Fuld ud tilfreds, leverings tid fint eftersom det bliver sendt fra Holland. Peoduktet super fin, original kasse, original manual/beskrivelse, ormepiller tabletter i original emballage med logo prin... Mehr ansehen
Eftersom I ikke reagere på mail, må jeg prøve herinde! DAO har ikke leveret pakken, og de kan åbenbart heller ikke tracke den, så de henviser til leverandøren (ormepiller.eu) Jeg har derfor skreve... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bestilte piller og fik en åben prøvekuvert uden indhold. Sendte en mail til deres kundeservice, og Philip svarede hurtigt at han beklagede og ville eftersende dem. Stor var flovheden da jeg opdagede a... Mehr ansehen
Bestilte pillerne fredag og fik dem tirsdag, så det er rigtig fint, men den modtagede pakke ligner mere et garagesalgs-koncept end noget med rigtig dyrlæger ansat. Man får pillerne i deres blisterpak... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 83 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
super hurtig kundeservice,
super hurtig kundeservice,, forstående og hjælpsom,, nul bøvl,, sådan skal det være,, TAK !
Genial butik
Genial butik! Lynhurtig levering og tårnhøj kundeservice. De eneste, der ikke er glade, er ormene 😆
5 stjerner indtil videre
5 stjerner indtil videre, men nu har jeg også kun lige afgivet min ordre. Ingen problemer med at få 5% rabat på første ordre - det er bare at indtaste koden som kom på sms.
Ingen voucher trods tilmelding til…
Update - der er sendt det som er lovet 👌 jeg skal nok trække vejret en anden gang. Har bare haft mange ringe oplevelser ala dette. Tak for hurtig løsning.
Ingen voucher trods tilmelding til nyhedsbrev som ellers lovet på hj. Siden ved tilmelding
Så det starter altså dårligt 🤷🏼♂️
De lover 5% på første ordre v. Tilmelding, men sender ikke rabatkoden.
Men de sender “vi har gemt dine ting i kurven” og lur mig om ikke de også nok skal huske at sende reklamer 😂 så det virker lidt som en fupside 🤷🏼♂️

God kundeservice
Nemt at bestille, hurtig levering. Yderst tilfreds.
Og stor ros til kundeservice.
Ved 2. levering mangler 1 stk. af 2 bestilte. Ved henvendelse hurtig og venlig reaktion og et par dage efter er den manglende vare i min postkasse.
God anbefaling her fra.
Jeg skulle bruge nogle ormepiller til katte og de var der inden for få dage.
Det er altid en fornøjelse at handle et sted hvor leveringen bare er i top og hjemmesiden var så nem at handle på.
God anbefaling her fra.
Super service (kundeservice
Super service (kundeservice, og særligt Philip, ved bare hvad service er) hurtig handel, alle mærkevarerne og bare generelt, kvik, let og tryg handel - alle de bedste anbefalinger fra den katte/hundegale😁
Hjælpsom Kundeservice
Det sted jeg kunne finde de billigste seresto loppehalsbånd til mine katte. Pakken blev væk, men kundeservice (Phillip) er hjælpsom.
Ordered and payed for 6 Drontal pills - only received 4!!
UPDATE 12.07.23
Have today received the 2 missing pills, after contacting customer service. No more issues.
07.07.23
Ordered 6 Drontal pills for my cats, ONLY received 4!!!
This is simply not acceptable.
Can not recommend Ormepiller.eu!

Antwort von Ormepiller
Super nem og overskuelig, hurtig levering
Super nem og overskuelig hjemmeside. Og mega hurtig levering! Bestilte for 2 dage siden, og de lagde i min postkasse allerede i morges!
Har brugt jer flere gange! Og bliver jeg ved med! Fordi prinserne er 10 gange mere overskuelige..!
Hurtig levering, samme præparat som dyrlægen bruger
Hurtig levering (2 dage) af ormepiller mod bændelorm til kat. Præcis samme præparat som dyrlægen giver, men nu uden at betale 600 kr for konsultation først.
Jf. kommentar fra anden bruger er det altså lovligt at få tilsendt medicin til dyr fra EU-land, så længe medicinen ikke er receptpligtig i afsendelseslandet.
Kan varm anbefales
Kan varm anbefales, det er ikke sidste gang jeg handler der
Fejl i levering men god kundeservice:D
Leveringstiden var enormt lang ( + 2,5 uge ) - men jeg tror det skyldes en intern fejl hos leveringsselsvskabet. Det er jo hvad der kan ske, men når man handler med produkter som disse, er det bare enormt vigtigt med hurtig levering. Til gengæld var deres kundeservice god og de prøvede, at finde en løsning.
Bestilte torsdag og modtog min bestilling allerede lørdag morgen.
Super tilfreds med produkterne! Mine katte spiste gladeligt Milbemax pillerne pakket ind i et lille stykke hamburgerryg.
Man skal dog være opmærksom på at alt tekst på produkt og brugsanvisning står på tysk :-)
Jeg var lidt skeptisk til at begynde…
Jeg var lidt skeptisk til at begynde med?
Vi bestilte dog to piller til vores to nye killinger.
Bestilte Søndag aften og de kom her Onsdag morgen.
Jeg er godt tilfreds med DAO i forvejen, ikke mindst glad for jeg ikke skal betale konsultation til mindst 600 kroner hos dyrelægen. Total rip off. Burde være 100-200 kroner, eller noget mere realistisk for folk der ikke svømmer i penge.
Jeg er glad for de begge slugte pillerne her idag.
Nu ved jeg hvor jeg kan skaffe disse i fremtiden og anbefale andre folk at købe osv:)
Mvh
Jeg er super glad for jeres website
Jeg er super glad for jeres website. Og endnu mere glad for at jeg ikke skal bruge 670 kr på konsultation hver eneste gang min kat har orm. Nu hvor vi er i så hårde tider. Sindssygt hurtig levering. Og i er så gode til at svare på Facebook chatte hurtigt. God stil
Bestilt tirsdag aften
Bestilt tirsdag aften. Modtaget torsdag morgen 👍👍👍
supergod service
supergod service. DAO mistede min pakke og fluks sendte de en ny pakke. Hurtige svar på mail👏 Forvent et par dages levering. pillerne virker - og endte med den mistede pakke også kom. Tak for super service. Kan varmt anbefales. købte ormepiller til både killing og mor-mis👌😺😺

Antwort von Ormepiller
Ingen mulighed for at vælge fragtfirma
Fin, overskuelig side, rimelige priser og hurtig ekspedition.
Desværre ingen mulighed for selv at vælge fragtfirma og dermed fravælge DAO, der langt fra er min favorit.
Hellere betale mere for ordentlig fragt eller vælge en anden forretning næste gang

Antwort von Ormepiller
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.