gastro13 Bewertungen 656

TrustScore 5 von 5

4,9

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stor tapasmenu til 9 personer. Uha, det var godt. Flot og velsmagende, leveret i praktiske beholdere og nydelige fade/skåle.

Unternehmensdetails

1. Catering

Vom Unternehmen geschrieben

gastro13 er en cateringvirksomhed som tilbyder skræddersyede løsninger tilpasset kundens ønsker og behov. Både når det gælder virksomhedens frokostordning, den gode private fest eller de helt store begivenheder. Vores motto er passion for mad. Vores passion handler om kærlighed til gode råvarer, smag og ikke mindst at skabe små gastronomiske udfoldelser - hver gang vi kokkererer.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Stor tapasmenu til 9 personer

Stor tapasmenu til 9 personer.

2. April 2026

Hej Peter
Tusind tak for dine skønne ord, vi er utrolig glade for at I var vilde med maden. Tak for din anmeldelse. :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tusind tak for dejlig mad i søndags!

Tusind tak for dejlig mad i søndags!
Gæsterne blev mætte og de roste smagen og synet af den gode mad.
Det var lige til at finde ud af og så fint med skilte til hver ret 😊

29. März 2026

Hej Lene
Det er os som takker :-) Hvor er det bare dejligt at høre. Det er altid fantastisk med glade gæster.
Tak for din anmeldelse.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Vi bestilte smørrebrød

Vi bestilte smørrebrød, de smagte fint, men til prisen ikke store og flotte nok, alt for dyre i forhold til det vi fik for pengene så det bliver ikke noget vi gør igen.

22. März 2026

Hej Aasemette
Vi er utrolig kede af at I har haft den oplevelse med vores smørrebrød, der har kun været rigtig god respons på vores nye tiltag med smørrebrød indtil nu, men vi tager selvfølgelig din anmeldelse til os. Rigtig god dag til dig. :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi ville give 10 stjerner hvis det var…

Vi ville give 10 stjerner hvis det var muligt.
Vi har fået smørrebrød og det smagte fantastisk ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

13. März 2026

Hej Johanne
Tusind tak for dine 5 (10) skønne stjerner :-)
Vi er utrolig glade for at høre, at vores smørrebrød var en succes.
Tak for anmeldelsen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Utrolig lækker og flot anrettet mad

Utrolig lækker og flot anrettet mad! Vi har igen brugt Gastro 13 som leverandør af mad og det gør vi helt sikkert igen. God og hurtig dialog med Nicolaj og stor fleksibilitet i forhold til særlige behov og ønsker. Varm anbefaling af Gastro 13 herfra!

31. Januar 2026

Hej Helle
Tusind tak for din skønne anmeldelse. Det er altid dejligt når vores kunder har lyst til at komme igen :-) Tak for din varme anbefaling af både vores dialog, fleksibilitet samt mad. :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mad i absolut i topklasse

Mad i absolut i topklasse. Vi har igen fået mad fra Gastro13 - denne gang til vores sølvbryllup.
Maden var bare suveræn, og blev rost til skyerne af vores gæster.
Bedste anbefaling herfra

21. Februar 2026

Hej Anette
Stort tillykke med jeres sølvbryllup og tusind tak for din skønne anmeldelse. Det er altid dejligt som vært at gæsterne også er vilde med maden. Det er vi utrolig glade for at høre. :-) Tak for det.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det blev en god nytårsaften

4 retters nytårsmenu. Rød løber og P assistance ved afhentning. Høj nytårsstemning og hjælp til at bære maden til bilen. Flot skriftlig vejledning. Meget instruktive videoer gjorde tilberedningen let og inspirerende. Høj kvalitet både for øjet og for ganen. Vagttelefon for evt opståede spørgsmål. Ingen kø, flot organiseret - også i madkassen.
Vi siger mange tak for mad
Godt nytår
Tove og Per Kofoed

3. Januar 2026

Hej Per
Vi takker mange gange for din utrolige gode anmeldelse.
Det er fantastisk at høre, at hele oplevelsen vedrørende nytår har været upåklagelig. Det er os som takker mange gange. Godt nytår. :-)

Lækker 4 retters nytårsmenu

Vi bestilte 4 retters nytårsmenu, det var simpelthen så lækkert og gennemført, fra bestilling, afhentning, og til selve maden, som ingen tid tog at lave, med en meget brugervenlig guide og videoer.

Maden var virkelig smagfuld, godt sammensat og portionerne var rigeligt store. Vi bestiller helt sikkert igen !

31. Dezember 2025

Hej Charlotte
Vi takker mange gange for din skønne anmeldelse. Det er fantastisk at læse, at hele oplevelsen har levet op til jeres forventninger. Dejligt at I fandt vores guide samt videoer brugervenlige.
Vi vil se frem til at give jer en god madoplevelse en anden gang. :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nytårsmenuer hvor alt var perfekt

Vi nød 9 nytårsmenuer og alt var perfekt. Yderst velsmagende retter og super god forklaring mht. klargøring. Meget imponerende!!! Tak for et fantastisk arbejde Gastro13

31. Dezember 2025

Hej Jesper
Det er os som takker. Tusind tak for dine flotte ord, det gør os utrolig glade at høre. :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk mad og helt igennem en dejlig oplevelse.

Igen en helt fantastik oplevelse med gastro 13.
Alt fra afhentning af nytårsmaden til udførlig
Beskrivelse af tilberedning og ikke mindst den dejlige mad. Tusinde tak for det

Alt er vel tilberedt og nemt at gå til.

