Ormepiller Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fuld ud tilfreds, leverings tid fint eftersom det bliver sendt fra Holland. Peoduktet super fin, original kasse, original manual/beskrivelse, ormepiller tabletter i original emballage med logo prin... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Eftersom I ikke reagere på mail, må jeg prøve herinde! DAO har ikke leveret pakken, og de kan åbenbart heller ikke tracke den, så de henviser til leverandøren (ormepiller.eu) Jeg har derfor skreve... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte piller og fik en åben prøvekuvert uden indhold. Sendte en mail til deres kundeservice, og Philip svarede hurtigt at han beklagede og ville eftersende dem. Stor var flovheden da jeg opdagede a... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bestilte pillerne fredag og fik dem tirsdag, så det er rigtig fint, men den modtagede pakke ligner mere et garagesalgs-koncept end noget med rigtig dyrlæger ansat. Man får pillerne i deres blisterpak... Mehr ansehen

Akzeptabel

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 83 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

11 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Tak for hurtig leverance. Handler gerne igen med Ormepiller.eu

22. August 2022

Hej Irene.
Jeg har netop svaret dig over mail.
Pakken blev pakket i fredags efter kl 17:00. Da DAO kun afhenter pakker i hverdage, vil de modtage pakken i dag (mandag).
Mvh.

Meget tilfreds

Overskuelig hjemmeside, og varerne leveret efter få dage, bestilte torsdag sidst på dagen , leveret søndag formiddag i min postkasse med DAO.

7. August 2022

Ingen levering

Bestilte 28/7 og pengene blev hævet 28/7. Har stadig intet modtaget andet end fakturaen .

4. Juli 2022

Hej Marianne.

Er ked af den lange leveringstid. Pakken er sendt, men det ligner at DAO har smidt pakken væk.
Jeg kontakter DAO, hvis de ikke finder pakken så sender vi naturligvis en ny.

Super hurtig service

Super hurtig service! Bestilte ormekur tirsdag formiddag, 3 timer senere var pakken afsendt og den lå i postkassen kl.06.00 næste morgen.

Jeg vil helt sikker handle her igen

18. Mai 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Eftersom I ikke reagere på mail

Eftersom I ikke reagere på mail, må jeg prøve herinde!
Jeg har derfor skrevet mails til ormepiller.eu som så overhovedet ikke reagere på mine mails..

Så kan bestemt ikke anbefale dette website!

14. Dezember 2021

Hej Lars.

Kan desværre kun se at vi har modtaget en mail fra dig her til morges, måske er de andre mails ikke gået igennem.

Har netop fået vores lager til at sende en ny pakke til dig.

Beklager meget rodet. Vi gør vores bedste for at give en god kundeservice.

Philip fra Ormepiller.eu

Ordre bliver annuleret.

Jeg har bestil ormekur og loppemiddel 4 gange og hver gang er min ordre blevet annuleret. jeg har prøvet med 2 forskellige emailadresser. fik en besked om at jeg må ha skrevet noget forkert. Jeg kan ikke se hvad der skulle være forkert, så nu har jeg opgivet. Har godkendt hver gang med nem id, så nu håber jeg ikke der bliver trukket penge og at det er svindel.

5. Oktober 2021

Hej Birthe.

Som jeg skrev til dig over mail er det blevet besværligt for vores kunder at betale over hjemmesiden, efter at 3D secure er blevet et krav.

Det er højst sansynligt dit nem-id som ikke er sat korrekt op. Vil derfor bede dig om at kontakte din bank.

Kan garrantere dig for at vi ikke har trukket et beløb fra din konto, da din ordre aldrig gik igennem.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os over mail.

Philip fra ormepiller.eu

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tusind tak for god service.

Tusind tak for god service.
Når Dao hverken bringer eller svarer, har det været helt uproblematisk at få jer i tale og i tilbyder straks at sende en ny pakke. God service

28. September 2021

Hej Lonnie.
Tusind tak for din anmeldelse!
Vi bestræber os på at levere en god service til vores kunder, så er meget glad for at du sætter pris på den :)
Philip fra Ormepiller.eu

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Er normalt meget tilfreds med sitet..

