Het meest onbetrouwbare energiebedrijf dat ik tot nu toe heb meegemaakt. Ze nemen geen verantwoordelijkheid, komen afspraken niet na en hebben hun administratie niet op orde. Mijn geschil heeft... Mehr ansehen
Na jaren een moeizame relatie met de grotere partijen ben ik erg blij met Noord Energie waar ik al bijna 2 jaar zit. 1 keer had ik een misverstand over betalingen dit werd goed opgelost (ik kre... Mehr ansehen
Zeer onbeschoft gehandeld, 1 x te laat met betalen vanwege een misverstand bij de bank en terwijl ik dit zelf meld en ik doorgeef ,joh ik betaal dan aan het einde vd maand. Krijg ik een dreigende... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Welkom! Geen addertjes onder het gras, gewoon groene stroom uit eigen land. Het mooiste is dat we dat ook nog eens tegen scherpe tarieven leveren!
Oostermeentherand 2 E, 8332 JZ, Steenwijk, Niederlande
- 085 060 6644
- Info@noordenergie.nl
- noordenergie.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Geen schuld, toch bijna €1200 incasso - wees gewaarschuwd
Mijn geschil heeft geleid tot twee hoorzittingen bij de Geschillencommissie. Onderzoeken en terugbelafspraken werden meerdere keren toegezegd, maar niet nagekomen. Gevraagde informatie heb ik nooit ontvangen en bij de hoorzittingen waren ze zelf niet eens aanwezig.
De zaak is inmiddels al maanden afgehandeld en er staan geen facturen meer open. Toch ontvang ik opnieuw incassobrieven met een vordering van bijna €1.200.
Dit zegt voor mij alles over deze partij. Na twee hoorzittingen bij de Geschillencommissie, niet nagekomen afspraken, ontbrekende informatie en nu opnieuw een incasso terwijl er niets openstaat, kan ik dit bedrijf niet anders omschrijven dan volstrekt onbetrouwbaar. De werkwijze komt op mij over als pure oplichterij. Blijf hier ver vandaan.
Incasso kosten ondanks lopende onderzoek
Vandaag heb ik een bericht ontvangen met incassokosten (circa €1150) boven op een buitensporig hoge eindafrekening (circa €1000) voor een periode van slechts twee maanden. Ondanks meerdere verzoeken om de betaling te pauzeren tijdens een nog lopend onderzoek, worden deze verzoeken volledig genegeerd. Mijn verzoeken zijn structureel genegeerd en antwoorden zijn moeilijk te krijgen; ik moest meerdere keren mailen en bellen om überhaupt een reactie te ontvangen. Tot op heden zijn er nog steeds openstaande vragen onbeantwoord gebleven. Dit is absoluut geen betrouwbare partij en ik waarschuw anderen hiervoor.

Antwort von NoordEnergie
Zeer tevreden over dit energiebedrijf
Zeer tevreden over dit energiebedrijf! De klantenservice is vriendelijk en snel bereikbaar, alles wordt duidelijk uitgelegd en de overstap verliep probleemloos. Transparante tarieven en absoluut geen verrassingen op de factuur. Absoluut een aanrader!
We draaien hier een EMS-systeem met…
We draaien hier een EMS-systeem met teruglevering via Noord Energie in combinatie met een accu – werkt echt top. Alles loopt soepel en betrouwbaar.
Naar paar maanden toch weg gegaan bij…
Naar paar maanden toch weg gegaan bij deze maatschappij grote beloftes van een verkoper maar 0 daden.
Fijne transparante organisatie!
Fijne transparante organisatie!
De klantenservice is ook erg vriendelijk en behulpzaam!
Eerst had ik Noord energie een contract bij discount…
Eerst had ik een contract bij discount energie service goed. Toen werd ik gedwongen overgezet naar prik energie en werdt de service minder.
Opeens veranderde de naam in yebbo en opnieuw minder service nu voor de vierde keer is het een ander bedrijf nu Noord energie waardeloos ze hebben een hoop beloftes maar maken het niet waar zo beloven ze je teruggave sneller uit te betalen om het vertrouwen terug te winnen maar houden vervolgens je geld gewoon langer vast. Hopelijk is dit binnen de lopende contract de laatste keer dat het wisseld van bedrijf. Al met al prijs wel hetzelfde gebleven vanwegen het contract maar service beter gezegd welke service.
Fijne en vooral goed bereikbare…
Fijne en vooral goed bereikbare helpdesk! Een verademing!
Top service
Een fijn bedrijf transparant en eerlijk, bij veel leveranciers wordt je als een nummer behandeld, Noord energie denkt met je mee en kijkt in mijn situatie wat het beste voor mij echt een aanrader!
Naar aanleiding van een aantal…
Naar aanleiding van een aantal negatieve reviews heb ik enigzins getwijfeld met Noord energie een overeenkomst aan te gaan, dit toch gedaan.
Vooralsnog ben ik tevreden en heb ik geen enkele negatieve ervaring.
De prijzen zijn oké en de klantenservice heeft mij uitermate vriendelijk geïnformeerd over de mogelijkheden. Hier een tevreden klant.
Tevreden met de overstap naar NoordEnergie
De overstap van Essent naar NoordEnergie heeft ons veel geld gescheeld. Fijne klantenservice wat ook niet onbelangrijk is, het bevalt ons prima als klant van NoordEnergie.
Fijne organisatie om bij te zitten.
Fijne organisatie om bij te zitten.
Sinds 2019 klant bij noord energie
Sinds 2019 klant bij noord energie, altijd vriendelijke en goed bereikbaar voor vragen.
Echt een aanrader!!!
Fijn bedrijf!
Top service
Super geholpen. Net te woord gestaan, top service. Hebben mij met de overstap geholpen en advies gegeven
NoordEnergie is krankzinnig duur
NoordEnergie is erg duur. Maar ze zijn ook heel handig in het wekken van de suggestie dat ze redelijke tarieven rekenen. Vriendelijk, tot je erachter komt dat ze hun klanten proberen te belazeren. Na afloop van mijn jaarcontract op 15 februari kreeg ik het 'Watt Zorgeloos Contract' aangeboden. Klinkt te mooi om waar te zijn! Jammer dat ik daar een paar weken te laat achter kwam. Ik bleek een prijs per m3 van 1,47 te betalen. De goedkoopste aanbieders rekenen 1,08. (Bijv. ANWB dynamisch tarief; zie energievergelijk.nl). NoordE rekent dus 35% meer, tel uit je verlies. Besef ook dat NoordE een echte woekerprijs rekent, want als je de overheidsheffing aftrekt (0,7054 p.m.) dan is hun tarief van netto 76 cent het dubbele van goedkope aanbieders, die 38 cent vragen. Ook met 38 cent kan een bedrijf ongetwijfeld nog winst maken. Het ergste is dat NoordEnergie bestaande klanten in dit ''Zorgeloos'' contract luist. Dit is geen normaal bedrijf, dit zijn oplichters.

Antwort von NoordEnergie
Na jaren een moeizame relatie met de…
1 keer had ik een misverstand over betalingen dit werd goed opgelost (ik kreeg zelfs een geruststellende mail in het weekend)
Elke maand krijg je hier een eerlijk tarief van een inkoop prijs + een opslag voor de leverancier, wat gewoon het meest eerlijk is.
Ik raad Noord Energie iedereen aan
Zeer onbeschoft gehandeld niet doen !
Krijg ik een dreigende mail dat ik moet betalen binnen 24 uur, doen ze binnen 2 dagen 3 mails sturen en in het weekend zodat je niet kan bellen ofzo met de desbetreffende afdeling en ook nog vervolgens erachter sturen we gaan je afsluiten. Belachelijk hoe er met klanten word omgegaan bij dit bedrijf. Een dikke 1 ,ondertussen bij Essent en dat bevalt 10 x beter

Asociaal betaalgedrag
Medewerkers klantenservice zijn vriendelijk, maar 4 maanden na stop levering energie (31-5) heb ik wel een eindafrekening maar nog steeds mijn geld niet terug. Een bug in het systeem, een fout in een betaalbatch en nu wachten op de volgende smoes. Geen excuses of niets.
zonnepanelen met dynamisch contract
Allereerst is het een verademing dat je daadwerkelijk meteen iemand aan de lijn krijgt als je je energie leverancier belt. Vervolgens krijg je helder en transparant antwoord .Het dynamisch contract is een dag/maand gemiddelde ,en geen uur tarief. Zodat het voor mensen met zonnepanelen ook interessant blijft met een dynamisch contract.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.