Efter några månaders användning vågar jag nog säga att Prodiga på ett bra sätt ersatt två tidigare piller, kanske på ett bättre sätt men jag vill inte säga för mycket – då det är så mycket som spe... Mehr ansehen
Äntligen har min mage blivit bra. Har provat en massa olika preparat tidigare utan resultat. Tar en tablett varje morgon med ett glas vatten. Kommer nya tabletter med posten när de börjar ta slut. Smi... Mehr ansehen
Jag har ätit prodiga en tid när jag började vägde jag 88-90 kg , vilken gick ner till 79-80 kg där jag borde ligga enligt BMI men efter ett tag tappade jag 3-4 kg på c:a 2 veckor och viktminskning for... Mehr ansehen
Försök säga upp abonnemanget! Värdelöst, de vill bara blåsa dig på ännu ett paket. När det uppdagas att De har gjort fel, så ska ändå du stå för frakten tillbaka. Tro inte att bara för att du får e... Mehr ansehen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Jag har fått en mycket bättre balans på…
Jag har fått en mycket bättre balans på min tarmflora,
min mage är inte lika uppblåst som tidigare.
Min mage är bra inget krångel alls…
Min mage är bra inget krångel alls längre
Produkten är väldigt bra
Produkten är väldigt bra. För övrigt fungerar leveranserna bra. Önskar bara att de var billigare.
Fungerar otroligt bra
Fungerar otroligt bra, efter att ha haft problem med magen i 40 års tid är det som bortblåst!
På tok för dyra om dom funkar
På tok för dyra om dom funkar , vet ej har ont i rygg o knän ändåhar SLUTAT
Jag tycker inte jag blir " bubblig" i…
Jag tycker inte jag blir " bubblig" i magen utan min mage mår bra!
Man anpassade leveranstider enl
Man anpassade leveranstider enl. mina önskemål.
Jag har blivit mycket bättre i magen!
Hittade på nätet efter många års…
Hittade på nätet efter många års sökande. Förstod genast att detta kunde va värt att prova mot dålig andedräkt. Det hjälpte mig efter en tablett, så otroligt bra. Jag fattar inte att detta kunde hjälpa efter många års lidande.
En kapsel Prodiga dagligen
En kapsel Prodiga dagligen
Gör att mitt immunförsvar är i topp och håller alla förkylningar borta
Smidigt att prenumerera och skönt att…
Smidigt att prenumerera och skönt att ha en mage som fungerar
Jag tar min kapsel ca 15 min före…
Jag tar min kapsel ca 15 min före frukost just nu. min mage och tarm har blivit bättre, tack för bättre o bättre
Jag mår överlag bättre och har aldrig…
Jag mår överlag bättre och har aldrig mag-/tarmproblem numera.
Tror viktiga ämnen behövs
Tror att det bidrar till min hälsa med alla viktiga ämnen men ålder och krämpor tar ut sin rätt så jag kan säga att hälsan blivit märkbart bättre hjärtinfarkt neuropati mm. Men bekvämt och prisvärt med abonnemang. Så jag fortsätter gärna.
Bra produkt utan biverkningar.
Använt produkten mer än ett år. Den fungerar bra på min värk. Ger inga biverkningar.
vet inte vad de innehåller ,men prodiga…
vet inte vad de innehåller ,men prodiga gjorde magen mer upprörd och även så jag ökade I vikt, inte motsatsen som de utlovade
Försök säga upp abonnemanget
När det uppdagas att De har gjort fel, så ska ändå du stå för frakten tillbaka.
Tro inte att bara för att du får ett Mail om att uppsägningen är klar, att den verkligen är det. Spara alla mail från dem länge, så du har bevisen kvar när de försöker hävda motsatsen.
Uppfylld förväntan
Uppfylld förväntan
Jag är mycket nöjd med prodiga. Min tarmfunktion har förbättrats avsevärt.
Jag fick snabbt svar på en leveransfråga.
jag har artros i hela ryggen och äter…
jag har artros i hela ryggen och äter även collagen i flytande form. preparaten funkar bra tillsammans.svårt utskilja vad som är vad.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.