Dansk firma med hurtig levering og nem bestilling og betaling. Varen leveret i pakkeshop inden for 24 timer. Har kun brugt produktet 3 gange og det lader til at det virker og prisen er rimelig.
Jeg bestilte onsdag før skærtorsdag, og jeg havde allerede min vare om lørdagen tiltrods for påsken. Det er super lækker kvalitet af håret og farven passer perfekt til mit hår. Jeg kommer klart... Mehr ansehen
Jeg skrev i går en anmeldelse om at jeg ikke havde fået god betjening, og da havde købt et forkert produkt grundet dårligt vejledning. I dag, ikke en gang 24 timer efter opslaget bliver jeg ringe... Mehr ansehen
- Anbieter von Extensions
- Kosmetikproduktanbieter
- Spezialist für Haarverlängerung
- Fachhandel für Haarpflegeprodukte
- Friseursalon
- Friseur
Vom Unternehmen geschrieben
Hairgoals.dk er leverandør af hårprodukter og hair extensions i høj kvalitet. Online webshop. Altid hurtig dag-til-dag levering.
Dänemark
- hairgoals.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Dansk firma med hurtig levering og nem…
Super
Det er super lækker kvalitet af håret og farven passer perfekt til mit hår.
Jeg kommer klart til at bestille derfra igen 👍🏼
Hold jer væk!!
Jeg bestilte 2 pakker tape, og endte med at få taget dem ud efter blot 1 uge. Håret var efter første vask ikke til at rede med en helt almindelig extensionsbørste, og derudover lignede det mere hø end hår. Det var stift og fuldkommen knækket i spidserne selvom det kun var vasket én gang. Jeg brugte forresten Maria Nila og har meget erfaring med extensions.
Da jeg så skriver til dem for at reklamere, får jeg intet svar. Jeg ringer gentagne gange og skriver flere mails. Fik aldrig svar:(
Hvis det var muligt at give 0 stjerner havde jeg gjort det. SUPER dårligt kvalitet og kundeservice!
Hurtig levering.
Hurtig handel og forsendelse 😀
Míne extension var så dårlig de holde…
Míne extension var så dårlig de holde igen gang to måneder. Virkelig skuffet
Hurtig levering og lækre produkter til…
Hurtig levering og lækre produkter til en god pris.
Hurtigt og nemt 🤗👍
Hurtig levering og perfekte produkter
Hurtig afsendelse og gode produkter
Har handlet hos hairgoals flere gange og de sender altid hurtigt og håret er super til prisen😊
Købte deres luksus hår i sortbrun 👎🏼
Købte deres luksus hår i sort brun, da de havde 20% på alt. Jeg køber normalt Genius weft i standard kvalitet, hos myextensions og det skulle jeg bare have holdt mig til. Håret fra hairgoals har været så skuffende! Allerede efter en måned, filtrede det i nakken og jeg fandt masser af hår, som var plastikagtige. Jeg skrev til kundeservice og har aldrig fået svar. Håret er så dårligt kvalitet! Da der var gået 6 uger og det var tid til oprykning, er håret skiftet ud, med myextensions. Utroligt de kalder det luksus. Køber aldrig derfra igen!
Dårlig kvalitet
Jeg er eller rigtig glad for hairgoals.dk. men jeg fik håret den 17 januar 25 - og fik det sat i den 23 og det var skønt - allerede ugen efter begyndte det at ligne intet mindre, end én stor fuglerede. Det startede med at jeg lagde mærke til absurd meget fældning fra trenserne. Derfra af begyndte det at ugle og kan nu ikke mere redes ud. Jeg er klar over det er standard hår meeeen det burde holde længere end en måned. Håret (det der er tilbage) er lige til at smide ud og jeg får pillet det af imorgen hos min frisør.
Det har jeg aldrig oplevet før hos jer.
Måske i har fået ny leverandør ?
Posetiv oplevelse.
Min vare blev desværre beskadiget under forsendelsen, og da jeg kontakter Hairgoals.dk var de straks parat til at sende en erstatning, en virkelig posetiv oplevelse, personalet var venlig og imødekommende.
Kan varmt anbefale andre at handle hus dem.
virkelig dårligt
virkelig dårligt! kan slet ikke få kontakt til dem.. og mit hår filtre og lever ik op til prisen
Virkelig dårlig hår kvalitet Jeg har købt tape hår her
Jeg har købt tape hår her. Utrolig dårlig kvalitet. Det filtre så utrolig meget og kan stort set ikke rede det ud. Efter 7 dage klager jeg over det og det ikke vil suge produkter ind. Alt lægger sig udvendig på håret og fedter det. Jeg får besked om jeg bare skal vaske det noget mere. Det prøver jeg så. Efter én uge mere er det det samme og jeg skal slet ikke bruge det hår. Jeg har det forbi 2 uvildige frisør der opsætter extensions der bare ved at mærke på håret fortæller det ikke er ægte. Som de siger kan det sagtens findes ægte hår i det men langt største delen er uægte. Så 14 dages brug og der er ødelagt og ser brændt ud i enderne. Jeg har brugt extensions i 6år så ved nu godt hvordan det skal mærkes og behandles. Penge retur vil de ikke give, jeg sender den ind, får det sendt tilbage med besked om det er helt normalt hår. Så er nu 2000kr fattigere og kan ikke bruges deres hår til noget. Men sjovt nok vil de gerne sælger mig noget andet hår til en dyre pris. Så min anbefaling er: køb dit hår et andet sted så du ikke spilder dine penge på noget der ikke er i orden!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.