OLKA Sportresor Bewertungen 1.626

TrustScore 4.5 von 5

4,6

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Matchbiljettena levererades i god tid så att vi kunde skriva ut dem innan resan. Hotellet var funktionellt, låg dock i ett tråkigt område men nära till Metro,buss och tåg så det var lätt att ta sig t... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Priset är vad det är men man får vad som utlovas. Biljetterna till Liverpool-Galatasaray levererades drygt två dygn före matchen, Olka skickade flera mail om vad som ingick och hur allt funkade på pla... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

OLKA var svært god på å tilrettelegge treningsleir for oss på relativt kort varsel. Vi var en gruppe på totalt 37 personer, og det var 7 uker til avreise. Vi fikk et bra hotell med god plasseri... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God dialog med OLKA om planlægning af en træningslejr i Spanien, Torremolinos. Fint program fra OLKA med rejseaktiviteter, tider m.m. Det 4-stjernede hotel Sandos Griego var en skuffelse. Spec... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Reiseanbieter
  2. Anbieter von Sportreisen

Über OLKA Sportresor

Vom Unternehmen geschrieben

OLKA Sportresor arrangerar träningsläger, cuper, konferensresor & fotbollsresor! Hos oss bokar du sportresor i världsklass, även Formel 1- & tennis-resor.

Varje år reser över 45 000 resenärer med oss och vi strävar alltid efter att ge våra resenärer bästa möjliga service!

OLKA Sportresor grundades 1978 och är idag ett av få bolag som innehar högsta kreditvärdighet via UC. Vi är medlemmar i Svenska Resebyrå- och arrangörsföreningen och ställer höga resegarantier till Kammarkollegiet.

Välkommen till OLKA

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

REAL Madrid

Trygt og benytte seg av OLKA sportsreiser der all informasjon er riktig og opplegget fungerer.

1. Februar 2026

Hei Jørgen!

Tusen takk for de fem stjernene. Kjekt å høre at dere opplevde hele prosessen som trygg, og at informasjonen og opplegget fungerte akkurat slik det skulle.

Vi håper dere også fikk en herlig vistelse i Madrid, og at kampen mellom Real Madrid og Rayo Vallecano ble en flott opplevelse på Santiago Bernabéu — spesielt med en 2–1-seier å ta med seg hjem.

kanon platser tack

kanon platser tack

23. Januar 2026

Hej Eugenio!

Stort tack för dina fem stjärnor. Härligt att höra att platserna blev precis så bra som du hoppades på.

Och vilken kväll att vara på plats på Santiago Bernabéu – en 6–1-seger bjuder alltid på mäktig stämning.

Tack för att du valde att boka via oss.

Hej Fredrik!

Tack för din recension. Det gläder oss att höra att ni fick en fin semester tillsammans — sådana resor med familjen är alltid speciella.

Vi hoppas att matchdagen på Stamford Bridge blev ett härligt inslag under er resa och att ni fick njuta av atmosfären när Chelsea tog hem segern.

Tack för att ni valde att resa med oss.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

OLKA bokade en perfekt resa till vår…

OLKA bokade en perfekt resa till vår familj trots att vi bokade bara 2 veckor innan avresa. Vi bokade matchbiljetter, flyg och hotell som ett paket och alla delar fungerade enligt vad OLKA utlovade. Enkel hantering av matchbiljetter, ett fint hotell och smidig flygresa! Vi kommer att boka igen.

17. Januar 2026

Hej Malin!

Stort tack för era fem stjärnor och för förtroendet att boka en så pass spontan resa med oss. Härligt att höra att både matchbiljetter, flyg och hotell fungerade precis som utlovat och att hela paketet blev en smidig upplevelse för er familj.

Vi hoppas att matchdagen på Anfield bjöd på riktigt bra stämning, även om det slutade oavgjort den här gången.

Tack för att ni valde att resa med oss – vi ser fram emot att få hjälpa er igen nästa gång det är dags för fotbollsresa.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

kun 4 stjerner for vi ikke kunne sidde…

kun 4 stjerner for vi ikke kunne sidde sammen
ellers var alt super godt både med billetter og siddepladser

23. Januar 2026

Hei Kenneth,

Tusen takk for anmeldelsen og for at dere valgte å reise med oss. Vi er glade for å høre at både billettene og opplevelsen ellers var supergod – og for en kamp det ble på Bernabéu med hele 6–1!

Vi forstår godt at det var skuffende å ikke få sitte alle tre sammen. I den billettkategorien dere bestilte, garanteres det opptil to seter sammen. Klubbens bookingsystem prioriterer alltid parvis plassering, men ved tre personer kan plasseringen noen ganger bli delt.

Til fremtidige reiser finnes det også en kategori hvor tre sammenhengende plasser er garantert, hvis man ønsker å være helt sikre på å sitte samlet.

Takk for tilbakemeldingen – den hjelper oss med å gjøre informasjonen enda tydeligere for kommende reisende.

Team OLKA Sportsrejser/Express

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super nöjd med precis allt

Super nöjd med precis allt. Tydligt på hemsidan vid köp och tydlig information fram till dagen D. Platserna var heeelt otroligt bra. Ett minne för livet.

10. Januar 2026

Hej Fredrik!

Stort tack för dina 5 stjärnor. Härligt att höra att både köpprocessen och informationen inför resan kändes tydlig och trygg hela vägen fram.

Fantastiskt också att platserna blev en sådan fullträff – att få en upplevelse som verkligen stannar kvar är precis vad vi hoppas på för våra resenärer. Och trots att mötet mellan City och Brighton slutade 1-1, fick ni säkert njuta av härlig stämning på Etihad.

Tack för att du valde att boka matchbiljetter via oss – vi hjälper gärna till igen när det är dags för nästa fotbollsresa.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Never buy from this place.

Never buy from this place.

We were looking to watch Real Madrid Vs Levante and I have been completely ripped off by this ticket company. Completely ruining this experience.

Their website clearly says seating will be “as close as possible” maybe diagonally maybe behind or in front in worst cases. Fine. That sounds reasonable.

What did they actually do
They seated me SEVEN SECTIONS AWAY from my family. Not diagonally. Not behind. Not even in the same area. SEVEN. SECTIONS. AWAY.

That is not worst case. That is not even the same universe.

When I contacted support expecting at least some attempt to fix it change seats, refund, partial refund, upgrade, ANYTHING I got absolutely nothing. No solution. No flexibility. No responsibility. Just copy paste excuses and a giant middle finger disguised as customer service saying it’s my fault for believing their website.

They even hide behind this nonsense policy

“Seats are guaranteed up to two together may be behind diagonal or with stairs in between.”

Cool story but explain how that magically turns into 7 sections apart. That is not interpretation. That is straight up lying to customers.

This whole company reeks of zero accountability zero customer care and maximum greed.

Yes Olkas tickets might be a couple of euros cheaper than other sellers and now I know exactly why. Because once they have your money you are completely on your own.

If you care at all about sitting with your family friends partner or literally anyone you came with
DO NOT USE THIS COMPANY.
They will absolutely mess up your trip and then pretend it is your fault for believing their own website.

Worst support. Worst experience. Zero out of ten. Would never ever use again.

16. Januar 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hi Shamuel,

Thank you for your feedback. We’re very sorry to hear about your disappointment, and we understand how important it is to be seated close to your family when attending a match.

For the ticket category you selected, the seating arrangement is handled directly by the club, and the official information for this category states that only two seats together can be guaranteed. For bookings of three or more seats, the club may place them as close as possible, which can sometimes mean different rows or sections depending on availability at the time of allocation.

We fully appreciate that this was not the experience you were hoping for, and we regret that we could not offer a different seating arrangement or upgrade after the allocation was completed by the club. Unfortunately, we are unable to make changes to the seats once they have been issued.

We would be happy to review your booking details again and answer any questions you may have. Please feel free to contact us directly at support@olkaexpress.se
so we can assist you further.

Alt godt,
Team OLKA Sportsrejser

Fotballtur

Alt var planlagt, og all informasjon kom slik det var beskrevet. Vi bodde sentralt og det var lett tilgjengelighet til det vi ønsket å utforske. Da vi kom til middagen i forkant av fotballkampen ble vi møtt som om vi var de eneste. Totalt en veldig god opplevelse å benytte dere.

4. Januar 2026

Hei Magne!

Tusen takk for den flotte anmeldelsen. Det er veldig hyggelig å høre at planen for turen, informasjonen i forkant og det sentrale hotellet gjorde reisen enkel og smidig for dere.

Så godt også å høre at dere fikk en ekstra fin start på kvelden med middagen før kampen – det betyr mye for totalopplevelsen. Og oppgjøret mellom Manchester City og Chelsea endte riktignok 1–1, men stemningen på Etihad leverer som regel uansett.

Takk for at dere valgte å reise med oss. Vi hjelper dere gjerne igjen neste gang det er tid for en ny fotballsreise.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra service och svar på frågor innan…

Bra service och svar på frågor innan resan. Biljetter kom i tid och allt blev korrekt.

14. Januar 2026

Hej Fredrik!

Tack för ditt omdöme – kul att höra att du var nöjd med vår service och att allt fungerade smidigt. Det är just den trygghet vi vill ge inför varje resa.

Hoppas matchdagen i London blev en fin upplevelse, även om mötet mellan Arsenal Women och Manchester United Women slutade 0–0 denna gång.

Tack för att du valde att boka matchbiljetter via oss – vi hjälper gärna till igen nästa gång det är dags för en fotbollsresa.

Pålitligt men dyrt

Enkel process, biljetter kom som utlovat på mejlen. Givetvis till ett överpris men så är det ju när man ser stora lag i Europa. Att det kryllar av asiater som står i vägen och fotar sig själva under match är inget OLKA ska lastas för. Men man kan skippa Allianz Arena och Bayern München om man vill ha bra stämning på läktaren. De är för stora för sitt eget bästa.

11. Januar 2026

Hej Tobias,

Stort tack för 5 stjärnor! Enkelt och smidigt ska det vara när man bokar hos oss, så vi är glada att vi levde upp till förväntningarna.

Vi förstår också att priset kan kännas högt ibland. Priset som står tryckt på biljetten – det så kallade face value – är det ursprungliga priset satt av arrangören, och det är inte det pris vi betalar våra leverantörer. Som du nämner är marknadspriserna för matcher med stora klubbar ofta betydligt högre än face value, och det är utifrån dessa inköpspriser vi behöver sätta våra slutpriser.
I priset ingår även våra tjänster, såsom trygg leverans och kundsupport före och under evenemanget.

Vi hoppas få hjälpa dig med fler fotbollsresor framöver – kanske till en arena och klubb som passar dina preferenser ännu bättre nästa gång.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Veldig god service , men……

Veldig god service. Jeg ble informert før bestilling gjort oppmerksom på at kampdatoen er kle var endelig bestemt. Etterhvert kom beskjed om at datoen var bestemt. Da kjøpte jeg billetter. Så ble datoen på kampen endret, uten at jeg fikk beskjed. Derfor 4 stjerner istedenfor 5.

13. Januar 2026

Hei Tom,

Tusen takk for anmeldelsen – og for at du sier ifra. Her må vi ta en liten puddel. Vi pleier alltid å informere om kampendringer, selv om klubben formelt sett legger ansvaret på kunden. Denne gangen glapp det hos oss, og det skal selvfølgelig ikke skje.

Beklager virkelig at du ikke fikk beskjed i tide. Vi har allerede gått gjennom rutinene våre for å sikre at slike miss ikke skjer igjen.

Veldig hyggelig å høre at du ellers var fornøyd med servicen. Vi håper å få muligheten til å gi deg en helt problemfri – og kanskje 5-stjerners – opplevelse neste gang.

Omdöme av Olkaresor

Enkel och tydligt förfarande kring bokning och betalning. Dock vissa svårigheter att få svar- via mejl- p frågor till Olkaresor, att ringa fungerade bättre!

10. Januar 2026

Hej Gert!

Stort tack för ditt omdöme och för att du delar med dig av din upplevelse. Vad roligt att höra att du upplevde bokning och betalning som enkla och tydliga – det är precis så vi vill att det ska kännas.

Samtidigt tackar vi för din ärliga feedback kring mejlkommunikationen. Det är värdefullt för oss att få veta, och vi tar med oss detta internt för att fortsätta förbättra vår tillgänglighet. Skönt att höra att det fungerade bättre via telefon.
Att få uppleva Arsenal–Liverpool på plats, även om det slutade 0–0, bjuder ju ändå på en speciell matchstämning när två av Premier Leagues största klubbar möts.

Tack för att du valde att boka biljetter med oss – vi hoppas få hjälpa dig igen nästa gång det är dags för en stor matchupplevelse.

Team OLKA Sportresor

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr