OLKA Sportresor Bewertungen 1.626

TrustScore 4.5 von 5

4,6

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Matchbiljettena levererades i god tid så att vi kunde skriva ut dem innan resan. Hotellet var funktionellt, låg dock i ett tråkigt område men nära till Metro,buss och tåg så det var lätt att ta sig t... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Priset är vad det är men man får vad som utlovas. Biljetterna till Liverpool-Galatasaray levererades drygt två dygn före matchen, Olka skickade flera mail om vad som ingick och hur allt funkade på pla... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

OLKA var svært god på å tilrettelegge treningsleir for oss på relativt kort varsel. Vi var en gruppe på totalt 37 personer, og det var 7 uker til avreise. Vi fikk et bra hotell med god plasseri... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God dialog med OLKA om planlægning af en træningslejr i Spanien, Torremolinos. Fint program fra OLKA med rejseaktiviteter, tider m.m. Det 4-stjernede hotel Sandos Griego var en skuffelse. Spec... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Reiseanbieter
  2. Anbieter von Sportreisen

Über OLKA Sportresor

Vom Unternehmen geschrieben

OLKA Sportresor arrangerar träningsläger, cuper, konferensresor & fotbollsresor! Hos oss bokar du sportresor i världsklass, även Formel 1- & tennis-resor.

Varje år reser över 45 000 resenärer med oss och vi strävar alltid efter att ge våra resenärer bästa möjliga service!

OLKA Sportresor grundades 1978 och är idag ett av få bolag som innehar högsta kreditvärdighet via UC. Vi är medlemmar i Svenska Resebyrå- och arrangörsföreningen och ställer höga resegarantier till Kammarkollegiet.

Välkommen till OLKA

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Allerede før afrejsen var der problemer…

Allerede før afrejsen var der problemer med billetter, af flere omgang måtte jeg kontakt Olka for at få tilsendt nogle billetter der kunne down loades, hvor der gentagende gang bliver skrevet tilbage at det er min telefon der er for gammel på trods af at jeg har en ny telefon, efter et par korresponder oplyser Olka at fejlen ligger hos dem. vi rejser til UK og ankommer til stadion for at blive afvist ved indgangen af en kontrollen og bliver henvist til billetkontoret, her bliver vi oplyst om de købte billetter ikke er gyldige og at pladserne er solgt. vi prøvede at ringe til Olka men ingen svar. olka påstår først at vi har ringet på et forkert nummer i første omgang derefter at vedkommende ikke har arbejds telefon med hjem. Vi køber billetter på stadion og får set kampen. Efterfølgende har været en lang kamp for at få refusion, på trods af at Olka har godkendt refusion af beløbet der er købt billetter for i UK, først hed det 2 bank dage så blev det til 10 bank dage, nu skal jeg selv kontakte Klarna for at få mine penge.
Der er nu gået 30 dage efter hjemkomst og stadigvæk ingen refusion fra Olka.
Jeg kan på ingen måde anbefale dette selskab.

6. Dezember 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi er meget kede af at høre om jeres oplevelse omkring Tottenham-kampen, og vi forstår fuldt ud, at situationen på kampdagen har været frustrerende.

Vi vil gerne tydeliggøre forløbet:

Forud for rejsen opstod der desværre en teknisk fejl i billetterne, og der blev derfor udstedt nye billetter til jer. Når nye billetter udstedes, bliver de oprindelige automatisk deaktiveret af klubben. Vi beklager naturligvis den ulejlighed, dette medførte.

På kampdagen har klubben efterfølgende informeret os om, at billetterne blev afvist, fordi de oprindelige – allerede deaktiverede – billetter blev fremvist ved indgangen. Klubben har derefter tilbagebetalt beløbet direkte til jer. Samtidig har vi godkendt og gennemført en tilbagebetaling via Klarna som aftalt. Når der behandles to tilbagebetalinger fra to forskellige kanaler, kan visse banker kræve manuel godkendelse af internationale transaktioner, hvilket kan forlænge behandlingstiden.

Vi beklager, at processen omkring tilbagebetaling derfor har oplevets som uklar. Det er bestemt ikke vores intention, og vi vil meget gerne sikre, at alt er korrekt afsluttet hos jer.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte på support@olkaexpress.se
eller telefon, så vi kan bekræfte status og hjælpe videre.

Vi tager din feedback alvorligt og arbejder løbende på at forbedre vores information og håndtering i lignende situationer.

Alt godt,
Team OLKA Sportsrejser/Express

Bra service

Bra service och hantering kopplat till biljett inköp till premiur league match.
Stark rekommendation!

2. Januar 2026

Hej Zoran,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad härligt att höra att du är nöjd med både service och hantering kring dina Premier League-biljetter.

Och vilken match du fick se – Chelsea vs Bournemouth som slutade 2–2!
Vi hoppas att du får uppleva många fler spännande matcher framöver.

Varmt välkommen tillbaka till oss!

Top class experience

It was a great experience, exceeded our expectations. Everything worked smooth with the payment and communication - updates, information, tickets etc. The lounge experience was great and the food was good and filling. Very satisfied and can highly recommend!

23. Dezember 2025

Hi Emelie!

Thank you so much for your five-star review — we’re delighted to hear that your visit to Tottenham Hotspur Stadium exceeded expectations. Great to know that everything from the booking and communication to the lounge experience and food worked just as it should.

We hope you enjoyed the atmosphere of a big Premier League clash, even if Spurs couldn’t stop Liverpool from taking all three points this time.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag gav biljetter till min sambo som…

Jag gav biljetter till min sambo som fyllde 25 (Chelsea-Everton). Upplevelsen var fantastisk, inte bara att de vann med 2-0 utan jag fick tillgång till biljetterna ca 5 dagar innan avresa vilket lugnade min stress lite. Jag va först osäker på om jag skulle få biljetterna men det var väldigt smidigt. Jag har även en vän som rekommenderade att köpa via OLKA och för oss har det iallafall gått jättebra och skulle även rekommendera detta till andra. Köpte endast biljetterna och inte paket med flyg och hotell. Skulle rekommendera att bo på Stanford Bridge hotel som vi gjorde, endast ca 1 min promenad till arenan.

16. Dezember 2025

Hej Denisa!

Tusen tack för ditt fantastiska omdöme — och vilken fin 25-årspresent! Underbart att höra att er resa till Stamford Bridge blev en sådan fullträff, både med smidiga biljetter i god tid och en 2–0-seger att fira.

Så roligt också att ni blev rekommenderade av en vän och nu själva vill rekommendera oss vidare — det betyder mycket för oss. Och vilket bra val med hotellet precis vid arenan, det gör verkligen matchdagen extra enkel och rolig.

Vi hoppas att få hjälpa er nästa gång det är dags för en ny fotbollsupplevelse!

Bästa biljett agenten

Bästa biljett agenten. Tydlig information och kommunikation från bokning till resa. Kändes tryggt och proffsigt.

13. Dezember 2025

Hej Anneli!

Stort tack för ditt fina omdöme! Härligt att höra att både informationen och kommunikationen från bokning till resa gav en trygg och proffsig känsla hela vägen.

Hoppas ni hade en riktigt härlig matchdag på Stamford Bridge och njöt av Chelseas seger!

Lazio-Juventus

Var i Rom och tittade på Lazio- Juventus.
Bra service från Olka vid telefonkontakt. Biljetterna levereras på utsatt tid. Och platser precis där vi hade beställt.

29. Oktober 2025

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr