Ondanks machtiging heeft er vijf maanden geen incasso plaatsgevonden. Vervolgens verhoogt men het termijn bedrag naar €304. Daarna ging het snel, om de paar dagen werd er geïncasseerd. Vanaf fe... Mehr ansehen
Voorlopig neutraal !!!!! Eerst eens een paar manden afwachten! We hebben stroom. En zonnepanelen. En ANWB vergoed de geleverde stroom tegen normale afnameprijs. Da's HEEEEEEEL aantrekelijk. Maar... Mehr ansehen
Ik heb een tijdje getwijfeld of ik zou overstappen, maar tot op heden geen spijt. Ook word ik steeds bewuster in het omgaan met energie dankzij de prijzen per uur. Tot op vandaag scheelt het behoorli... Mehr ansehen
Toen mijn vaste contract was verlopen ben ik gaan zoeken naar een nieuwe provider voor Gas en Elektriciteit. Uiteindelijk uitgekomen bij ANWB om 2 redenen, ten eerste een dynamisch contract met re... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
ANWB Energie maakt groene stroom en elektrisch rijden bereikbaar voor iedereen. We leveren energiecontracten, laadpassen, laadpalen en slimme laadoplossingen, met eerlijke tarieven en persoonlijke service. De winst die we maken, investeren we weer in onze leden en de maatschappij. Zo weet je zeker dat je nooit te veel betaalt. Op deze manier houden we energie en mobiliteit betaalbaar voor iedereen.
Wassenaarseweg 220, 2596EC, Den Haag, Niederlande
- 088-2692266
- energie@anwb.nl
- anwb.nl/energie
Bittet Kunden um Bewertungen
Als jullie eerst mijn naam nou eens…
Als jullie eerst mijn naam nou eens goed schrijven , dan kan ik een andere beoordeling geven .,
Mijn ( achter) naam is Laméris …
Betalingen verlopen goed en de…
Betalingen verlopen goed en de comunicatie via de mail is goed
Prima overzicht van verbruik
Prima overzicht van verbruik. Fijn om iedere dag per uur te kunnen zien wat de energieprijs is zodat je zelf kunt bepalen wanneer je welk elektrisch apparaat aan zet.
Ik bel jullie klantenservice en…
Ik bel jullie klantenservice en opwachten 30 min en daarna wordt problemen niets van gehoord of opgelost zoals beloofd dat krijg ik nog e-mail na het wordt geregeld maar niets van gehoord raar en slordig werk helaas
Verwendet eventuell KI als AntworthilfeMehr lesen
Ik ben tevreden over de gang van zaken…
Ik ben tevreden over de gang van zaken wat mij alleen bevreemd is dat men mijn maandbedrag op wil schroeven ruim 50 euro duurder per maand terwijl wij tot nu toe iedere maand minder energie verbruiken.

Antwort von ANWB Energie
Onduidelijke verwachting op de app
Ik begrijp niets van de informatie op de app. Over de afgelopen 6 maanden is het totaal verwachte bedrag 663 euro en het werkelijke bedrag 441 euro. Dan staat er in de app dat de voorgestelde bijbetaling 1350 - 1380 euro is en dat het maandbedrag moet worden aangepast van 271 naar 500 euro per maand. Waarom is dat nodig als mijn kosten lager zijn dan de verwachte kosten?
Goede app
Goede app maar laatste 3 maanden worden de laatste 2 dagen van die maanden het verbruik niet weergegeven, dat vind ik zeer jammer. Voor de rest goede app.
Chaos bij de ANWB met de administratie
Chaos bij de ANWB met de administratie, blijven maar brieven herinneringen en aanmaningen sturen terwijl er diverse keren aangetoond is dat er geen betalingsachterstand is. Ik krijg geen reaktie op mijn ingezonden bewijslast, maar dreigementen over afsluiting stromen maar binnen. Telefonisch zijn zij niet te pakken te krijgen, en ze wijzigen iedere keer hun E mail zodat je melding krijgt dat email niet bezorgt kan worden.
Hopeloos bedrijf na invoering onbruikbare app en betalingsysteem.
Goedemiddag
Goedemiddag,
ik heb een vraag, 8 oktober krijg ik mijn jaar afrekening van jullie hoe snel komt de jaar afrekening binnen en in hoeveel dagen wordt deze uit betaalt hoor dat graag van jullie vriendelijke groet
Goede info en duidelijke taal
Sluit perfect aan bij mijn situatie en…
Sluit perfect aan bij mijn situatie en de App wekt perfect
goede prijs kwaliteit verhouding
Uiteindelijk uitgekomen bij ANWB om 2 redenen, ten eerste een dynamisch contract met relatief goede prijs. En ten tweede een contract die direct opzegbaar is voor het geval ik iets beters tegenkom.
Echter tot nu toe zeer tevreden en heb geen haast om verder te zoeken.
Ik heb al een maand een niet goed…
Ik heb al een maand een niet goed werkende elektriciteits. Meter dus kan ik mijn verbruik niet bekijken op mijn app dit is minder leuk 😂😂
Er valt wat te verbeteren
Op zich werken de dagelijkse prijzen.
De site vind ik onoverzichtelijk en moeilijk om het verbruik eerder te monitoren.
De jaar afrekening laat m.i. te lang op zich wachten terwijl je wel twee maanden vooruit wordt belast met het voorschot..
Misbeleid!
Ondanks machtiging heeft er vijf maanden geen incasso plaatsgevonden.
Vervolgens verhoogt men het termijn bedrag naar €304.
Daarna ging het snel, om de paar dagen werd er geïncasseerd.
Vanaf februari vele gebeld en gemaild om het termijnbedrag te verlagen. Hier werd geen gevolg aan gegeven.
Uiteindelijk heb ik het gehad met ANWB-energie en stap over naar mijn vorige leverancier waar ik voorheen ook zeven jaar klant ben geweest èn naar alle tevredenheid.
Goede app en service
App is overzichtelijk en krijg tijdig meldingen voor betalingen. Communicatie is prettig en je wordt goed geholpen.
Review ANWB energie
Wat wij prettig vinden is dat je precies kunt zien wat de prijzen zijn en vooral wanneer stroom het goedkoopst is, meestal rond het middaguur. Dat is voor ons het moment om de wasmachine te gebruiken en eventueel de droger. Handig voor thuiswerkers en gepensioneerden. Gas en ook stroom is door de wereldomstandigheden erg duur geworden
Tijdig informatie ontvangen mbt tarief…
Tijdig informatie ontvangen mbt tarief aanpassingen. Krijg melding van komende afschrijving. Prima
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.