2. Januar 2026

Hej Sonja
Tusind tak for din dejlige anmeldelse, Det gør os utrolig glade at høre, at I har haft endnu en god mad oplevelse fra os. Det er os der takker. :-)

Tak for lækkert med

Kære Gastro13-team
Tusind tak for lækkert mad.
Det er nemt at bestille, der er altid garanti for, at maden smager fantastisk og det er nemt at servere.

Nu ser vi frem til endnu et nytår med mad fra jer

6. Dezember 2025

Hej Lena
Tusind tak for din skønne anmeldelse, det er vi utrolig glade for at høre.
Fantastisk at vi også får lov til at servere årets sidste smagsoplevelse for jer. :-)

Super lækkert!😋

Maden var mere lækker end forventet. Bestilling, levering og menuer med særlige hensyn ( veganer og allergier)- alt blev taget hånd om af super venligt og professionelt personale.
Maden var både smukt afpyntet og smagte super godt.
Vi kan kun anbefale stedet.👌🏼🌟

22. November 2025

Hej Tax
Tusind tak for din skønne anmeldelse. Det gør os utrolig glade, at du er blevet positivt overrasket og at vores service levede op til dine forventninger. Tusind tak for din anbefaling. :-)

Tapas til 95 pers. til 45 års jubilæum

Vi havde bestilt tapas til 95 kuverter, til et 45 års jubilæum, fredag d. 31. oktober. Vi fik et rigtig godt tilbud fra Gastro 13, som leverede fantastisk lækker mad, hjalp med servering på dagen, og da vi havde nogle sidste øjebliks tilretninger om morgenen den 31. oktober mht. nogle allergener, sprang Gastro 13 til og hjalp med at levere dét også. Jeg kan kun give de bedste anbefalinger herfra til Gastro 13 - virkelig lækker mad og kundeservice i top klasse!

31. Oktober 2025

Hej Sabrina
Tusind tak for de flotte ord. Det gør os utrolig glade at læse, at I er tilfredse med både vores mad, kundeservice og hurtige hjælp med allergener. Det varme virkelig at læse, Tak for det. :-)

Velsmagende og flot anrettet

Tak til Gastro13 for rigtig god mad vi fik til en barnedåb. Meget velsmagende og flot anrettet gourmetsmørrebrød, der fik stor ros af vores gæster. Vi oplevede også meget god service, bl.a. hurtig svartid og behjælpelig med levering.

1. November 2025

Hej Trine
Tusind tak for din anmeldelse. Det gør os utrolig glade at høre, at I havde en god barnedåb og var vilde med vores smørrebrød. Tak for de rosende ord. :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi siger mange tak til gastro 13 for…

Vi siger mange tak til gastro 13 for fremragende mad,som de leverede til vores 60 års fødselsdag .
Der var rigeligt trods gæsterne tog godt for sig af årstidens menu. Maden fik meget ros, for de mange gode smagsoplevelser, det var lækkert og indbydende anrettet.
Mange hilsner Henning og Lene

4. Oktober 2025

Hej Lene og Henning
Stort tillykke med jeres 60 års fødselsdag. :-) Tusind tak for jeres ros, vi er utrolig glade for at både I og jeres gæster nød en god smagsoplevelse og I fandt vores anretninger indbydende.
Tak for jeres anmeldelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Klar anbefaling af gastro13!

Det var en fornøjelse at få mad til vores barnedåb fra Nicolaj og co.

Maden kom præcis til tiden.
Maden var flot anrettet og pakket ind.
Maden smagte mega godt - og blev rost af gæsterne.

Kan kun anbefale gastro13 - vil selv bruge dem fremover :-)

14. September 2025

Hej Rune
Tusind tak for din anmeldelse.
Vi håber at I havde en fantastisk barnedåb, og vi er glade for at vi kunne være med til at give jer og jeres gæster en god madoplevelse. Tak for det :-)

Fantastisk smørrebrød

Fantastisk smørrebrød. Nyeste fra Gastro13 er lækre velvalgte smørrebrød der smager godt med helt nye nuancer af spændende pynt. Tak for mad.

19. September 2025

Hej Torben
Hvor er det fantastisk med god respons på nye tiltag. Tusind tak for din anmeldelse, det er vi utrolig glade for :-)

Nemt og lækkert

Første og bestemt ikke sidste gang vi bestiller herfra. Vi fik to retters sæson menu. Lækker mad med mange små detaljer. Gæsterne var imponerede og det var vi også. Store portioner, så der var gode rester dagen efter.
God smag, nem vejledning og nem afhentning samt aflevering.

6. September 2025

Hej Lene
Tusind tak for din skønne anmeldelse. Hvor er det fantastisk når både I og jeres gæster har været imponeret. :-) Og så er det også altid dejligt med rester til dagen derpå. Tak for dine ord.

Tak for dejlig mad

Tak for dejlig mad. Vi havde bestilt den store Tapas-menu, og hold da op, hvor var det lækkert. Og der var masser af mad. Gæsterne var virkelig glade og tilfredse og vi også. Det absolut er ikke sidste gang vi køber mad hos Gastro13.

6. September 2025

Hej Kielstrup
Hvor er det fantastisk at både I og jeres gæster var glade og tilfredse. I skal være så velkommen en anden gang. Tusind tak for jeres skønne anmeldelse. :-)
Dbh. gastroteamet.

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr