Norne Bewertungen 127

TrustScore 5 von 5

4,9

Jeg fik ingen bekræftelse på at jeg havde bestilt og skrev i min forvirring til Sara som sagde alt okay. For derefter at blive ekstra besværlig og lagde en tillægsordre, så de to ordrer kunne blive... Mehr ansehen

Service i særklasse. Jeg havde en meget skarp deadline, og Sara ikke bare leverede, hun gik også langt længere, end jeg kunne have håbet på, for at hjælpe. Jeg kan ikke huske, jeg har fået så fin og i... Mehr ansehen

Jeg er så tilfreds med norne.dk! Bestil inden 10:30 og din vare sendes samme dag. Oven i hatten, er det fantastisk kvalitet! Tusinde tak for denne fantastiske mulighed for lækkert macrame reb🙏🏻

Man er velinformeret om hvor ens pakke er når man først har bestilt. 2 timer efter min bestilling var den sendt af sted fra Norne, jeg er super imponeret og ville klart anbefale alle til at købe hos N... Mehr ansehen

1. Bastelgeschäft
  2. Heimwerkerfachhandel
  3. Handwerkskunst
  4. Kurzwarenhandlung

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Materialer i den rigtige kvalitet gør din hobby sjovere. Hos norne finder du tilbehør til boligen, vægdekorationer, plantehængere, DIY- sæt og macrame reb og tilbehør.

4,9

Hervorragend

TrustScore 5 von 5

Bittet Kunden um Bewertungen

Produktet er fint

Produktet er fint. Og leveringen var endda hurtigere end forventet

2. Januar 2021

Hej Hanne
Det er jeg rigtig glad for at høre.
Tusind tak for de fem stjerner ⭐️

Mega hurtig levering af macrame 5mm

Mega hurtig levering af macrame 5mm. Ville ønske i havde haft 3mm i samme kvalitet. Det har jeg bestilt et andet sted og det venter jeg stadig på.

21. Dezember 2020

Hej Marianne
Tusind tak for de fem stjerner.
Jeg skriver 3mm i samme kvalitet som vores 5mm på ønskeseddelen :-)

Super service

Super service. Handler helt klart der igen👍🏻

6. Dezember 2020

Hej Susanne
Tusind tak for din fine anmeldelse. det er jeg rigtig glad for at høre ✨

God oplevelse...

God oplevelse.... Hurtig levering, god info.. Jeg vil handle der igen.

4. Dezember 2020

Hej Bente
Tusind tak for anmeldelsen og for stjernerne ✨
/ Norne ApS, Sara

Nemt og hurtigt at handle

Nemt og hurtigt at handle, jeg har købt den store guld saks og to små sakse som lever fuldt op til forventningerne.

28. November 2020

Hej Dorte.
Jeg er glad for, at saksene er som forventet ✨
Mange tak for anmeldelsen
/ Norne ApS, Sara

Varer modtaget under 24 timer efter…

Varer modtaget under 24 timer efter bestilling 👍😁

25. Oktober 2020

Hej Lisa
Fedt! Det er jeg glad for at høre - jeg går meget op i, at varerne kommer hurtigt frem!
Og tusind tak for stjernerne ⭐️
/Sara, norne®

Hurtig levering og varer lige så smukke…

Hurtig levering og varer lige så smukke og lækre som på billederne på hjemmesiden

23. Oktober 2020

Hej Mette
Tusind tak for din anmeldelse. Jeg er så glad for, at billederne og produkterne passer sammen - det er helt vildt vigtigt for mig, at der er sammenhæng hele vejen rundt. Og mange tak for stjernerne ⭐️

Kan varmt anbefales. :)

Kvaliteten af produkterne er virkelig god og servicen er fantastisk. 😊

14. Oktober 2020

Hej Stine
Tusind tak for din flotte anmeldelse, den betyder virkelig meget for en lille virksomhed som min!⭐️

Her vil jeg handle igen

Her vil jeg handle igen. Hurtig levering, lækkert produkt, flot indpakning og fornuftig pris.

25. September 2020

Hej Karina
Tusind tak for den flotte anmeldelse. Den betyder meget for min lille virksomhed! ⭐️