Alt føltes sikkert i forhold til at man ansøger online og med følsomme oplysninger. God og hurtig service.
Unternehmen hat geantwortet
Super nem og overskuelig brugerflade - der er ingen skjulte beskeder man skal være opmærksom på. Gennemskueligt og nemt 👍
Unternehmen hat geantwortet
Det har været dejlig nemt og hurtig Jeg er rigtig glad for at jeg kunne låne af jer👍👍👍👍❤️
Nordisk lån, Holder ikke, hvad de lover – især hvis du står i RKI Nordisk Lån skriver selv, at de også hjælper personer i RKI. Jeg gjorde tydeligt opmærksom på min situation (tidligere... Mehr ansehen
Nordisk lån er, i samarbejde med Basisbank, Danmarks attraktive lån. Når du låner hos Nordisk lån, er det dig som kunde der er i fokus. Det er helt nemt og enkelt at ansøge – vi bestræber os på at give dig svar på din ansøgning inden for kort tid, og pengene er udbetalt på din konto senest næste hverdag. Vi behøver ikke at vide, hvad du ønsker, at bruge pengene til – vi ønsker blot, at give dig muligheden for at gøre dine drømme, små som store, til virkelighed!
Teglholm Allé 15, 2450, København SV, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Det har været dejlig nemt og hurtig
Jeg er rigtig glad for at jeg kunne låne af jer👍👍👍👍❤️
Vet ikke hvordan noende fikk tak i mitt tlf nummer. Fikk sms fra "Amyfinans" som linker til nordisklaan.no
Nordisk lån, Holder ikke, hvad de lover – især hvis du står i RKI
Nordisk Lån skriver selv, at de også hjælper personer i RKI. Jeg gjorde tydeligt opmærksom på min situation (tidligere virksomhedsejer gennem 25+ år, konkurs bag mig), og ifølge hjemmesiden var det ingen problem.
Men i praksis sendes man blot videre til Leasy – som naturligvis afviser, netop på grund af RKI.
Det smarte for Nordisk Lån er, at man lige når at sige “ja tak” til markedsføring, inden afslaget kommer. Nu kan jeg så bruge de næste måneder på at framelde mig diverse maillister og afvise tilbud på alt fra el-selskaber til ladestandere.
Min oplevelse og holdning: Hold jer væk.
Sender pludselig sms’er til dit telefonnummer uden at du har bedt om det eller accepteret det.
Ulovlig markedsføring så det batter
Ett riktigt skitbolag. Har försökt avregistrera men funkar inte. Plötsligt får jag ett meddelande att mitt lån behandlas HAR ALDRIG SÖKT LÅN FRÅN DETTA BOLAG
KERSTIN CONANT
Jeg modtager stadig masser af spam på mit nummer. Har skrevet op til flere gange til dem. Det er jo chikane. Stop så med og sende mere til mig. Har aldrig givet tilladelse til det. Står endda på Robinson listen!!
Sender utallige spam mails - afmelding registreres ikke - og det skal bemærkes, at jeg ikke har ønsket at modtage nogen former for henvendelser fra Nordisk lån.... eller deltaget i konkurrence, eller undersøgelser hvor accept til henvendelse er givet... Det ville være klædeligt, at når man i henvendelsen påstår, at der er givet accept,at denne tillige fremsendes som dokumentation...
Fint, men det her får man, da ingen penge ud af....
Får spammails fra dem. Så nu kommer de nok og siger det ikke er dem fordi en afsending email ikke passer til deres "firma" Sjovt nok at når man trykker på link så wupti så er man inde på deres side.

Antwort von Nordisk lån
Modtager en masse spammails fra dette firma, og kan tilsyneladende ikke framelde det.

Antwort von Nordisk lån
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.