NordicShower Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er godt tilfreds med både vandhanefilter og service. Det viste sig at de adaptorer der blev sendt med i pakken ikke passede min hane. Nordic Shower ydede venlig og ivrig service og endte med at få... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde bestilt vandhanefilter med 1 års forbrug af filter, og glæde os til at få det sat på. Pakken kom, og der var kun 4 filtre 😲 ind og tjekke ordren. Havde bestilt det forkerte varenummer. Skrev... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte NordicShowers brusehoved, fordi min hud ofte bliver tør efter bad. Allerede efter kort tid kunne jeg mærke en forbedring – huden føles mere rolig, og jeg bruger mindre creme end før. Det var n... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig ekspedition - og Rasmus i kundeservice er super sød og hjælpsom! Selve brusehovedet er dejligt - giver en dejlig blød stråle og giver mere tryk på vandet. Jeg skal dog lige vænne mig til at der... Mehr ansehen

1. Laden für Gesundheits- und Kosmetikprodukte

Vom Unternehmen geschrieben

Hos NordicShower ønsker vi alle får det reneste badevand og en fed badeoplevelse hver gang de står under bruseren. Med vores AquaPurifier 1.0 bruser får du stærkere og tydeligere vandstråler som filtrerer dit badevand for kalk og andre urenheder som skader dit hår og hud.

Hervorragend

Alle Bewertungen

115 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Service er i top!

Super service og rigtig sødt personale.
Er så glad for mit nye brusehoved.

17. Juni 2025
NordicShower-Logo

Antwort von NordicShower

Kære Christel,

Tusind tak for din fine anmeldelse 🌸
Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service og personale – og at du er glad for dit nye brusehoved. Din feedback betyder meget for os så tak for at du har taget dig tid.

De bedste hilsner,
Team NordicShower

Meget lækker brusen.

Meget lækker brusen.

9. Juni 2025
NordicShower-Logo

Antwort von NordicShower

Kære Poul,

Mange tak for din anmeldelse 🙏
Hvor er det dejligt at høre, at du er så tilfreds med dit nye brusehoved. Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse.

De bedste hilsner,
Team NordicShower

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min datter har sensitiv hud

Min datter har sensitiv hud, og det her brusehoved har gjort badet meget mere skånsomt. Vi er virkelig imponerede over kvaliteten og effekten af brusehovedet som også passer perfekt til vores badeværelse.

29. Mai 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Den er super lækker og nem at bruge og…

Den er super lækker og nem at bruge og jeg kunne mærke forandring efter to bad er min hud og hård jeg har brugt den i 14 dage og jeg kan tydelig se hvor meget der er i vandet når jeg kigger på filteret så jeg kan klart anbefale at købe den Det er en rigtig god investering af 700 kr. og det er nemt at købe brusehovedfilter ved siden af inde på deres hjemmeside

8. April 2025

Virkelig god bruser

Virkelig god bruser! Vandet føles renere, og min hud er mindre tør efter badet. Mit hår er også blødere, og vandtrykket er helt perfekt. Nemt at installere – kan klart anbefales!

4. März 2025

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse! Vandet føles meget renere, og både min hud og mit hår er blevet blødere efter få ganges brug. Bruseren har et dejligt vandtryk, og installationen var super nem. Kan virkelig mærke forskellen – klart anbefalet!

26. Februar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Perfekt oplevelse fra start til slut!

Perfekt oplevelse fra start til slut!

Bestilte en bruser fra NordicShower.dk, og hele processen var gnidningsfri. Hjemmesiden var nem at navigere i og jeg fandt hurtigt det jeg skulle bruge. Leveringen var lynhurtig, og produktet overgik mine forventninger – solid kvalitet og et flot design. Det føles som om mit hår har fået nyt liv. Kundeservice var også super hjælpsomme med et par spørgsmål, jeg havde før købet. Kan varmt anbefale NordicShower til alle, der ønsker en super bruseoplevelse hver dag.

16. Februar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nordicshower er et fantastisk brand der…

Nordicshower er et fantastisk brand der har et super værdiskabende produkt som både gør hud, hår og glød flottere, renere og sundere!

Jeg glæder mig allerede til mit næste bad, hvor Nordicshower’s filtrerende brusehovede vil gøre det til en lækker oplevelse!

6. Februar 2025

Den bedste investering!

Fantastisk produkt! Jeg har aldrig oplevet så blødt og rent vand i bruseren før. Det filtrerede brusehoved fra NordicShower gør virkelig en kæmpe forskel – min hud føles mindre tør, og mit hår er blødere end nogensinde. Installation var supernem, kvaliteten er i top og deres kundeservice får 5 stjerner! Kan varmt anbefales til alle, der ønsker en bedre badeoplevelse!

5. Februar 2025

Top kundeservice

De svarer hurtigt og er søde til at hjælpe. Min ordre kom allerede 2 dage efter jeg havde bestilt. Ka godt anbefales

27. Januar 2025

Fremragende oplevelse

NordicShower har leveret en fremragende oplevelse med deres bruser. Produktet er af høj kvalitet og lever op til vores forventninger. Installationen var problemfri, og vi har nydt godt af den gode kundeservice under hele processen. Vi kan varmt anbefale NordicShower til andre, der leder efter pålidelige og stilfulde bruseløsninger.

22. Januar 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Brusehovedet kalker hurtigt til

Brusehovedet var rigtig lækkert at bruge, men efter ca 10-14 dage, ændrede strålerne sig til at de “stikkede”. Jeg henvendte mig og ville bruge min 30dages returret. Det var åbenbart ikke helt nemt, men det lykkedes til sidst at få pengene retur

1. Januar 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr