Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alt som det skulle være. Varen helt som vist på billederne og super god leveringsservice aftalt. Vil helt sikkert handle her igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Butik med mange flotte møbler, tæpper og interiør. Bestilte er besøg online og fik leveret til butik. Ordren var klar efter et par dage.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har fået leveret en virkelig smuk skænk, som ligner præcis den på billederne - hvis ikke flottere 😄 Svarede hurtigt på spørgsmål, selv på en søndag, og der var fin kommunikation ang. levering. Selve... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fuldstændig fantastisk service 👏🏻 Jeg bestilte et tæppe online hos No 78, der blev leveret allerede dagen efter. Farven var virkelig smuk, men jeg blev alligevel i tvivl, om det nu var den ri... Mehr ansehen

1. Möbelgeschäft
  2. Rattanmöbelgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

No78 er et univers, hvor vi har udvalgt alle de mest inspirerende, personlige og farverige produkter, som kendetegner virksomhedens bagland. Vi sælger hovedsageligt håndlavede møbler og håndlavede kurve, men ellers spænder universet bredt mellem fine tekstiler, vintage møbler og veludførte snedkermøbler.

4,7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

KØB ALDRIG NOGET VED NOVAMØBLER !!!

Har desværre købt et spisebord. Eller det troede jeg jeg havde, men det der er blevet leveret er en tynd billig spånplade med lidt microcement behandling på overfladen og de lovede at det var det stærkeste materiale overhovedet. Inden for de første 12 timer skaller lak og microcement af og jeg ringer med det samme da butikken åbner. De lover at finde en løsning hurtigt da det selvfølgelig ikke er iorden. Derudover finder vi ud af af bordet hænger på midten selvom der ikke står noget på det, der er hakker, ridser og skarpe kanter og stellet under er både skævt monteret, det er ustabilt og jernet der skulle stabilisere borde nedenunder er vendt forkert, så det tynger bordet i stedet for at styrke det.I virkeligheden er det ret simpelt! I lover efter mange mails fra os(som i heller ikke altid svarer på), tlf-opkald og billeder at vende tilbage. Men vi har intet hørt! Nu er stellet også begyndt at skalle af. Pigerne der arbejder i Århus lover en masse, og forstår ikke vi ikke får pengene, men det er tydelig at "chefen" er mega ligeglad, taler grimt, råber, og holder ikke hvad han lover. Ifølge købeloven har vi ret til at få vores penge retur når der er mere end 4 fejl på varen. Også selvom det er specialfremstillet. Havde der kun været 3 fejl ville de skulle reparere det, men over 4 fejl så har vi krav på pengene retur. Men i nægter det stadig efter 69 dages kamp. Men vi giver ikke op!!!
Aldrig aldrig aldrig køb noget i denne "forretning".

27. Mai 2019
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fin service

Jeg har altid fået god service hos Nova Møbler. Indehaveren Saha er klar på at hjælpe, hvis der er problemer med produkter købt hos ham - selv efter de to års reklamationsret er overskredet. Og så er han også flink til at forhandle en god pris.

Jeg har netop fået ompolstret nogle hynder, og de er blevet meget flotte.

23. Mai 2019

sofa og skænk

Jeg fik i dag min sofa og skænk leveret. super service super fede møbler.
Der vil jeg bestemt handle igen.
To mand kom med møblerne, fik det pakket op og stillet op, og tog endda papkasserne med.
super service!!

15. März 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sjusket, forsinket og ærgerligt.

Virkelig ærgerlig handle-oplevelse og kvalitet.

Vi bestilte en skænk, som så ret flot ud. Leveringstiden var forlænget, kunne vi forstå, så vi var forberedte på de 6-8 uger. Men leveringen blev efter 8 uger udsat gentagende gange med ærgerlige forklaringer. Vi fik vores skænk efter ca. 5 måneder. Årsagen var noget med, at en container ikke kunne komme igennem noget told, hvis jeg husker rigtigt.

Kvaliteten er ringe.

Det er mærkeligt, for der står, at det er håndlavet dansk design. Men møblet blev vi oplyst, sad fast i en container på vej fra et land langt væk.

Få uger efter opsætningen, er toppladen, der er limet på finer-træet begyndt at give sig i de fleste kanter. Man kan se, at pladen er sømmet i sjusket, da sømmene har givet sig og vokset lidt op i pladen - og det har man forsøgt at slibe væk så der er brud i designet og træårene. Man kan både se søm, afslibning og ophold i designet. Skufferne skal skubbes ud og ind forsigtigt for ikke at ramme siderne inden i. Et håndtag manglede desuden.

Bundstykket til skænken med benene, kommer ikke med skruer eller lign. - man skal sætte skænken løst oven på. Man skal altså være forsigtig med ikke at rokke den frem og tilbage. Hvis du har børn, er det ikke et oplagt valg.

Det var nogle af et utal af skuffelser.

Alt i alt et ringe produkt til prisen. Meget i IKEA er af væsentlig bedre kvalitet.

"Håndlavede moderne dansk designede kvalitetsmøbler" - arh hva.. kvalitetsmøbel kan man ikke just kalde denne her skænk.

Men flot, når man står lidt på afstand og der ikke er for meget lys, det er den.

28. Februar 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bare jeg OGSÅ havde læst anmeldelserne…

Bare jeg OGSÅ havde læst anmeldelserne inden ……

Bare jeg havde læst anmeldelserne af Nova Møbler, så havde jeg heller ALDRIG handlet hos dem!

Den 29. december 2018 bestilte og betalte jeg for en hynde til min stol i deres Helsingør afdeling, og jeg fik at vide, at den nok ville være klar til afhentning i midten af januar. Efter at have rykket en del gange, får jeg endeligt at vide, at hynden er klar til afhentning i Helsingør i midten af sidste uge. Da jeg kom for at hente den torsdag den 7. februar, fik jeg at vide, at hynden desværre lå i deres københavnerafdeling, men de ville komme forbi hjemme hos mig om lørdagen og aflevere den mellem kl. 10.00 og 11.00. Jeg sad klar og ventede hjemme, men der kom ingen hynde. Jeg tog herefter op i Helsingør afdelingen, hvor de beklagede, at hynden ikke var blevet afleveret, men at de i øvrigt stadig ikke havde hynden. Jeg havde nu efterhånden mistet tilliden til forretningen og troen på, at jeg nogensinde vil få hynden, og jeg var træt af alle Nova Møblers undskyldninger, så jeg bad om at få mine penge retur.

Ekspedienten telefonerede herefter med en kollega fra københavnerafdeling, som bad om at tale med mig. Og den samtale var helt mafiaagtigt, jeg har aldrig oplevet noget lignende!! han råbte og skreg og truede med, at jeg skulle være glad for, at han ikke var tilstede i forretningen i Helsingør, og jeg kunne godt skyde en hvid pind efter at få mine penge retur. Jeg kan i øvrigt se af andre anmeldelser her på Trustpilot, at jeg ikke er den eneste, som har oplevet denne fuldstændig grænseoverskridende behandling i telefonen.

Ekspedienten i forretningen i Helsingør kunne godt se, at hans kollega var gået for vidt, og han lavede en tilbageførsel af de 1.200 kr., som jeg havde betalt for hynden. Jeg har dog på fornemmelsen, at processen er blevet stoppet, for selvom beløbet skulle være tilbageført lørdag den 9., er pengene stadig ikke gået ind på min konto.

Så det lader til, at jeg er blevet 1.200 kr. fattigere og en erfaring rigere. Mit råd er derfor: Handl aldrig hos Nova Møbler!!

13. Februar 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bare Jeg havde læst anmeldelser inden…

Bare Jeg havde læst anmeldelser inden jeg handlede hos Nova Møbler, Nørrebrogade. Så havde jeg ALDRIG købt noget der! Jeg blev begejstret for et flot linoleumsbord jeg så i udstillingen og bestilte en stor linoleumsbordplade med afrundede hjørner og en egetræsfiner kant. Der tog meget lang tid at få den færdig men endelig fik vi at vide at var klar og vi lavede en aftale med forretningen om at komme et par dage senere. Da vi var bordpladen alligevel ikke komme ( noget med en nedbrud i en af deres biler), men man kunne åbenbart ikke finde ud af at SMS/ringe til os !! Til gengæld ville de så levere pladen, hvilket også bare manglede, så vi måtte igen sætte tid af til bordpladen! Da pladen kom så jeg straks at egetræsfiner kanten ikke var ordentligt sat sammen. Enderne nåede ikke hinanden så der var en tydelig mørk `streg` ved sammenføjningen. Ringede straks til forretningen, som sagde at der nødvendigvis måtte være et samlingssted når der ingen hjørner var. Det kunne jeg godt selv regne ud, men holdt fast ved at enderne skulle støde sammen og at det var vel det man havde professionelle håndværkere til. Vi aftalte at jeg sendte billeder! Efter et par dage får jeg besked om at de ikke kan godtage reklamationen da der må være en samling et sted. Jeg sender en ny besked om at enderne ikke MØDER hinanden og hører ikke fra dem. Efter 14 dage kommer jeg forbi og mærkeligt nok har de ikke modtaget min mail (!!) selvom det der den mail vi hele tiden har kommunikeret på!!. Jeg er stadig ikke tilfreds og de tilbyder så at lave en krydsfinèrbordplade!! da der jo så ikke er noget egetræsfinerbånd. Der jo ikke det jeg vil have! Jeg bliver ringet op og snakker med en der er meget ubehagelig og lettere aggressiv og pikeret over at jeg mener at det er uprofessionelt udført. Det hele ender med at der vil komme en og SE på det. Det synes jeg er en rigtig god idé. Igen må vi sætte (arbejds) tid af til operation bordplade, og lave en fast aftale mellem 11-12. Der kommer selvfølge ingen! Og igen ingen besked. Kl 12.45 får jeg fat en en, der beklager men de har travlt, men der en en på vej. Altså ikke lige SMS med vi er forsinkede!! Adresse har han så ikke styr på men ringer på et andet sted. Da jeg ringer til butikken, nu på vej ud af døren får jeg huden skældt ud over at jeg forstyrrer - de har travlt. Nå, men manden kom ind, kasted et blik på bordet, og synes at det så glimmerende ud! "Hvis du ikke var tilfreds med det, ville du aldrig blive tilfreds", og så var han ude af døren_ Så jeg kan kun anbefale at man holder sig langt væk fra denne butikskæde. Så vidt jeg har læst er der nogen der har være ude for mere grelle ting så jeg vil da opfordre til at folk overvejre at kontakte Forbrugerklagenævnet. vh Lotte

26. Dezember 2018

Forfærdelig butik!!!!!!!

Jeg købte et tv møbel i Nova møbler på Nørrebrogade. Da jeg får tv møblet leveret er det fuldstændig riset. Jeg beder om at få mine penge retur, men de svarer tilbage, at de kun kan give mig et tilgodebevis. Da jeg nogle måneder senere vil købe en lampe fra deres butik, fortæller de mig, at tilgodebeviset kun kan bruges på ting af deres eget mærke. Jeg føler mig simpelhen så snydt og jeg sætter aldrig mine ben i denne butik mere.

4. November 2018
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

En OK oplevelse, opvejet af fin kundepleje.

Min oplevelse har overordnet været acceptabel.

Jeg købte en sofa, hvor leveringstiden var længere end jeg indvilligede i.

Novamøbler forklarer, at det skyldtes forsinkelser hos producenten af sofaen, og jeg godtager denne forklaring.

Det er tydeligt at Novamøbler har ønsket mig en så god oplevelse som muligt, forsinkelsen til trods. De forstod min frustration, og sørgede for at holde mig i loopet efter jeg bad om at blive opdateret, og ydede en ekstra indsats for at få leveret min sofa hurtigst muligt.

Selve oplevelsen er til 3 stjerner. En vare, der ikke leveres som forventet, og som jeg selv må rykke på. Dog tilføjer jeg en ekstra stjerne, da kundeplejen i mit tilfælde har været i top.

Jeg vil anbefale Novamøbler at blive bedre til at holde sine kunder opdaterede omkring eventuelle forsinkelser i leverancen.

Stilhed er værst af alt!

25. Oktober 2018

Uacceptabel kundeservice

Alt lige fra kundeservice til møblernes kvalitet er helt uacceptabelt. Jeg har købt flere forskellige møbler i butikken og med alle tingene har der været problemer. Ualmindeligt lange leveringstider, som hele tiden bliver forlænget og deadlines der ikke overholdes. De er nedladende og reagerer ikke på reklamationer. Det er en kamp at få ombyttet varer hos dem.
Havde jeg vidst dette på forhånd havde jeg holdt mig langt væk og ikke lagt en øre i firmaet.
Mine køb er lavet i 2018.

13. Oktober 2018

Værst tænkelige kundeservice

Værst tænkelige kundeservice, især udøvet af chefen, som på baggrund af deres manglende kommunikation internt og med mig, valgte at svine mig til over telefonen, fordi JEG hver gang skulle kontakte dem for at få den mindste status på min DOBBELT FORSINKEDE, FORKERTE levering. Læs ”Hvad er dit problem, du ringer hele tiden”, ”Du er et menneske, der er ligeglad med andre mennesker”, ”Jeg er rystet over dig”, ”Du spilder min tid”.

