Det smukkest sengetøj. En super fin forarbejdning og tæt stof uden vævefejl. Med indvendige stropper. Smuk lys lilla farve. Med syet kant. (Plastikposen med de 2 sengesæt til en værdi af knap 10... Mehr ansehen
Jeg købt bambus sengetøj fra Nordic Weaving, og det er by far det bedste sengetøj, jeg har prøvet. Det er virkelig blødt, behageligt og rart at sove i, man kan mærke forskel med det samme. A... Mehr ansehen
Jeg har købt en silke rullemadras og egyptisk bomuld sengetøj. Begge er fantastiske produkter! Jeg er meget tilfreds med både kvaliteten og farverne på sengetøjet - og det er nemt at stryge. Det f... Mehr ansehen
Fantastisk kundeservice og hurtig besvarelse på e-mail omkring en reklamation af en lynlås på den ene af mine dynebetræk, som var “kørt”af og ikke kunne sættes på igen. Sender mail søndag med billede... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Nordic Weaving er en danskejet familievirksomhed som designer og fremstiller produkter i 100% Mulberry silke, bambus, egyptisk bomuld og cashmere. Disse kvaliteter er blandt de mest uovertrufne tekstiler i verden, hvilket gør at vi kan tilbyde vores kunder den allerbedste komfort. På webshopshoppen findes et univers af skønne produkter bestående af sengetøj, cashmeretøj til kvinder og børn samt eksklusive dyner og puder. Fælles for produkterne er, at de er inspireret af tidløse designs, som ikke går af mode blot fordi årstiden skifter. Dette er i tråd med vores mission om at få folk til at købe mindre og bedre. Hos Nordic Weaving designer og producerer vi, i samarbejde med tætte leverandører, selv produkterne på shoppen og vi kan derfor garantere at kvaliteten er i top. Vi bestræber os på altid at levere den ypperste service overfor vores kunder. Vi sætter en stor ære i at give vores kunder den bedste købeoplevelse hele vejen igennem købsprocessen og efter. Derfor er du altid mere end velkommen til at kontakte os på mail eller ringe til os. Vores kontaktoplysninger kan findes nederst på siden.
Stensgårdvej 3, 5500, Middelfart, Dänemark
- info@nordicweaving.dk
- nordicweaving.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
God kvalitet
Jeres bambussengetøj er en drøm at sove…
Jeres bambussengetøj er en drøm at sove i😍
Virkelig god kvalitet.
Har man først en gang prøvet det, er man afhængig “på den gode måde”⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Luksus cashmere tæppe som bare krammer…
Luksus cashmere tæppe som bare krammer en !
Absolut bedste kvalitet bambus…
Absolut bedste kvalitet bambus sengetøj. Jeg har fra flere andre mærker, hvor der er problemer med både kvalitet ift. stoffet, syninger og at det kryber meget - trods nøje fulgte vaskeanvisninger.
Men her fra har jeg det fineste og blødeste sæt, der holder formen efter 1,5 år.
Jeg kom til at bestille dobbelt ordre
Jeg kom til at bestille dobbelt ordre
Skrev en mail at det var en fejl
Ordren blev annulleret med det samme og jeg havde varen næste dag
Meget fin service tak
Meget tilfreds med varen og hurtig levering
Meget tilfreds med de modtagne bambus pude betræk i flot kvalitet og farve.
Hurtig levering.
Bambus gør hedeture udholdelige
Jeg havde købt og prøvet ALT andet for at lindre natlige hedeture: silke, silke og bambus, bomuld, uld, hør. Dyre nytteløse rundrejser.
Så gik jeg all in på bambus fra Nordic Weaving: helårsdyne, pude, lagen, dynebetræk og pudevår. Første nat i dette blev min bedste i et år. Vågner selvfølgelig, når hedeturen rammer, og skubber dynen til side. Men da alt, inkl. lagen, forbliver tørt og køligt, trækker jeg dynen på igen og sover hurtigt videre.
Efter 2 ugers brug holder effekten og jeg sover for første gang i et år rigtig godt!
Efter årtier i damask foretrækker vi nu begge bambus, der ud over effekten er blankt og lækkert at se på og røre ved.
Vil investere i ekstra sæt til vask og sommerhusbrug.
Super flotte produkter og rigtig god…
Super flotte produkter og rigtig god service!
Anbefale til mine venner!👌
Mine pudebetræk var pakket i hver sin…
Mine pudebetræk var pakket i hver sin fine stof pose - i samme kvalitet og farve som mine nye pudebetræk 💙💙
Bambuslagner piller meget
Mine nye bambuslagner er så bløde, men desværre piller de også meget efter bare et par måneder.
Reklamation og nu et nyt sæt på vej
Hurtig levering men efter EN vask efter forskrifter glider sømme og der er hul. Reklamation. Nu et nyt sæt på vej til mig. Glæder mig!
God oplevelse
Købte et par handsker. De er virkelig lækre og leveringen var hurtigt.
Lækker kvalitet og hurtig levering.
LYNHURTIG levering og rigtig god…
LYNHURTIG levering og rigtig god kvalitet bambus sengetøj. Fik forkert størrelse pudebetræk tilsendt men yderst venlig kundeservice/Camilla :-) der STRAKS samme dag sendte den rigtig størrelse. Meget venlig kommunikation. Dejligt at opleve.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.