.nl geloven wij dat iedereen zich vrij en comfortabel moet kunnen bewegen. Daarom bieden wij hoogwaardige orthopedische hulpmiddelen, revalidatieproducten en ergonomische oplossingen die helpen bij pijnverlichting, ondersteuning en herstel. Orthopediewinkel.nl maakt deel uit van de NordWell Group, een snelgroeiende Scandinavische e-commerceonderneming die duizenden klanten helpt met betrouwbare producten voor gezondheid, mobiliteit en dagelijks comfort. Met onze uitbreiding naar Nederland brengen wij dezelfde kwaliteit, service en expertise waar onze klanten in Scandinavië al op vertrouwen. Ons assortiment bestaat uit zorgvuldig geselecteerde producten voor voeten, knieën, rug, nek, schouders, handen en polsen. Of u nu last heeft van hielspoor, hallux valgus, artrose, rugklachten, knieproblemen, RSI of een sportblessure, wij bieden effectieve oplossingen die ondersteuning bieden tijdens het dagelijks leven en het herstelproces. Een groot deel van ons assortiment bestaat uit ons eigen premium merk NordWell. Deze producten zijn ontwikkeld met een sterke focus op kwaliteit, comfort, duurzaamheid en gebruiksgemak. Daarnaast werken wij uitsluitend samen met zorgvuldig geselecteerde leveranciers die voldoen aan onze hoge kwaliteitsnormen. Waarom kiezen voor Orthopediewinkel.nl? • Hoogwaardige orthopedische hulpmiddelen en revalidatieproducten • Het premium merk NordWell • Snelle en betrouwbare levering • Veilige betaalmethoden • Eenvoudig retourneren • Persoonlijke en deskundige klantenservice Wij blijven ons assortiment voortdurend uitbreiden met innovatieve producten die bijdragen aan een betere mobiliteit, minder pijn en meer comfort. Of u nu op zoek bent naar compressiekousen, kniebraces, rugbraces, houdingcorrectoren, hielspoorzolen, ergonomische kussens of andere orthopedische hulpmiddelen, bij Orthopediewinkel.nl vindt u producten waarop u kunt vertrouwen. Ons doel is eenvoudig: mensen helpen om comfortabeler te bewegen, actiever te leven en hun kwaliteit van leven te verbeteren. Daarom staan kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid bij alles wat wij doen centraal.

Hervorragend

Alle Bewertungen

107 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede uitleg en overzicht van het…

Goede uitleg en overzicht van het produkt

Antwort von Ortopediewinkel

Dank je wel voor je review Hans! Fijn dat je de uitleg en het overzicht van het product goed vond. Met vriendelijke groet, Ortopediewinkel.nl

Makkelijk te bestellen

Makkelijk te bestellen; levering nog effe afwachten

Antwort von Ortopediewinkel

Bedankt voor je review Peter! Fijn dat het bestellen makkelijk ging. Heb je nog een vraag over de levering, mail dan gerust naar support@ortopediewinkel.nl. Met vriendelijke groet, Ortopediewinkel.nl

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Keuze uit vele goede producten

Keuze uit vele goede producten, goede prijs en eenvoudig te bestellen.

Antwort von Ortopediewinkel

Dank je wel voor je review! Fijn dat je de keuze uit veel goede producten, de prijs en het eenvoudige bestellen waardeert. Met vriendelijke groet, Ortopediewinkel.nl

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Makkelijk bestellen en overzichtelijke…

Makkelijk bestellen en overzichtelijke website.

Antwort von Ortopediewinkel

Bedankt voor je review! Fijn dat je het bestellen makkelijk en onze website overzichtelijk vond. Met vriendelijke groet, Ortopediewinkel.nl

Net besteld

Net besteld, ik hoop dat het goed is

25. September 2026

Antwort von Ortopediewinkel

Bedankt voor je review en leuk dat je een bestelling bij ons plaatste! We hopen dat alles aan je verwachtingen voldoet. Heb je vragen, dan helpen we je graag via support@ortopediewinkel.nl. Met vriendelijke groet, Ortopediewinkel.nl

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestellen ging erg makkelijk en het is…

Bestellen ging erg makkelijk en het is een goede overzichtelijke webshop.

24. September 2026

Antwort von Ortopediewinkel

Dank je wel voor je review! Fijn dat het bestellen erg makkelijk ging en je onze webshop overzichtelijk vindt. Met vriendelijke groet, Ortopediewinkel.nl

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Eens maar nooit weer helaas

Alles ging mis, bestel hier niet. Komt uit Zweden, krijg factuur in Zweeds, duurde 8 dagen en werd in kluis afgeleverd wat niet afgesproken was. Ging om brievenbus pakketje, steunkousen, pasten niet dus retour. Krijg weer mail in het Zweeds, kan retour maar kost 9.95( voor kousen van 18 euro),en kan retour aanmelden bij busbudddee? Krijg code en moet dan zorgen dat ik binnen 1 uur bij AH pakketje in kluis leg, niet te doen voor iemand van 72 zonder vervoer. Ik steek de steunkousen in de fik, en betaal gewoon aan Klarna het bedrag. Dan ben ik net zoveel kwijt dan wanneer ik het omslachtig terug stuur. Advies....koop hier niet!

24. September 2026

Hallo Gerry,
Aan retourzendingen zijn retourkosten verbonden. Deze kosten staan vermeld in onze retourvoorwaarden op onze website
Wij proberen bestellingen altijd zo snel mogelijk te leveren, maar helaas kunnen er soms vertragingen bij de vervoerder ontstaan waar wij geen invloed op hebben.

Wij helpen je uiteraard graag verder. Neem gerust contact op met onze klantenservice als er iets niet goed is gegaan, dan kijken we samen naar een oplossing.

Snelle en makkelijke levering

Antwort von Ortopediewinkel

Bedankt voor je review! Fijn dat je de levering snel en makkelijk vond. Met vriendelijke groet, Ortopediewinkel.nl

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prettige site om te bestellen

Ik heb hier onlangs besteld en dat is me eigenlijk heel goed bevallen. Het bestellen ging makkelijk en alles werd duidelijk uitgelegd. De website is overzichtelijk en je weet precies waar je aan toe bent. Ik ben er tevreden over en zou hier zeker nog een keer bestellen.

23. September 2026

Antwort von Ortopediewinkel

Hartelijk dank voor je review! Wat fijn dat het bestellen makkelijk ging en dat het je goed is bevallen. Met vriendelijke groet, Ortopediewinkel.nl

Snel

Snel, handig en duidelijk

23. September 2026

Antwort von Ortopediewinkel

Bedankt voor je review! Fijn dat je het snel, handig en duidelijk vond. Met vriendelijke groet, Ortopediewinkel.nl

De site is gebruiksvriendelijk

De site is gebruiksvriendelijk, duidelijke beschrijving, fijn dat je met klarna kunt betalen is erg veilig en zekerheid voor de klanten omdat in deze tijd veel criminelen bezig zijn om mensen op te lichten.

Antwort von Ortopediewinkel

Dank je wel voor je review! Fijn dat je onze site gebruiksvriendelijk vindt, de beschrijvingen duidelijk zijn en je met Klarna kon betalen. Met vriendelijke groet, Ortopediewinkel.nl

Prima webshop

Duidelijke site. Product snel gevonden en besteld. Makkelijk proces.
Levering top en snel.

Antwort von Ortopediewinkel

Bedankt voor je review! Fijn dat je het product snel vond, het bestelproces makkelijk was en de levering goed beviel. Met vriendelijke groet, Ortopediewinkel.nl

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik was vooraf geïnteresseerd naar het…

Ik was vooraf geïnteresseerd naar het product en me goed laten voorlichten.
Daarom kon ik met een gerust hart het artikel bestellen op jullie website. Wel eerst gecontroleerd of jullie een goede site hadden en daarna besteld.

21. September 2026

Antwort von Ortopediewinkel

Dank je wel voor je review! Fijn dat je je goed kon laten voorlichten en met een gerust hart kon bestellen op onze website. Met vriendelijke groet, Ortopediewinkel.nl

Betrouwbare site en kwaliteit op nr 1

De site is heel duidelijk. Makkelijk te bestellen. Betrouwbaar. Mijn dochter had hem de kussen gekocht en is er super blij mee.

21. September 2026

Antwort von Ortopediewinkel

Hartelijk dank voor je review! Fijn dat je onze site duidelijk, makkelijk en betrouwbaar vond en tevreden bent over de kwaliteit. Met vriendelijke groet, Ortopediewinkel.nl

Simpel en snel bestellen

Simpel en snel bestellen. Heel groot assortiment voor elk probleem.

19. September 2026

Antwort von Ortopediewinkel

Dank je wel voor je review! Leuk dat je het bestellen simpel en snel vond en ons grote assortiment waardeert. Met vriendelijke groet, Ortopediewinkel.nl

Warmtegordel

Kreeg 20%korting op mijn eerste bestelling en alles was overzichtelijk toen ik mijn order plaatse

18. September 2026

Antwort von Ortopediewinkel

Bedankt voor je review! Fijn dat je gebruik kon maken van de korting op je eerste bestelling en dat alles overzichtelijk was. Met vriendelijke groet, Ortopediewinkel.nl

2e bestelling

Dit is de tweede keer dat ik bij jullie bestel. Ik ben zeer tevreden over de eerste bestelling daarom heb ik nu weer besteld.

17. September 2026

Antwort von Ortopediewinkel

Wat leuk dat je opnieuw bij ons bestelde! Bedankt voor je review en fijn dat je tevreden was over je eerste bestelling. Met vriendelijke groet, Ortopediewinkel.nl

Overzichtelijk en snel

Duidelijke site. Goede prijzen. Snelle levering. Wat wil je nog meer?

14. September 2026

Antwort von Ortopediewinkel

Bedankt voor je review! Fijn dat je onze site duidelijk vond en de prijzen en levering goed beviel. Met vriendelijke groet, Ortopediewinkel.nl

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr