Det smukkest sengetøj. En super fin forarbejdning og tæt stof uden vævefejl. Med indvendige stropper. Smuk lys lilla farve. Med syet kant. (Plastikposen med de 2 sengesæt til en værdi af knap 10... Mehr ansehen
Jeg købt bambus sengetøj fra Nordic Weaving, og det er by far det bedste sengetøj, jeg har prøvet. Det er virkelig blødt, behageligt og rart at sove i, man kan mærke forskel med det samme. A... Mehr ansehen
Jeg har købt en silke rullemadras og egyptisk bomuld sengetøj. Begge er fantastiske produkter! Jeg er meget tilfreds med både kvaliteten og farverne på sengetøjet - og det er nemt at stryge. Det f... Mehr ansehen
Fantastisk kundeservice og hurtig besvarelse på e-mail omkring en reklamation af en lynlås på den ene af mine dynebetræk, som var “kørt”af og ikke kunne sættes på igen. Sender mail søndag med billede... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Nordic Weaving er en danskejet familievirksomhed som designer og fremstiller produkter i 100% Mulberry silke, bambus, egyptisk bomuld og cashmere. Disse kvaliteter er blandt de mest uovertrufne tekstiler i verden, hvilket gør at vi kan tilbyde vores kunder den allerbedste komfort. På webshopshoppen findes et univers af skønne produkter bestående af sengetøj, cashmeretøj til kvinder og børn samt eksklusive dyner og puder. Fælles for produkterne er, at de er inspireret af tidløse designs, som ikke går af mode blot fordi årstiden skifter. Dette er i tråd med vores mission om at få folk til at købe mindre og bedre. Hos Nordic Weaving designer og producerer vi, i samarbejde med tætte leverandører, selv produkterne på shoppen og vi kan derfor garantere at kvaliteten er i top. Vi bestræber os på altid at levere den ypperste service overfor vores kunder. Vi sætter en stor ære i at give vores kunder den bedste købeoplevelse hele vejen igennem købsprocessen og efter. Derfor er du altid mere end velkommen til at kontakte os på mail eller ringe til os. Vores kontaktoplysninger kan findes nederst på siden.
Stensgårdvej 3, 5500, Middelfart, Dänemark
- info@nordicweaving.dk
- nordicweaving.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Hurtig levering og god kvalitet
Leveringen var hurtig og gnidningsfri.
Produktet er lækkert. Jeg har fornyligt købt et tilsvarende cashmereprodukt fra en italiensk forhandler til samme pris. Kvaliteten fra Nordic Weaving er mærkbart bedre.
Wonderful Customer Service (Thank you for turning my experience around)
I’d like to update my review, because the company truly surprised me in the best way. After posting my initial complaint, customer service reached out within just half an hour and handled everything with such care and understanding.
I received a replacement bedding set, and the quality is exactly what I had hoped for. They even included a gift, which was an incredibly kind and thoughtful gesture — it honestly made my day.
I’m very grateful for how warmly and professionally they resolved the situation. I will definitely be ordering from them again, and I’m happy to recommend this lovely company to everyone.

Antwort von Nordic Weaving
Dårlig kvalitet
Jeg købte to sæt bambus sengetøj i starten af sommeren. Det var ret behageligt at sove med, men kvaliteten var ikke som forventet. Det revnede omkring lynlåsene, som i øvrigt var meget spinkle. Da vi her for nyligt skiftede sommerdynerne ud med en tykkere dyne, kunne de næsten ikke være i betrækket. Og jeg kunne ved opmåling konstatere, at det var krympet med hele 10 cm i længden, og pudebetrækkene var ligeledes krympet 5-6 cm i længden, på trods af at det kun blev vasket på 40 grader. Har heldigvis fundet noget andet bambus sengetøj hos en anden leverandør til det halve af prisen, som ikke er krympet :-)
hurtig levering af lækkert sengetøj
Hurtig og effektiv betjening af ordre.
Hurtig og effektiv betjening af ordre.
Altid god service.
Det går virkelig tjept hos Jer
Det går virkelig tjept hos Jer.
Og som vanligt, lever varerne op til forventningerne.
Dog må jeg tilføje, at kassens bund var åben, så jeg lidt bekymret for om alt var i. Men det var det 😄
Meget gode produkter.
Hurtig levering….
top kvalitet
Sengetøjet havde en fejl
Sengetøjet havde en fejl, men det blev straks byttet til et nyt sæt 😊 Og så er det i øvrigt lækkert at sove i.
Kan varmt anbefales.
Super
En Lettilgængelig hjemmeside, som også gav mig de svar jeg havde brug for i forbindelse med mit førstekøb af silkesengetøj. Har afprøvet det i nat og det lever mere end op til mine forventninger. Super god kvalitet og en dejlig fornemmelse at sove i. Jeg kan varmt anbefale Nordic Weaving og køber gerne her igen, da deres levering også er i top. Håber på, at de vil overveje at få deres silkesengetøj i en grøn farve for så er jeg klar med en bestilling allerede nu👍😀
Hurtig levering og godt produkt
Fantastisk fra start
🌟🌟🌟🌟🌟
Tak for hjælpen!
Tusind tak for super god rådgivning og personlig service i forbindelse med valg af gave til et kommende bryllup.
Det var en stor hjælp at få vejledning, så vi kunne finde noget helt særligt – og vi glæder os til at se den færdige gave.
De bedste anbefalinger herfra!
Fantastisk hjælp i forhold til pakke…
Fantastisk hjælp i forhold til pakke der ikke var registeret hos GLS, men afsendt fra Nordic Weaving.
Der blev fulgt op på sagen og undertegnede kontaktet efterfølgende af Gustav - Rigtig fin service
Super hurtig levering og høj kvalitet
Super hurtig levering og høj kvalitet.
Jeg har købt den lækreste cardigan - flot snit og høj kvalitet.
Så fin og meget hurtig levering
Så fin og meget hurtig levering. Kan klart anbefales
Lækreste produkter
Lækreste produkter. Købte sengetøj og har ikke haft noget i bedre kvalitet end dette. Rigtig lækkert og luksus
Modtog pakken dagen efter :)
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.