Prima service en prachtig hout. Service besond uit het feit dat ik - tot 2 x toe - de leveringsdatum kon verzetten. Waarvoor dank. Conform afspraak werd het hout voor de deur geplaatst.
Ik zou een positief resultaat willen geven. De eerste zending hout ging soepel . Echter op 3 februari bestelde ik 1,8 cub beukenhout . De bestelling bleek, nadat ik er navraag over gedaan had, vertraa... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Wat een belachelijke prijzen!!!!!!!!! Ik betaal bij mijn lokale leverancier €100 voor 1 m3 direct te stoken gemengd hout!! Dat zijn normale bedragen! Dit bedrijf maakt de markt volledig stuk!! Schande... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Nordicwoods levert hoogwaardige biobrandstoffen. Kortom, we willen hoogwaardige biobrandstof verkopen en tegelijk de Europese bossen laten groeien. Nordicwoods maakt het mogelijk om met een gerust hart van je houtkachel te genieten. We kopen uitsluitend in van verantwoorde Europese staatsbossen. En als een klant biobrandstof bij ons koopt planten wij een boom in een Europees bos.
Kaapstadweg 36 C, 1047 HK Amsterdam, 1047 HK, Amsterdam, Niederlande
- info@nordicwoods.nl
- nordicwoods.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Vochtig en beschimmeld
Bedrijf leverd op vrijdag aan het eind van de dag een pallet met beschimmeld nat “ovengedroogd haardhout”. Vochtpercentages hoger dan 30%. Omdat de pallet langs de openbare weg staat en uit ons zicht toch voor gekozen de inhoud van de pallet op te slaan in onze tuin en maandag de reactie af te wachten. Nordicwoods geeft aan dat er in de voorwaarde staat dat je de pallet niet mag leeghalen en er dus niks meer mogelijk is. Als coulance geeft Nordicwoods een kortingsbon van €50 voor een volgende bestelling. Slim want uiteindelijk weten ze toch al dat ik nooit meer het risico wil lopen slecht hout te kopen en de €50 nooit zal verzilveren.
Ja hoor, fijne winkel
Ja hoor! Hele nette levering, hout is van puike kwaliteit, hier kun je gerust je haardhout kopen.
Hout werd op afgesproken tijd geleverd…
Hout werd op afgesproken tijd geleverd .En hoeveelheid ook ok hout keurig droog
Super bezorging en wat een prachtig…
Super bezorging en wat een prachtig hout. Het vuur is snel aan en hout brand echt helemaal op.
Snel bezorgd
Snel bezorgd, netjes op de oprit neergezet. Komt met een dekzeil die her te gebruiken is.
Hout is ook echt droog. Brand snel en lang.
Echt extra warmte met mooi droog hout
Ze leveren mooi eikenhout, goed ovengedroogd en in mooie stukken. Na paar dagen te hebben gestookt kan ik bevestigen dat dit hout echt extra warmte geeft en de verwarming daardoor niet aan springt.
Ook fijn dat ik na een online bestelling van hout nog aanmaakhoutjes kon bij bestellen die gelijk met het hout werden meegeleverd.
Betrouwbaar, fijne service en een goede prijs.
Houd rekening met een paar dagen levertijd, maar dan heb je ook wel een goede kwaliteit.

Goede en snelle service
Er waren door de drukte van Black Friday wat dingetjes misgegaan bij mijn bestelling.
Dit is door Nordicwoods zeer snel en netjes opgelost! Het hout wat ik had besteld (berken) is super snel geleverd en van topkwaliteit. Ben dus heel tevreden!

Antwort von Nordicwoods
Tijdig en conform afspraak geleverd
2 december bestelling geplaatst. Vandaag (6december) levering gehad. Alles goed verlopen, ook via track&trace goed op de hoogte kunnen blijven van dag van levering. Kwaliteit hout ziet er goed uit. Transporteur ook heel vriendelijk en correct.

Antwort von Nordicwoods
Prima op tijd geleverd en op de plaats…
Prima op tijd geleverd en op de plaats neergezet waar het gevraagd was. Het hout is ook goed, brand en gloeit goed het vliegt niet zomaar de schoorsteen uit.

Mooi en schoon hout
Mooi en schoon hout, weinig schors, direct te stoken. Ideaal gestapeld. Voor 6 euro meer staat de pallet op de gewenste plek. Aanrader

Prachtig eiken hout
Snel een partij hout ontvangen tegen een mooie Black friday prijs, kachel brand super.De bezorger heeft het netjes bij me afgeleverd, wat een goede service! Dikke 10 waard

Betrouwbare houtleverancier
Duidelijke website, snelle levering, perfect hout onze kachel brandt perfect en lang op het geleverde hout. Kortom een betrouwbaar adres voor haardhout.

Antwort von Nordicwoods
Op zoek naar brandhout van hoge…
Op zoek naar brandhout van hoge kwaliteit ontdekten wij Nordicwoords. Het idealisme - planten van een boom per bestelling - maakte ons enthousiast. En dan de mooie prijs! De vriendelijke chauffeur van Van Stralen en De Vries plaatste het krat onder ons afdakje. We gaven haar als dank een doosje eieren van eigen kippen. Een topleverantie in Haringhuizen. Rik&Adriaan.

Nordicwoods saves me money
Nordicwoods saves me money. Years and years struggled with bad firewood. Once i discovered Nordicwoods and fired my woodstove with dried BEECHWOOD i save money on my energy bills.
Thanks Nordicwoods
Echt droog hout, goed formaat blokken en prachtig brandgenot!
Dit was een black friday deal, welke echt als goedkoopste uit de bus kwam. Daarnaast was de bezorging zoals beloofd, 2 dagen later. En de bezorger was vriendelijk en het hout werd netjes voor ons huis geplaatst. Het hout (essen) brandt echt prachtig, niet zoals eerder ervaren bij concurrenten dat het hout toch niet droog is, en hierdoor weer langzaam uitdooft en niet het juiste brand en warmte effect geeft.

Snel geleverd
Snel geleverd, fijne communicatie, gortdroog hout.

Antwort von Nordicwoods
Met BlackFriday deal is de prijs/kwaliteit oké
Snel geleverd en goede communicatie hierover. Ik wilde een werkdag later bezorgd krijgen en de vervoerder van Nordics was hier zeer flexibel in. Krat van 1,8kuub essenhout was goed in orde. Keurig netjes gestappeld, weinig loze ruimte. Prijs was nu met een BlackFriday deal €549,- inclusief aflevering oké. De normale prijs €699,- vind ik persoonlijk te duur.

Keurige levering
Keurige levering, strak gestapeld hout in de pallet, goede kwaliteit.

Antwort von Nordicwoods
Deze week 3 kuub hout besteld en keurig…
Deze week 3 kuub hout besteld en keurig geleverd waar ik het wilde hebben. Hout is keurig droog en netjes gestapeld. Laat de kou maar komen

Alles klopte
Alles klopte; keurige bezorging; prima website en goed gedroogd hout tegen een prima kwaliteit/ prijs verhouding. Ik was zeer aangenaam verrast. En daar komt nog eens bij dat Nordicwoods bomen plant! Top.

Antwort von Nordicwoods
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.