Nythaar Extensions Bewertungen 29

TrustScore 4.5 von 5

4,3

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hurtig levering, lidt bøvl med mobil bestilling, men hurtig løsning og hjælp fra kundeservice.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Uretfærdige returnerings regler

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

1. Anbieter von Extensions

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Hos nythaar.dk forhandler vi seamless clip-on extensions af det absolut bedste tempelhår i 100% ægte, remy hair. Seamless clip-on extensions er specielt designet til at ligne tape extensions, men med clips. De er behagelige at have i håret på grund af den lette vægt, og kan lægges helt flad ind til hovedbunden, hvilket gør dem let at skjule.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Hej Amar,

Mange tak for din anmeldelse - vi er kede af at høre at returneringsreglerne er uretfærdige.

Da hair extensions er et hygiejnisk produkt kan vi desværre ikke tage det retur eller bytte det ud til en anden hvis plomberingsmærket er brudt, og det er taget i brug. Har du spørgsmål, eller skulle du nogensinde mangle hjælp til produktet er du velkommen til at skrive til os på nythaar@nythaar.dk.

Ha' en dejlig dag.

Mange knus,
Laura.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har fået håret hjem og kvaliteten er…

Har fået håret hjem og kvaliteten er simpelthen for lækker! Iøvrigt var leveringen super hurtig.

29. Juni 2023

Kære Derya,

Tusind tak for din 5-stjernet anmeldelse! Vi er glade for at høre at du er tilfreds med dit køb. Husk at tagge os på dine billeder med @nythaardk, så vi kan se dit nye look.

Ha' en skøn dag.

De varmeste hilsner,

Laura.

Super kvalitet hår! Tak nythaar

Anmeldelse: Jeg har for nylig købt Remy-hårextensions fra Nythaar, og jeg er utroligt tilfreds med min oplevelse. Kvaliteten af håret er exceptionel, med en glat og glansfuld tekstur, der blander sig ubesværet med mit naturlige hår. Kundeservicen fra Nythaar var også enestående med hurtige og hjælpsomme svar. Jeg kan varmt anbefale Nythaar for deres førsteklasses Remy-hår og fremragende service.

12. Juni 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god service og virkelig god…

Super god service og virkelig god kvalitet!
Bestemt ikke sidste gang jeg bestiller derfra 😊

9. Juni 2022

Kære Maud,
Skønt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores produkt og service, det betyder meget for os!🙏🏼
Du må have en dejlig dag!

Mvh. Laura/ Nythaar Extensions

Jeg er målløs!❤

Jeg er målløs!! Hidtil den bedste investering af hår på det danske marked🤌🏼 Jeg har købt fra de helt store og diverse frisører, men her er prisen vanvittig til den lækre hårkvalitet, som bare holder! Det fedeste er, at i emballagen vedkommer der en lille lomme, hvori en "test extenstion" er puttet fint ned i -således kunden kan tjekke farven samt kvaliteten INDEN ydligere brudt emballage! I love it!!❤❤❤❤ Jeg er vild med metoden, som egentlig bare minder mest om en tape bane med silikonekant samt påsyet klips! Jeg valgte at købe 2 pakker fordi at jeg skulle mixe de 2 forskellige lyse toner , men 1 pakke havde bestemt været nok!
De ligger sig så tyndt til hovedbunden, og virkelig holdbare selv i den helt lyse farve, som er blevet kemisk hårdt behandlet. (Helt normalt) Det holder bare 👍🏼 så smukt ! Køber bestemt kun mit hår herfra fremover !!

11. Januar 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Kære Julie,

Tusind tak for denne flotte anmeldelse. Den sætter vi utrolig stor pris på ❤️
Du må have en dejlig dag.

De bedste hilsner,
Laura / Nythaar Extensions

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har handlet flere gang fra nythaar og…

Har handlet flere gang fra nythaar og har altid været tilfreds de har de bedste service

10. Februar 2021

Kære Leila,

Tusind tak for denne fine anmeldning. Vi er rigtig glade for at have dig som kunde.

Bedste hilsner,
Nythaar Team.

Godt hår..

Super gode clips in extentions.. God kvalitet og nemme og bruge

10. November 2020

Tusind tak for denne fine anmeldelse, Mette ☺️

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr