Jeg er godt tilfreds med både vandhanefilter og service. Det viste sig at de adaptorer der blev sendt med i pakken ikke passede min hane. Nordic Shower ydede venlig og ivrig service og endte med at få... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Havde bestilt vandhanefilter med 1 års forbrug af filter, og glæde os til at få det sat på. Pakken kom, og der var kun 4 filtre 😲 ind og tjekke ordren. Havde bestilt det forkerte varenummer. Skrev... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Købte NordicShowers brusehoved, fordi min hud ofte bliver tør efter bad. Allerede efter kort tid kunne jeg mærke en forbedring – huden føles mere rolig, og jeg bruger mindre creme end før. Det var n... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hurtig ekspedition - og Rasmus i kundeservice er super sød og hjælpsom! Selve brusehovedet er dejligt - giver en dejlig blød stråle og giver mere tryk på vandet. Jeg skal dog lige vænne mig til at der... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hos NordicShower ønsker vi alle får det reneste badevand og en fed badeoplevelse hver gang de står under bruseren. Med vores AquaPurifier 1.0 bruser får du stærkere og tydeligere vandstråler som filtrerer dit badevand for kalk og andre urenheder som skader dit hår og hud.
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 33 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Jeg er så vild med mit nye brusehovede fra Nordic Shower!! Jeg har haft det et par uger og kan allerede mærke stor forskel på min tørre hårbund!
Og så ligner mit badeværelse jo en hel luksusspa efter at det er kommet op!
Fem stjerner herfra!

Antwort von NordicShower
Er super glad for deres bruser og filtret gør bare en kæmpe forskel
Og deres kundeservice er bare 100%

KÆMPE ANBEFALING!!!
Jeg har haft mit brusehoved fra NordicShower i snart 1 måned og jeg er så glad for det. Det er virkelig fantastisk kvalitet og klart en kæmpe anbefaling.

Antwort von NordicShower
Nem bestilling, hurtig levering. Jeg er vild med udseendet af brusehovedet, ligesom den er behagelig at bruge. Kan sagtens mærke og se forskel på mit hår.
Eneste minus er, at den skal afkalkes markant oftere, end jeg skulle med mit tidligere brusehovede - trods filteret i denne. Fik god support fra kundeservice, da disse kalkproblemer opstod.

Antwort von NordicShower
Alt i alt en fin lille investering. Personligt har jeg efter 3 uger kunne mærke forskellen, når jeg bare kører fingrene gennem mit hår.
Helt klart en anbefaling herfra til dem der ikke har prøvet den endnu.

Antwort von NordicShower
Kæmpe + herfra. Kan tydeligt mærkes på vandtrykket, som jeg ellers bøvlede med det gamle brusehoved. Filteret i brusehovedet fungerer ganske udmærket.

Virkelig god service! 🌟
Jeg havde udfordringer med brusehovedet, da jeg var væk i 3 uger. Ligeså snart jeg sendte dem en mail, så kontaktede de mig med det samme.
Vi fik løst problemet og jeg er virkelig tilfreds med den service, de har ydet.
Kan helt klart anbefale dem 🫶🏼

Antwort von NordicShower
Hej der ude, har købt en hel fantastisk shower brugser med filter så ingen kalk i vandet mere, købte den hos Nordic shower, og sikke en service de er så hjælpsomme elsker man kan ringe dem op er de optaget ringer de hurtigt til bage, kan godt lide at de først trækker beløbet på varen, når den er leveret, mange andrer steder kan du dårligt nå at ligge telefonen før pengene er trukket, kundeservice er ja de er helt fantiske kan meget varmt og med god samvittighed anbefale NordicShower. Mvh Rakel Mosch 😍 hov lige en ting mere fik 100kr i rabat super super service. 😀

Antwort von NordicShower
Jeg er virkelig imponeret og tilfreds med mit brusehovede fra nordic shower. Jeg har altid haft hudproblemer men de fleste af de problemer er stort set forsvundet takket være brusehovedet. mine bad er nu længere og mere behaglige end før

Antwort von NordicShower
Genial service og klasse produkt!!
Jeg er meget imponeret over kvaliteten i produktet. Har haft en del problemer med fedtet hår og skæl, men jeg føler brusehovedet har gjordt en stor forskel for sundheden i mit hår.
Varme anbefalinger herfra!

Antwort von NordicShower
Jeg er virkelig imponeret over mit nye brusehoved fra NordicShower! Vandtrykket er perfekt, og det føles som en lille spa-oplevelse hver gang, jeg går i bad. Designet er lækkert og moderne, og samtidig er det supernemt at montere – tog mig kun et par minutter.
Kundeservicen har også været helt i top – hurtig levering og venlig kommunikation hele vejen igennem.
Kan varmt anbefales til alle, der vil opgradere deres badeværelse!⭐️
Jeg ELSKER brusehovedet! Det er virkelig vildt hvor stor en forskel det gør. Jeg har eksem og ret sensitiv hud, og efter jeg har brugt brusehovedet i nogle måneder, har det forbedret min hud. Jeg er mindre tør, jeg klør ikke på samme måde mere og jeg føler mig også bare renere. Især min hovedbund er blevet bedre, har haft meget kløen og skæl, men efter jeg har brugt brusehovedet er det også gået væk. Min mor og bror har også skaffet deres nu, og er lige så glade.
Kæmpe anbefaling herfra.
Lækkert design – og topkvalitet!
Jeg har prøvet andre filtrerende brusehoveder, men det her er kommet for at blive. Det ser så pænt ud, og de ekstra børster er virkelig et lækkert plus.
Mit hår og hud føles blødere og mindre tørt efter brug. WIN WIN ⭐️
Super lækkert brusehoved!
Nordic Shower har virkelig løftet min badeoplevelse. Vandstrålerne er både behagelige og kraftige, og det føles næsten som at stå under en spa-bruser. Nem at montere og samtidig renser den vandet for klor og tungmetaller. Kan varmt anbefales!
God betjening og hurtig levering!🚚
Jeg er sindssygt glad for mit brusehoved, og kan mærke en stor forskel på vandets stråler på min hud og i håret.
Ville helt klart anbefale til andre ✨
Tænk at glæde sig til at skulle i “spa” hver dag🤪
Jeg er så glad for mit nye brusehoved fra NordicShower!
Vandstrålen føles utrolig behagelig, og jeg kan virkelig mærke forskel på både vandtryk og hudens blødhed efter et bad. Designet er flot og stilrent, og det var supernemt at montere - det tog kun få minutter.
Leveringen gik hurtigt, og hele oplevelsen har bare været problemfri. Kan varmt anbefale NordicShower til alle, der vil opgradere deres badeoplevelse! 🙌
Jeg havde hørt om Nordicshower og det meget omtalte brusehoved, og fik så endelig taget mig sammen til at få det bestilt og afprøvet... Og jeg må sige, at det lever fuldstændig op til mine forventninger ud fra hvad jeg fået fortalt!
Udover at selve brusehovedet har et flot design, så er jeg virkelig overrasket over hvor blødt vandet er, og jeg kan efterhånden begynde og mærke forskel på mit hår og hud fra før jeg benyttede dette.
Det er virkelig en game changer for mig, og jeg er ovenud tilfreds og begejstret for mit brusehoved fra NordicShower.
De bedste og varmeste anbefalinger fra mig
Nordic Showers har virkelig imponeret mig når det kommer til deres skarpe produkter.
Meget positiv og tilfreds kunde
#KANKLARTANBEFALES 🙌🤩
Jeg har købt et brusehoved derfra, og er så positivt overrasket over produktet. Alt spiller bare, jeg elsker især deres mega stilfulde look, som jeg vil våge og påstå passer i alle brusere.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.