Efter några månaders användning vågar jag nog säga att Prodiga på ett bra sätt ersatt två tidigare piller, kanske på ett bättre sätt men jag vill inte säga för mycket – då det är så mycket som spe... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Äntligen har min mage blivit bra. Har provat en massa olika preparat tidigare utan resultat. Tar en tablett varje morgon med ett glas vatten. Kommer nya tabletter med posten när de börjar ta slut. Smi... Mehr ansehen
Försök säga upp abonnemanget! Värdelöst, de vill bara blåsa dig på ännu ett paket. När det uppdagas att De har gjort fel, så ska ändå du stå för frakten tillbaka. Tro inte att bara för att du får e... Mehr ansehen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Jag tyckte att informationen om produkten var uttömmande och fyllig!
Jag tyckte att informationen om Nutrinor var vederhäftig, saklig och informativ och ville absolut pröva denna produkt! Är mycket nöjd med produkten efter att ha tagit den i ca 6 månader! Kommer absolut att fortsätta att ta den!
Har mått bra, och att jag nått er!
Har mått bra av den och bra att det gick att pausa utskicken!
Fullt nöjd
Utskicken fungerar bra, och magen har blivit bättre. Jag är mycket nöjd.
Märker ingen större effekt trots att…
Märker ingen större effekt trots att jag använt det länge
Smidigt och enkelt
Smidigt och enkelt , bara så perfekt.
Snabb leverans, kom direkt i brevlådan. Trevlig kundtjänst med servicekänsla. Bra produkter.
Ny kund
Jag är ny kund, och tycker det är för tidigt för mig att lämna ett omdöme.
Jag har efter 14 dagar ännu inte märkt ngn effekt, men har bestämt mig för att prova i 1 månad, innan jag vill ge ett ärligt omdöme.
Har äntligen hittat ett preparat som…
Har äntligen hittat ett preparat som fått ordning på min tarm.
abonmanget fungerar jättebra
abonmanget fungerar jättebra. Nutriflex hjälper!
Bra för rörelseapparaten
+ Har artros och upplever att preparatet lindrar något.
- Alldeles för högt pris, 700 kr per förpackning.
Bättre hälsa
Mår bättre i kroppen och sen jag började använda de har jag inte blivit förkyld en enda gång.
Bra bemötande
Problem med försändelse som var felaktig vad antal tabletter beträffar. När jag påtalade detta, fick jag ett bra bemötande o löfte om kompensation.
Allt har fungerat bra
Allt har fungerat bra. Jag märker en positiv effekt på magen, även om jag inte blivit helt bra ännu.
Jag tycker det är ett jobbigt system att få pappersfakturor. Det känns omodernt. Varför inte skicka en digital faktura?
Fungerar bra för mig.
Skickades felaktigt till inkasso men…
Skickades felaktigt till inkasso men Nutrinor vägrar betala tillbaka mina pengar, har gått månader. Varit i kontakt med Nutrinor 4 ggr som påstår att de ska betala tillbaka men sen händer inget mer. Skämt till företag.
Bedrägeri
Nutrinor använder systematiskt abonnemang även om man uttryckligen ej beställt detta,
De använder också inkasso.
I mitt fall bad de till slut om förlåtelse.
Tyvärr hat Trustpilot helt missuppfattat detta,
Har aldrig beställt detta medel jag…
Har aldrig beställt detta medel jag kommer att betala denna summaidag sedan skickar ni inget mer till mej gäller Beryl Linder lejonetsgata 385 13660 Brandbergen
Varning
Jag har ätit prodiga en tid när jag började vägde jag 88-90 kg , vilken gick ner till 79-80 kg där jag borde ligga enligt BMI men efter ett tag tappade jag 3-4 kg på c:a 2 veckor och viktminskning fortsätter, jag ska på röntgen och hoppas sjukvården kan hjälpa mig,för mig enligt uteslutnings metoden är svaret prodiga inget hälsokur enligt mig förr kemisk råttgift
Jag har inte beställt några varor från…
Jag har inte beställt några varor från dem. Ändå skriver de att jag är skyldig dem 275:- Vad är det här för bedrägeriföretag eller blufföretag ?
Är det ingen annan som blivit sämre i…
Är det ingen annan som blivit sämre i magen än jag
Blev totalstopp i magen ,och svullen som en ballong !vågar inte ta några fler
Har fått provpaketet på 30 st ,tagit några enstaka och hann få en ny leverans på 90 st för 699kr
Får man inte avbryta och skicka tillbaka en oöppnad förpackning?Dåligt om man inte kan äta dom
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.