Ortopediewinkel Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het is een hele goede spalk die goed versteviging bied aan het gewricht waar ik letsel heb over gehouden Hij zit super fijn en is snel aangekomen. Ook super tof dat hij verstelbaar is en sowieso... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Duidelijke website, snel verzonden en geleverd en producten van goede kwaliteit. Top! Kan het zeker aanbevelen Ook fijn: verzonden met Budbee, dus geen last van het gedoe wat vaak voorkomt met ande... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Om eerlijk te zijn, heb ik de bedrijfsnaam eerst gecheckt op Truspilot. Met voornaamlijk 5 sterren, was dat voor mij reden genoeg om een bestelling te plaatsen. Heb metatarsalgie aan m'n voeten en h... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Site makkelijk gevonden, bestellen bezorgde me geen hoofdpijn. Hoop dat het kussen daar ook voor gaat zorgen als ik ‘‘s morgens uit bed kom😊 Leuk antwoord van trustpilot maar ik heb nu, bijna een... Mehr ansehen

1. Laden für Gesundheits- und Kosmetikprodukte
  2. auch in
  3. Fußpflege

Vom Unternehmen geschrieben

Bij Orthopediewinkel.nl geloven wij dat iedereen zich vrij en comfortabel moet kunnen bewegen. Daarom bieden wij hoogwaardige orthopedische hulpmiddelen, revalidatieproducten en ergonomische oplossingen die helpen bij pijnverlichting, ondersteuning en herstel. Orthopediewinkel.nl maakt deel uit van de NordWell Group, een snelgroeiende Scandinavische e-commerceonderneming die duizenden klanten helpt met betrouwbare producten voor gezondheid, mobiliteit en dagelijks comfort. Met onze uitbreiding naar Nederland brengen wij dezelfde kwaliteit, service en expertise waar onze klanten in Scandinavië al op vertrouwen. Ons assortiment bestaat uit zorgvuldig geselecteerde producten voor voeten, knieën, rug, nek, schouders, handen en polsen. Of u nu last heeft van hielspoor, hallux valgus, artrose, rugklachten, knieproblemen, RSI of een sportblessure, wij bieden effectieve oplossingen die ondersteuning bieden tijdens het dagelijks leven en het herstelproces. Een groot deel van ons assortiment bestaat uit ons eigen premium merk NordWell. Deze producten zijn ontwikkeld met een sterke focus op kwaliteit, comfort, duurzaamheid en gebruiksgemak. Daarnaast werken wij uitsluitend samen met zorgvuldig geselecteerde leveranciers die voldoen aan onze hoge kwaliteitsnormen. Waarom kiezen voor Orthopediewinkel.nl? • Hoogwaardige orthopedische hulpmiddelen en revalidatieproducten • Het premium merk NordWell • Snelle en betrouwbare levering • Veilige betaalmethoden • Eenvoudig retourneren • Persoonlijke en deskundige klantenservice Wij blijven ons assortiment voortdurend uitbreiden met innovatieve producten die bijdragen aan een betere mobiliteit, minder pijn en meer comfort. Of u nu op zoek bent naar compressiekousen, kniebraces, rugbraces, houdingcorrectoren, hielspoorzolen, ergonomische kussens of andere orthopedische hulpmiddelen, bij Orthopediewinkel.nl vindt u producten waarop u kunt vertrouwen. Ons doel is eenvoudig: mensen helpen om comfortabeler te bewegen, actiever te leven en hun kwaliteit van leven te verbeteren. Daarom staan kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid bij alles wat wij doen centraal.

Hervorragend

Alle Bewertungen

114 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Goede webwinkel

Ook fijn: verzonden met Budbee, dus geen last van het gedoe wat vaak voorkomt met andere vervoerders over pakketpunten/niet thuis gezeur

1. Oktober 2026

Antwort von Ortopediewinkel

Bedankt voor je review! Fijn dat je onze website duidelijk vond, je bestelling snel is geleverd en de kwaliteit goed is. Leuk dat de verzending met Budbee je beviel. Met vriendelijke groet, Ortopediewinkel.nl

Snel geleverd

Snel geleverd. Product voldoet aan verwachting. Goede prijs

1. Oktober 2026

Antwort von Ortopediewinkel

Dank je wel voor je review! Fijn dat je bestelling snel is geleverd, aan je verwachting voldoet en je de prijs goed vindt. Met vriendelijke groet, Ortopediewinkel.nl

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Snel en makkelijk te bestellen.

Snel en makkelijk te bestellen.
Nu afwachten hoe de kousen zijn.
Ben benieuwd

2. Oktober 2026

Antwort von Ortopediewinkel

Bedankt voor je review! Fijn dat het bestellen snel en makkelijk ging. We hopen dat je tevreden bent over de kousen zodra je ze hebt. Heb je vragen, mail dan gerust naar support@ortopediewinkel.nl. Met vriendelijke groet, Ortopediewinkel.nl

Site makkelijk gevonden

Leuk antwoord van trustpilot maar ik heb nu, bijna een week later, nog geen pakket ontvangen. Kan dus ook nog geen beoordeling geven.

2. Oktober 2026

Antwort von Ortopediewinkel

Bedankt voor je review! Fijn dat je onze site makkelijk vond en het bestellen je geen hoofdpijn gaf. We hopen dat je kussen aan je verwachtingen voldoet. Met vriendelijke groet, Ortopediewinkel.nl

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

SCHANDALIG

Aan de hand vd naam zou je denken een nederlands bedrijf, maar helaas zit bedrijf in Zweden.
Artikel kwam niet overeen met foto en voldeed totaal niet, wilde het retour sturen echter retourbeleid is schandalig, je kan voor 9,95 een retourlabel kopen en ruilen kost 5,95.
Te triest voor woorden.
Raad deze firma ten strengste af!!!

Beste klant,

Bedankt voor uw feedback. We vinden het jammer om te horen dat het product niet aan uw verwachtingen voldeed.

Bij een retourzending wordt de oorspronkelijke verzendkost van uw bestelling terugbetaald. Voor het retourneren zelf rekenen wij € 9,95 aan. Dit is de kost die wij zelf voor de retourzending betalen; wij rekenen hier geen extra bedrag of winstmarge bovenop.

Wat het product betreft, horen we graag van u wat er precies niet overeenkwam met de foto's of productbeschrijving. Onze producten moeten uiteraard overeenkomen met wat op onze website wordt getoond en beschreven. U mag ons daarom gerust een e-mail sturen met wat meer informatie en eventueel foto's, zodat we dit kunnen onderzoeken en u verder kunnen helpen.

Ortopediewinkel.nl

Kniebrace

Duidelijke info via de app, makkelijk te bestellen en duidelijke product informatie

Antwort von Ortopediewinkel

Bedankt voor je review! Fijn dat de informatie in de app en de productinformatie duidelijk waren en je makkelijk kon bestellen. Met vriendelijke groet, Ortopediewinkel.nl

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super easy ordering at the website and…

Super easy ordering at the website and fast delivery

22. September 2026

Antwort von Ortopediewinkel

Thank you for your review! We are happy to hear that ordering on our website was super easy and that your delivery was fast. Met vriendelijke groet, Ortopediewinkel.nl

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Simpel en snel kunnen bestellen

Antwort von Ortopediewinkel

Bedankt voor de tijd die je nam voor je review! Fijn dat bestellen bij ons simpel en snel ging. Met vriendelijke groet, Ortopediewinkel.nl

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijne website met groot assortiment

De website is goed te navigeren en het bestelproces is eenvoudig en duidelijk. Het assortiment is groot en alles wat ik nodig had heb ik kunnen vinden.

29. September 2026

Antwort von Ortopediewinkel

Hartelijk dank voor je review! Leuk dat je de website goed vindt navigeren, het bestelproces duidelijk was en je ons grote assortiment waardeert. Met vriendelijke groet, Ortopediewinkel.nl

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bestellen was "een fluitje van een cent."

Het was eenvoudig om te bestellen, in de winkelwagen te plaatsen en van daaruit te betalen. Ik kon ook direct de bezorgkosten zien en wist waar ik aantoe was.
Betalen met mijn bankier-app ook een fluitje van een cent, dus ik was binnen 10 minuten klaar met de hele bestelling. En nu ben ik nog wel benieuwd naar........: of ik mijn bestelling ook zo snel in huis heb!!!

Antwort von Ortopediewinkel

Bedankt voor je review! Fijn dat bestellen een fluitje van een cent was, je direct de bezorgkosten zag en binnen tien minuten klaar was. Heb je vragen over je bestelling, dan helpen we je graag via support@ortopediewinkel.nl. Met vriendelijke groet, Ortopediewinkel.nl

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering en goede kwaliteit

Hielkussentjes werden heel snel geleverd en zijn van goede kwaliteit.

26. September 2026

Antwort von Ortopediewinkel

Dank je wel voor je review! Fijn dat je hielkussentjes snel zijn geleverd en dat je de kwaliteit goed vindt. Met vriendelijke groet, Ortopediewinkel.nl

Snel

Snel, gegevens automatisch verwerkt en makkelijk en snel de betaling te doen.

Antwort von Ortopediewinkel

Bedankt voor je review! Fijn dat je gegevens automatisch werden verwerkt en je makkelijk en snel kon betalen. Met vriendelijke groet, Ortopediewinkel.nl

Duidelijke site

Duidelijke site. Makkelijk bestellen, veel keuze. Eerlijke prijs kwaliteit

Antwort von Ortopediewinkel

Dank je wel voor je review! Fijn dat je onze site duidelijk vond, de keuze groot is en je de prijs voor de kwaliteit eerlijk vindt. Met vriendelijke groet, Ortopediewinkel.nl

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ben onder de indruk en een betrouwbaar gevoel

Ben onder de indruk van uw winkel overzichtelijke website artikelen duidelijk omschreven en jullie keurige en stevige verpakkingsmateriaal voor mij komt het zeer betrouwbaar over ook de reviews hebben mij doen besluiten om tot aankoop over te gaan zal uw bedrijf zeker aanbevelen heb eindelijk een winkel gevonden waar de klant vertrouwt kan shoppen
Met vriendelijke en warme groet
Ferdinand Drost

Antwort von Ortopediewinkel

Wat een mooi compliment, bedankt voor je review! Fijn dat onze overzichtelijke website, de duidelijke artikelomschrijvingen en onze keuze je een betrouwbaar gevoel gaven. Met vriendelijke groet, Ortopediewinkel.nl

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De winkel had en ruime aanbot van wat…

De winkel had en ruime aanbot van wat ik nodig heb.

26. September 2026

Antwort von Ortopediewinkel

Bedankt voor je review! Leuk dat je in onze winkel het ruime aanbod vond dat je nodig had. Met vriendelijke groet, Ortopediewinkel.nl

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het geeft vertrouwen dat het toch een…

Het geeft vertrouwen dat het toch een speciale winkel is voor orthopedische spullen.

Antwort von Ortopediewinkel

Dank je wel voor je review! Fijn dat het je vertrouwen geeft dat wij een speciaalzaak zijn voor orthopedische artikelen. Met vriendelijke groet, Ortopediewinkel.nl

het bestellen ging makkelijk

het bestellen ging makkelijk, ik heb uiteraard net pas besteld, dus veel meer kan ik er niet over zeggen.

Antwort von Ortopediewinkel

Bedankt voor je review! Fijn dat het bestellen makkelijk ging. We hopen dat je bestelling je goed bevalt. Met vriendelijke groet, Ortopediewinkel.nl

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ruime keuze met goede informatie over…

Ruime keuze met goede informatie over het product! Duidelijke beschrijving over het product zodat je weet wat je koopt.

27. September 2026

Antwort von Ortopediewinkel

Hartelijk dank voor je review Erkan! Fijn dat je de ruime keuze en de duidelijke productbeschrijvingen waardeert. Met vriendelijke groet, Ortopediewinkel.nl

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr