Norevent Bewertungen 133

TrustScore 5 von 5

4,9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har benyttet Norevent til vort bryllup i december 2025. Gennem hele processen fra kontakt, møde omkring ønsker for mad og servering til afvikling af dagens middag - alt fungerede suverænt. Madens... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk! Igen… har prøvet både private dining, takeaway, større selskabsanretninger. Alt har været perfekt hver eneste gang, maden kommer klar, alt i højeste kvalitet, kødet er mørt, det er anrette... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Forrygende god mad! Velsmagende, flot pyntet og smukt præsenteret. Alle har rost maden til skyerne, også vegetarerne. Super god kommunikation undervejs - ALT klappede bare. Vi har bare helt trygt... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg skriver aldrig anmeldelser, hverken til gode eller dårlige oplevelser.. Men nu skal det være! Norevent leverede det lækreste mad til vores bryllup som vi længe har smagt. Vi er så imponere... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Catering

Vom Unternehmen geschrieben

"Norevent blev skabt med drømmen om at levere enestående madoplevelser til livets mest specielle øjeblikke" Grundlagt i 2014 af den visionære kok Kevin Pindstrup, er Norevent mere end bare en cateringvirksomhed – vi tilbyder uforglemmelige madoplevelser til livets mest betydningsfulde øjeblikke. Fra intime middage til storslåede festligheder som bryllupper og konfirmationer og virksomhedsevents, inviterer vi dig til at træde ind i vores kulinariske verden, hvor hver eneste bid er en unik smagsoplevelse. Vores mål er at hæve standarden for catering og udforske de mange facetter af gastronomien, samtidig med at vi forener kreativitet, kvalitet og æstetik på vores tallerkener. Vi åbner også dørene til vores univers gennem eksklusive pop-up events, hvor vi forener vores passion for vin og gastronomi. Vi tager os af hele processen fra planlægning og skræddersyning til tilberedning af menuen og sikrer en cateringoplevelse af høj kvalitet.

4,9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Velsmagende og flot anrettet.

Vi fik 4 x 4 retters "take-away" menu.
Det var godt. Velsmagende, flot anrettet og helt rimelig pris i forhold til kvalitet.
Vil bestemt bruge jer igen.

14. Februar 2021

Lækkert mad.

Vi har fået en udsøgt, lækker 4 retters nytårs menu fra norevent. Vi har efterhånden fået tapas og menuer fra norevent adskillede gange hvor alt bare var lækkert, gode råvarer flot anrettet. Kan kun anbefales.

2. Januar 2021

Private dining

Vi fik endnu engang en fantastisk oplevelse med Norevent som leverandør - denne gang en "Private Dining" aften til vort kobberbryllup. Mad, service - som altid kreativt, masser af smagsindtryk, uformelt..Tak til Kevin og team og specifik Daniel til dette arrangement.

12. Dezember 2020

Norevent

Vi brugte (igen) Norevent i Randers til at levere maden til konfirmation. Det var som altid en fantastisk menu og en meget professionel servering. Prisen kunne vi heller ikke sætte en finger på, så vi kan kun give de aller bedste anbefalinger herfra.

13. September 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig fantastisk mad og service!

Virkelig fantastisk mad og service!
Norevent stod for maden til vores bryllup, og det var lige som vi havde drømt om. Gæsterne var meget imponerede over, hvor velsmagende og smukt anrettet maden var. Vi var meget glade for den gode dialog med Kevin, da vi skulle beslutte menuen. Der var stor forståelse for at tilpasse menu og anretning så det blev, lige som vi ville have det.
Vi lejede service fra Nortable, og der var heller ikke en finger at sætte på det. Meget smukt service.

26. August 2020

F A N T A S T I S K TAPAS

NORevent lavede i weekenden tapas til min 40 års fødselsdag. Det var så vellykket! Maden var både æstetisk smuk, virkelig velsmagende og alle gæster gik mætte og glade fra bordet. Og ja, maden blev rost meget og folk ville vide, hvem, der havde lavet det. Til det kunne jeg kun svare -NORevent selvfølgelig. Det bliver ikke sidste gang, vi bruger jer.

13. August 2020

Ren luksus!

Fantastisk mad! Ren luksus til en virkelig god pris. Kan kun anbefale at bestille fra Norevent! Super nemt, flot anretning, lækre råvarer, god service - ikke en finger at sætte på noget!

3. August 2020
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Meget skuffet over Take away tapas

Meget skuffet over Take away tapas. Havde bestilt en af kuverterne som vegetar. Fik i stedet alle kuverter som normale, med en forklaring om, at de ikke lige havde fået købt ind!
Noget ærgerligt over, at en gæst ikke bliver mæt.

21. Juli 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ikke first class - men UPPER CLASS!

Take away tapas. Hvilken nydelse. Rigelige portioner. Vi tilkøbte tatar. Sikke en oplevelse, den bedste tatar jeg nogensinde havde smagt. Men selv uden tataren havde der været rigeligt.
De 7 retter komponeret med sikker hånd.

Kevin havde løst opgaven at lave de 7 retter uden løg mm. usædvanligt velsmagende.

12. Juli 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hey, kan man "kun" give 5 stjerner...vil så gerne give flere.
I er simpelthen så dygtige og laver det flotteste anrettede og veltilberedte tapas take-away - med de bedste råvarer.
Rigtig flot, at I serverede på flotte fade og tallerkner, men lidt træls at skulle retur med dem igen. Især, når man ikke lige bor i "baghaven". Dejligt at I nu serverer på miljøvenligt engangsservice.
Glæder mig til endnu engang at nyde Jeres Nordisk Tapas Take-away på lørdag.
God vind!

15. April 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hvis jeg kunne give Norevent 6 stjerner…

Hvis jeg kunne give Norevent 6 stjerner gjorde jeg det!
Fik maden derfra fornyeligt til min 50 års fødselsdag og det var fantastisk velsmagende og en gastronomisk oplevelse hele vejen igennem - fra forret over hovedret til desserten. Store roser fra mine gæster både under festen og efterfølgende! Flere gæster udtrykte bl.a, at det var den bedste æbledessert de nogensinde havde smagt... Så mine varmeste anbefalinger til at bruge Norevent til festen...

28. Februar 2020

Verdens bedste aften!

Vi har haft fornøjelsen af Norevents høje gastronomiske niveau flere gange i forbindelse med diverse receptioner, nytårsmenuer, tapas mv.
Vi har altid været særdeles tilfredse.
Konceptet med Private Dining havde vi imidlertid ikke prøvet før

Vores oplevelse med Private Dining fra Norevent denne weekend må siges på enhver tænkelig måde at have været eminent!

Maden var fænomenalt velsmagende. Anrettet elegant, smagfuldt og appetitvækkende af kokken - og på Norevents smukke tallerkner. Kokken Frederik var enormt høflig, behagelig og var virkeligt arbejdsom og professionel. Vi kunne som værter fuldstændigt hellige os værtsopgaven og havde en fantastisk sjov og velsmagende aften.
Køkkenet blev efterladt i bedre stand end da Frederik ankom til os, og Frederik klarede alt.

Derudover eminent service - selv med meget kort varsel var Kevin/Frederik meget fleksible mhp. at ændre retter for dem der havde allergi.
Alle vores gæster var vilde med maden, konceptet og aftenen og flere har allerede spurgt til hvordan vi kom i kontakt med Norevent.

Vi kan kun give de varmest anbefalinger om at bruge Norevent - og i særdeleshed også til Private Dining konceptet. Det vil vi klart gøre igen!

4. November 2019

Perfekt!

Vi valgte NorEvent til at lave mad til vores bryllup og det er vi så glade for. Vi fandt NorEvent ved et tilfælde og valgte ikke at prøvesmage maden inden, så vi var meget spændt på hvad der blev serveret på dagen. Vi havde bestilt forkost tapas, 3 retter mad samt natmad, og havde desuden købt vin igennem NorEvent. Det hele var fantastisk og gjorde vores dag helt perfekt. Tak!

12. September 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Excellent food and service!

The food was absolutely delicious and all our guest loved it. We ordered plated food for 65 people and all plates were of the same high standard. Our guests still speak of the excellent beef that was tender as butter. Additionally, the price is more than fair for such great quality food, and the chefs preparing the food were lovely to work with.

All in all a great experience and we won't hesitate to book NorEvent again in the future and we warmly recommend them to everyone we know.

14. Mai 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

nor|event! - så bliver det næsten ikke bedre...

Ikke nok med at nor|event laver den mest fantastiske mad, det er smukt at se på og det smager himmelsk. Så vil du have en speciel og dejlig mad oplevelse, og dele den med dine gæster, så er det nor|event du skal vælge. Tak til Kevin for sammensætning af menu, og til Steffen for at styrer slagets gang i køkkenet. Og som prikken over i'et var vores borde dækket med det smukke service fra nor|table. Fem stjerne er for lidt... :-)

13. Mai 2019

Delikat og Innovativt

Har benyttet Norevent til et større privat arrangement, hvor de skulle levere både mad (mange små retter til et ta' selv' bord), vin og serveringspersonale. De får den varmeste anbefaling herfra - maden var både delikat & innovativ og fik ros fra alle vegne. Arrangementet forløb gnidnidsfrit med deres hjælp.

30. November 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt igennem fantastisk mad og suveræn service!

Vi kan kun anbefale Norvent! Vi bookede dem til vores bryllup den 10 november 2018, og de var, uden tvivl, en stor del af grunden til, at vores bryllupsfest var helt igennem fantastisk! Vi fik serveret en lækker 4 rettes menu samt natmad. Maden var anrettet på fineste vis og smagte himmelsk.
Vi modtog store roser fra gæsterne for maden, ligesom vi, og vores eget serveringspersonale, oplevede serveringspersonale, kokke og kokkeelever fra Norevent, som meget imødekommende og nemme at samarbejde med.
Vi glæder os til, at vi igen har en anledning til at booke dem! :-)

12. November 2018
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr