Bedste online handel nogensinde! Købte 3 tøj produkter. I pakken lå der et gavekort på 500 kr! Uden forpligter eller krav om mer køb. Den vildeste online service jeg nogensinde har oplevet! Tusind ta... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Den bedste oplevelse. Jeg bestilte en gummi flyverdragt en formiddag, den blev afsendt samme dag og jeg modtog den dagen efter. Skønt med SÅ hurtig levering, især når vintertøj næsten altid... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi er de lykkelige ejere at to Thyrla vinterjakker og en Sigurd flyverdragt. Jakkerne er smarte til både vores 3-årige og vores 8-årige. De er varme og lækre, og ikke voldsomme i volumen som mange... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Dansk designet udetøj til børn med høj funktionalitet og nordiske rødder. Med en klar filosofi om at børn skal have lov til at være børn, og troen på at børns naturlige bevægelser, legelyst og velbefindende ikke skal begrænses ved at være smukt og stilfuldt klædt på, klæder vi børn varmt, tørt og godt på til at udforske verden uden at gå på kompromis! byLINDGREN® blev stiftet tilbage i sommeren 2015 af søstrene, mødrene og iværksætterne Anne & Katrine Lindgren.
Jupitervej 15, 9300, Sæby, Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Super hurtig håndtering og udlevering!! Tøjstil er også super god.

Antwort von byLINDGREN®
Rigtig hurtige til at sælge og sende
Rigtig langsomme til at svare og ved retur
Har skrevet på jeres formular på jeres hjemmeside
To gange endda - så tredje gang nytter nok ikke

Antwort von byLINDGREN®
Rigtig smukt design og lækre materialer af både regntøj, termotøj og vinterjakker. Hurtig levering 🙂

Antwort von byLINDGREN®
Dejlig overgangsjakken, men selv for en med lange arme er ærmerne utroligt lange og må desværre bukkes op.

Antwort von byLINDGREN®
Super lækkert tøj i god kvalitet, med fine detaljer, sidst jeg købte var jakke lidt for lille, så jeg returnerede den og i løbet af 3 dage, var pengene på min konto

Antwort von byLINDGREN®
Bedste online handel nogensinde!
Købte 3 tøj produkter. I pakken lå der et gavekort på 500 kr! Uden forpligter eller krav om mer køb. Den vildeste online service jeg nogensinde har oplevet! Tusind tak for gaven. Min datter fik en smuk lækker jakke og jeg et fint shopping net. Helt gratis! Wauw!

Antwort von byLINDGREN®
Hurtig levering, god kvalitet, blødt materiale og så er det bare smukt 🤩

Antwort von byLINDGREN®
Helt igennem fantastisk kundeservice. Jeg havde købt en flyverdragt til deres lagersalg i Sæby, hvor lynlåsen desværre var gået i stykker efter kort tids brug. Jeg kontaktede kundeservice og Anne svarede hurtigt tilbage og jeg fik tilsendt en ny flyverdragt, trods jeg ikke længere havde kvitteringen, men blot kunne bekræfte køb via et billede af bankoverførslen. Tusind tak - nu bliver min datter rigtig glad☺️

Antwort von byLINDGREN®
Selvom webshoppen havde lukket blev jeg hjulpet og fik MEGA GOD SERVICE !

Antwort von byLINDGREN®
Har købt termo regntøj mega lækker kvalitet min datter har brugt det mens der også har været sne og vil hellere have det på end hendes flyverdragt.

Antwort von byLINDGREN®
Har de sidste 4-5 år kun haft badebukser, huer, vanter, termotøj, termoregntøj og vinterjakke fra byLindgren og de har endnu ikke skuffet på kvalitet eller service.

Antwort von byLINDGREN®
Har købt en jakke for ca 3 år siden. Den holder stadig og viser ingen tegn på slid. Den er kun blevet vasket 1 gang fordi den blev så beskidt. ByLindgren har sæbe og indprægnering som man kan købe til sin jakke. Og der til 2 vask i sæben og indprægneringen. Og det var ret billigt at købe sæbe og indprægnering. Jakken er købt til mig selv og Jakken er virklig god kvalitet og kan holde i mange år endnu. Alt i alt en fantastisk oplevelse at handle hos ByLindgren. Så kan stærkt anbefale du køber hos ByLindgren. De har meget lækkert tøj.
Kunne ikke vælge dato længere tilbage end 24 feb 2025

Antwort von byLINDGREN®
Altid en kæmpe fornøjelse at handle ved Bylindgren, altid mega god service, hurtig til både svar fra kundeservice og til at sende ordren afsted.
Kundeservice er altid virkelig søde til at hjælpe og gør meget for, det bliver en god shoppe oplevelse
Kvaliteten og designen altid helt i top, med så mange fine detaljer.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️herfra

Antwort von byLINDGREN®
Det er de dejligste produkter. Virkelig god kvalitet. Der er aldrig problemer med bestilling og levering. Pakkerne er lækre at modtage med søde kærlige hilsner. En nærværende shop. Man mærker personligheden.

Antwort von byLINDGREN®
Køb fin gummi flyverdragt i god kvalitet og til God pris
Kan anbefale byLindgren

Antwort von byLINDGREN®
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.