Er normalt meget tilfreds med sitet... MEN er så skuffet over den sidste leverance... købte loppemiddel.. og den eneste effekt det produkt havde, var, et energiboost til lopperne.. og hvad der startede som et par lopper, for 3 uger siden er nu en koloni af lopper.... suk

13. September 2021

Hej Ann-Maria.

Er meget ked af den oplevelse du har haft hos os.
Vores produkter er godkendt til at bekæmpe lopper, så de ekstra lopper bør ikke skyldes loppekuren.

Du må meget gerne skrive en mail til info@ormepiller.eu, så finder vi en løsning med det samme.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kundeservice i top og hurtig levering!

Kundeservice i top og hurtig levering!

Jeg oplevede problemer med firmaets ordresystem, da jeg ville ændre i den netop aflagte ordre (som der stod, man kunne), hvilket resulterede i, ordresystemet tilsyneladende opfattede ændringen som en tillægsordre, hvorfor jeg stod til at skulle betale for 2 ordre istedet for 1.

Jeg sendte firmaet en mail (i den weekend, hvor jeg lagde ordren), hvilken mail blev besvaret førstkommende hverdag - og det hele blev løst samme eftermiddag over mail uden problemer og med stor imødekommenhed.

Jeg skrev, ved min første mail-henvendelse til firmaet, for en sikkerheds skyld på engelsk, men de svarede på dansk, så det var helt perfekt!

Jeg har netop bestilt derfra igen - og vil uden tøven anbefale andre at handle her.

Hurtig levering og problemløsning samt pålidelig virksomhed👍

9. September 2021

Perfekt service!!!!

Vi havde bestilt ormekur til vores kat, denne døde desværre i mellemtiden og dette firma valgte at returnere vores penge uden at vi skulle returnere varen (den var ikke så dyr).

Aldrig har jeg oplevet bedre service og kan derfor varmt anbefale alle at handle her

23. August 2021

Super fin service

Super fin service.
Havde bestilt 6 ormepiller, fik kun 2, skrev til dem og der gik to dage så lå de sidste 4 i postkassen.
Ikke sidste gang vi har handlet der ☺️☺️

11. Mai 2021
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

tysk vejledning, langsom mailsvar.

Svar på mail spm tager noget tid, og svar lidt begrænsede. Bestilling sendes fra andet firmanavn, så man ved ikke hvad det er der kommer med posten når der kommer notifikationer. Pillerne er meget store og der er ingen instruktion med pakken - udover meget meget lille skrift på tysk? Ingen guidance til hvordan man få pillen i hunden.

18. Februar 2021

Hej Jon.
Er ked af at du har fået en dårlig oplevelse ved at handle hos os. Vi bestræber os på at levere en god service til vores kunder og det vil vi blive ved med!
Om pillerne er store eller små afhænger meget af det produkt du køber. Vi har både store og små piller.
Vi får vores pakker pakket af et eksternt firma, som gør at vi kan få vores pakker hurtigt ud til vores kunder. Er ked af at dette har forvirret dig.
Hvis du har spørgsmål til produktet er du altid velkommen til at skrive til vores mail. Vi har en dyrlæge tilknyttet vores virksomhed som altid er klar på at hjælpe vores kunder vedrørende faglig relevante spørgsmål.

God weekend :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og billige priser

Hurtig levering, billige priser - fungere som det skal. Jeg var først i tvivl om min ordre gik igennem da jeg ikke fik en ordrebekræftigelse på mail, men min vare kom 2 dage efter i min postkasse. Fri fragt ved køb for 300 kr.
Så helt sikkert ikke sidste gang jeg handler her, da det var dejligt nemt, og billigere end at købe ormepiller hos dyrelægen.

4. Februar 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr