Alt som det skulle være. Varen helt som vist på billederne og super god leveringsservice aftalt. Vil helt sikkert handle her igen.
Unternehmen hat geantwortet
Butik med mange flotte møbler, tæpper og interiør. Bestilte er besøg online og fik leveret til butik. Ordren var klar efter et par dage.
Unternehmen hat geantwortet
Har fået leveret en virkelig smuk skænk, som ligner præcis den på billederne - hvis ikke flottere 😄 Svarede hurtigt på spørgsmål, selv på en søndag, og der var fin kommunikation ang. levering. Selve... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fuldstændig fantastisk service 👏🏻 Jeg bestilte et tæppe online hos No 78, der blev leveret allerede dagen efter. Farven var virkelig smuk, men jeg blev alligevel i tvivl, om det nu var den ri... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
No78 er et univers, hvor vi har udvalgt alle de mest inspirerende, personlige og farverige produkter, som kendetegner virksomhedens bagland. Vi sælger hovedsageligt håndlavede møbler og håndlavede kurve, men ellers spænder universet bredt mellem fine tekstiler, vintage møbler og veludførte snedkermøbler.
Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Har lige modtaget et sæt hynder syet af Nova s egen møbelpolster. Meget fint arbejde og hynderne kom indenfor en uge. Og altid venlig og imødekommende dialog.
4 borde i alt, ikke 1 stod stabilt!!!!
Jeg købte i 2018 et lille rundt spisebord til 7000 kr. !!!! Det skulle bare ha den størrelse. Pga diverse fejl klagede jeg igen og igen. Jeg fik et nyt bord 3 gange over 2 år. Hver gang med den fejl, at de efter et par måneder står ustabilt.
Nu har jeg opgivet. Drop NOVA møbler et det eneste jeg kan sige.
Hold jer væk fra Novamøbler, har aldrig oplevet så dårlig kundeservice! Flabet og ubehagelige medarbejdere! Købte en kurv der var muggen og de vil ikke refundere mine penge!

Antwort von No78
Bestilte et metalstel på deres hjemmeside, og modtog det 2 dage efter på trods af at der stod 1-2 ugers leveringstid på hjemmesiden. Modtog dog aldrig en afsendelsesbekræftelse eller et opkald fra fragtfirmaet så vi kunne aftale levering, hvilket var lidt træls da jeg gerne ville have været hjemme da det blev leveret.
Ualmindelig ubehøvlede ekspedienter. Da vi endnu ikke havde modtaget vores varer efter 14 dage og bad om at få penge refunderet blev de grove og arrogante. Herefter måtte vi presse på og besøge butikken flere gange inden det lykkedes at få vores tilgodehavende. Kan overhovedet ikke anbefales
Super service.
Vi har lige købt en skænk og opdagede en lille skade på skænke.
De reagerede hurtigt og vi fik en ny skænk.
En god oplevelse.
Utrolig dårlig kundeservice .
Jeg købte en daybed hos Nova møbler på Nørrebrogade juli 2019. Daybed skulle bestilles og komme et par md. efter.
Jeg modtog daybed’en i december, efter flere henvendelser. Opdager derefter en fejl ml. madras og “bordstykket”, hvor der tydeligt er sat en skæv og ikke tilhørende split ned. Sender foto til ejeren, som - igen - lover at ordne sagen og - igen- ikke ringer tilbage som lovet. Svarer heller ikke tilbage på mails. Derudover virker hvidpigmenteringen af egetræet sjusket udført af butikken selv, med render af olie i samlinger. Daybed’en kostede 7.200 kr, hvilket bestemt ikke er billligt.
Jeg har i mit lange liv aldrig før oplevet så kynisk en “kundepleje”, - så snart pengene er betalt ignoreres man eller mødes med utroværdige bortforklaringer.
Oven i købet taler jeg for nylig med min datter og svigersøn, bosiddende på Nørrebro, og som har købt dyr reol dernede.
Der var en fejl på reolen og de havde som jeg også oplevet mgl. tilbagemelding på henvendelser. Og ingen har jo tid og kræfter til at troppe personligt op i en uendelighed.
Vi gav op, orkede ikke mere, og det er nok i virkeligheden deres strategi.
Øv, jeg ville ønske, jeg havde læst her på Trustpilot før jeg købte noget fra Nova Møbler. Jeg kan tilslutte mig indtrykket af en uorganiseret virksomhed, desværre. Kan ikke anbefales.
Fantastisk flotte møbler, vanvittig dårlig kundeservice, til tider direkte ubehøvlede personale.
Jeg købte et spisebord hvor kvaliteten på ingen måde levede op til prisen. Ved første levering syntes bordet brugt med små brugspor. Ved levering af et nyt bord passer pladerne ikke til bordet. De forsøger at fikse problemet ved at file og skære lidt i bordet, men jeg syntes ikke det fungerer da man skal "volde" pladerne sammen. til 10.000 kr. skal det fungere bedre. Fjerde gang leverer de samme bord igen trods løfter om et nyt, da bordpladen på det nye bord der var tiltænkt mig havde sat sig betydeligt. Det tog mere end et halvt år før jeg fik mine penge retur.
Personalet virkede mest af alt irriteret over at jeg kontaktede dem, ingen undskyldning eller "vi beklager". Bordet var købt i butikken på Nørrebrogade. Der handler jeg aldrig igen.
Det er det værste sted at købe møbler de snyder en og det er noget være skod butik
SNYDER FOLK FOR PENGE
Sindsyg dårligt service i den butik! På Amagerbrogade. Vil virkelig fraråde folk at købe noget der fra! Han snyder folk for penge. Betaler ikke pengene tilbage for møbler han ikke har kunne levere. Har også hørt fra nogle møbelsnedkere at han ikke betaler de penge han skylder for møbler de har bygget til ham.
Jeg har nu haft flere dårlige oplevelser med Nova møbler og ser dem som værende uorganiseret og uprofessionelle.
Denne gang købte jeg en pude via deres Instagram profil, jeg bestilte en stor pude til 395 kr. Jeg modtog med posten en meget lille pude med to pletter på og vaskemærket indeni var klippet i. Via instragram aftaler jeg med en venlig dame, at jeg skal hente en ny pude på Nørrebro og tænker, at det var fint det løste sig. I dag lørdag, bruger jeg så tid og penge på at tage ind og bytte puden, her finder jeg ud af, at de også havde sendt mig en forkert størrelse. Manden bag disken, vælger surt at forsvare sig selv og ikke så meget som et undskyld eller nogen form for venlighed modtager jeg. Nu har jeg så endelig fået den rigtige pude uden pletter og kommer aldrig igen.
Farvel og tak....
Dygtig sælger og dejlig atmosfære nova møbler i amagerbrogade.
Dejlig atmosfære og dygtig sælger. Vi vender helt sikkert tilbage, når vi skal købe flere møbler.
Super kvalitet og service super glad for mit linoleumsbord jeg har købt hos Nova møbler og fået leveret.
Kan anbefales
Jeg købte et tæppe hos Nova Møbler. Udstillingstæppet i butikken var gået op i siden, men ekspedienten forsikrede mig om at det ikke kunne ske. Det troede jeg desværre på, og der gik selvfølgelig ikke lang tid før mit tæppe var magen til tæppet i butikken. Jeg har oplevet en helt enorm uvilje til at finde en løsning, og jeg bliver igen og igen sendt videre, så nu står jeg med et ubrugeligt tæppe til 3600 kr.
Rigtig god oplevelse hos Nova møbler.
Både i butikken i Aarhus og online hvor vi endte med at bestille en sofa d. 19.Januar 2020. Hele vejen igennem har vi oplevet super kompetent rådgivning og service
Idag modtog vi sofaen, leveret til døren, trods vi bor på 1.sal i en smal opgang.
De bedste anbefalinger til Nova Møbler, vi kommer absolut til at handle hos dem igen.
Vi købte i august måned en skænk og et sofabord i Nova Møbler på Amager. Varerne blev bestilt til at skulle leveres på vores adresse.
Efter 7 uger havde vi stadig intet hørt, hvorfor vi ringede til dem og fik afvide at varerne stod på en containerskib og først kunne leveres 5 uger senere.
Vi fulgte opkaldet op med en mail og gjorde opmærksom på at vi ikke ville acceptere en så sen levering da dette aldrig har været aftalt. Nova Møbler bekræftede herefter at de ville levere d. 1/11. Dette accepterede vi og tog en halv fridag for at kunne være hjemme for at tage imod vores varer. D. 1/11 ringer Nova Møbler og meddeler at de alligevel ikke kan levere varerne, da den ene varer ikke er kommet hjem.
Vi annullere derfor købet hos Nova Møbler, hvilket bliver accepteret, men her 2,5 måned senere har vi stadig ingen penge set på trods af at vi rykker hele tiden og for godt en uge siden stoppede de helt med at svare på vores henvendelser.
Vi har politianmeldt Nova Møbler, da jeg vi et udestående med dem på 8250,- der er betalt tilbage i August og som vi efter en ind til videre meget lang kamp begynder at frygte vi aldrig ser igen. 😓🤬
Dårlig oplevelse fra start til slut. Dårlig kvalitet som ikke lever op til det der er i butikken/beskrevet online. Elendig service. Der er masser af undskyldninger og det er altid andres skyld at tingene ikke fungerer for Nova møbler. Brug jeres penge et andet sted...
Jeg købte i starten af februar 2019 en kommode, der skulle leveres efter 12 uger. I slutningen af juni 2019 har jeg stadig ikke modtaget varen. Jeg har gentagne gange ringet og rykket, men hver gang bliver det udskudt. Jeg har også ringet til hovedkontoret, men de henviste bare til butikken.
Jeg har nu bedt butikken om pengene tilbage, da jeg aldrig har set skyggen af varen. Jeg har ikke hørt fra dem endnu, og da de ikke tidligere har vendt tilbage på min henvendelser, tvivler jeg på at de gør det denne gang.
En rigtig dårlig oplevelse jeg ikke kan anbefale.
Jeg kan nu tilføje mig selv til listen over rigtig utilfredse kunder, der har handlet hos Nova møbler (Nørrebrogade, København). Jeg vil opfordre andre til at undlade, at handle der.
Jeg købte et møbel hos Nova, som begyndte at slå en stor revne hele vejen midt igennem møblet. Jeg henvendte mig til butikken og blev lovet et nyt møbel og lovet at butikken ville vende tilbage, når de havde et nyt jeg kunne få. Efter 3-4 måneder henvendte jeg mig igen til butikken, da jeg ikke havde hørt noget fra dem og igen blev jeg lovet, at butikken ville kontakte mig, når de havde et nyt møbel. Efter at have ventet yderligere 3 måneder mere, henvendte jeg mig endnu en gang og fik denne gang af af vide, at butikken havde problemer med deres træmøbler, som bliver importeret fra indonesien og ikke kan tåle den danske luftfugtighed. Butikken foreslog mig så, at jeg nu kunne komme ned i butikken for at se om jeg kunne finde et andet møbel. Jeg besøgte butikken og kunne ikke finde et andet møbel som kunne passe ind i mit hjem. Jeg blev foreslået at komme igen i butikken to-tre uger senere, da de vare lige ved at få nogle nye varer hjem. Jeg var senere igen forbi butikken, men da jeg ikke fandt noget kontaktede jeg butikken og bad om i stedet at få mine penge tilbage. Jeg havde herefter en rigtig ubehagelig samtale med ejeren af butikken, som talte nedladende til mig og som mente, at jeg skulle have sagt fra starten af at jeg ville have pengene tilbage, hvilket jeg var ret uforstående overfor da jeg selvfølgelig indledningsvis (næsten et år tidligere), havde tillid til, at jeg kunne få et nyt møbel inden for en rimelig tid. Jeg måtte debattere frem og tilbage med ejeren før han til sidst accepterede at give mig pengene tilbage. Jeg vidste heldigvis, hvad jeg som forbruger har krav på - havde jeg ikke vidst det, er jeg i tvivl om, hvorvidt han ville have givet mig pengene. Herefter fulgte en arrogant og ikke-imødekommende mailkorrespondance, da vi skulle finde ud af hvordan det beskadigede møblet kunne blive hentet tilbage af butikken. Det skulle tydeligvis ske på hans vilkår. Jeg fik mine penge tilbage, men jeg kan på ingen måde anbefale nogen at købe deres møbler hos Nova efter den oplevelse.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.