Over flere samtale måtte jeg gentagne gange i en rolig tone bede chefen om at huske på, hvem der er kunden og hvem der er chefen, lade være med at råbe og tale pænt.
Pisse ærgerligt. Forkert og forsinket levering. Konstant manglende kommunikation og upassende ansvarsfraskrivelse fra chefen. Læs ”Jeg kan ikke stå inde for, hvad du har fået at vide, at mine medarbejdere”.

Jeg fik endda skylden for, at jeg ikke blev ringet op, som lovet gentagne gange, fordi personalet var ”bange” for mig. Jeg er rystet i min grundvold over ikke bare kundeservicen i dette firma, men endda den måde de har behandlet mig som medmenneske og de ting, jeg er blevet kaldt for blot at følge op på mit dyre produkt, de ikke var professionelle nok til at levere rigtigt og til tiden over 2 gange.

Den værste handel jeg NOGENSINDE har foretaget mig, og det er selvom produktet i sig selv levede op til forventningerne. Jeg vil ikke råde nogen til at bruge tid og kræfter på at handle her - Til grin.

10. September 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nova møbler for de krævende ;-)

Jeg vil tilgengæd sige, at jeg har en mega nice oplevelse af Nova Møbler, altid modtaget med smil når jeg kom forbi i butikken også rigtigt god service med hensyns til aflevering osv. altid med god kommunikation og tilbagemeldning. Jeg har handlet hos Nova Møbler i rigtigt lang tid og har aldrig haft en dårlig oplevelse, og varerne er lavet med god kvalitet samt et unik design hvis man er til det.

30. August 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har desværre en rigtig dårlig…

Jeg har desværre en rigtig dårlig oplevelse af Nova Møbler Helsingør.
Jeg købte den 21/10-17 et spisebord og spisestole. De skulle leveres, men leveringen blev meget forsinket. Jeg modtog varerne i marts 2018!
Spisebordet var fint. Læderet på stolene var i forkert farve. Først prøvede personalet at spise mig af med, at jeg havde bestilt den farve. Dernæst aftalte vi, at de ville levere den rigtige farve, når de fik dem.
Efter nogle måneder fik jeg endelig den rigtige farve stole, MEN disse stole var i dårlig kvalitet. Læderet er blevet farver EFTER at det er blevet monteret på stolene, hvilket er tydeligt at se. Dårligt håndværk med andre ord. Jeg aftalte så med personalet, at jeg selv kunne tage ud på lageret og udpege de stole, som jeg ville have, når de kom hjem. Dags dato, 12/7-18, venter jeg stadig.
Jeg har gentagne gange måtte ringe og få en status, da personalet, på trods af klare aftaler om at ringe til mig, ikke ringede retur.
Havde jeg vidst, hvad jeg ved nu, havde jeg aldrig lagt mine penge i den butik.

12. Juli 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Efter 7 måneder har vi stadig ikke…

Efter 7 måneder har vi stadig ikke modtaget vores kommode. SUK!
06.11.2017 os: Vi bestiller kommode pr. mail fordi den ikke var at få i butikken.
07.11.2017 Nova: Kommoden er ikke på lager. Forventet levering ca. 1/2 (uden årstal:-))
09.11.2017: Faktura modtaget og betalt.
14.11.2017 os: Kan I bekræfte at betaling er modtaget?
08.02.2018 os: Kommoden er modtaget. Reklamation sendt incl. fotos. Der er splinter og revner i flere skuffer. Det er ikke OK i fronterne.
09.02.2018 Nova: Ked af fejl. Ny kommode er bestilt.
01.04.2018 os: Er der noget nyt om ny kommode? +Tjek venligst for fejl inden levering.
07.05.2018 os: Undren over manglende svar.
07.05.2018 Nova: Kommoden er på vej. 2-3 uger.
Status nu: Vi har intet hørt siden 07.05.2018. Vi er ret ærgerlige over den manglende service og undrer os over, at man kan drive forretning på den måde. Samtidig ærgrer vi os over at have betalt det fulde beløb ved bestilling i stedet for halvdelen, som ellers er almindeligt andre steder. Jeg tror, at Nova Møbler ville have været mere samarbejdsvillige, hvis de havde penge i klemme.
Denne anmeldelse skrives nu, fordi vi er trætte af at vente, trætte af kvaliteten og trætte af den manglende orientering og ikke ser andre muligheder.
Med håb om bod og bedring.

6. Juni 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har oplevet fantastisk service i…

Jeg har oplevet fantastisk service i Nova boutique på Nørrebrogade 78, specielt af Saha.
Min skænk var til reparation da med en uheld har jeg ødelagde to ben på den. Efter reparationen, blev skænken afleveret i god stand og ser bedre end før :)

26. Mai 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nova møbler stjerne, en fornøjelse.

Nova betyder så vidt vides stjerne, en supernova. En stjerne et passende navn til en butik med service i top og en fornøjelse at handle hos og med. Det var købet af et egetræsbord med udtræk. Der gjorde jeg lærte butik NOVA at kende. Da egetræsbordet var udsolgt måttet jeg afvente en rum tid til det kom med skib fra Japan. Det blev næsten er "H.C. Andersen eventyr, for hvad har bordet ikke at fortælle om sin tur hertil". De havde fået betalingen da jeg bestilte bordet, jeg må sige det blev der i den grad kompenseret for. Da bordet ankom, blev det bragt hertil(4 sal) og samlet heroppe. Da udtræksplader viste sig ikke at kunne skilles, (fint snedkeri) fik jeg efter at have afprøvet det i butikken og uden at kny et nyt bord . Alt sammen bragt herop på 4 sal med smil, venligt og uden betaling. At komme i butikken har været en fornøjelse, lyttende, venlige og altid reelle. Nu har de sæderne fra spisebord stole til ombetrækning de vil også blive
bragt hertil.
De lever bestemt op til navnet NOVA. En stor tak til enhver medarbejder det er og har været en fornøjelse at handle med og hos Jer. Med mange venlige hilsner
Brigitha
Pensioneret jordemoder.

9. Mai 2018
No78-Logo

Antwort von No78

Hej Brigitha.

Hjertelig tak for din fine stjerne anmeldelse af Nova Møbler - den er vi glade for :-)

Vi håber, at dit spisebord bringer maser af glæde i fremtiden og at du har lyst til at besøge os igen.

Rigtig god mandag :-)

Vh - Nova Møbler.

Dårlig service

Desværre har jeg rigtig dårlige oplevelser med Nova Møbler på Amager. Jeg købte et bord og en skænk. Det var "helt perfekt" det hele fik jeg at vide, "perfekt kvalitet" og jeg ville modtage bordet indenfor 3 uger og skænken indenfor 10-12 uger. Bordet kom til tiden, men havde fejl på. Jeg blev lovet et nyt indenfor 3-4 uger, men sikke en kamp for at få det. Jeg må ringe og skrive (til sidst meget sure) mails flere gange for at få noget som helst at vide. Nu har jeg endelig modtaget et nyt bord efter 7 uger, men skænken som skulle komme efter max 12 uger er ikke dukket op endnu. Jeg har kontaktet dem og det kommer om 3-4 uger siger de. Jeg forstår ikke hvorfor man oplyser forkerte leveringstider hele tiden eller hvorfor man ikke af sig selv oplyser kunden om, at den lovede levering ikke kan overholdes. Jeg frygter nu for, hvor meget jeg skal kæmpe for at få den skænk. Øv, hvor er det altså surt. Jeg har 5 gange bedt om at få mine penge tilbage, men den service vil de ikke yde.
På intet tidspunkt har jeg fået et beklager eller undskyld for forsinkelserne eller de ikke-overholdte aftaler. Det er ikke okay.

D. 15/5 kontakter jeg igen butikken, da jeg stadig ikke har modtaget min skænk. Jeg får igen at vide, at der går yderligere 3-4 uger før min skænk kommer til butikken. Jeg har ventet i over 3 mdr. og jeg forlanger nu mine penge tilbage for det kan simpelthen ikke passe. Jeg får jo aldrig min skænk. Heldigvis får jeg lov til at få mine penge tilbage, MEN kun på den betingelse, at jeg sletter min anmeldelse på Trustpilot. Lige et øjeblik håbede jeg, at der var en snert af god service, men det handlede bare om at skjule den dårlige service. Det er virkelig skidt og jeg vil aldrig anbefale nogen at købe noget som helst i Nova Møbler.

23. April 2018
No78-Logo

Antwort von No78

Hej Maria.
Tak for din kommentar.
Først og fremmest vil jeg beklage, at du har ventet for længe på svar fra os og oplevet, at vi er svære at træffe telefonisk. Det er naturligvis ikke i orden. Vi vil nu kigge nærmere på, om vi kan ændre på vores håndtering af henvendelser via telefon og e-mail, så vi bedre kan imødekomme forespørgsler og derved sikre andre ikke oplever frustrationer som dine.

Normalt informerer vi vores kunder om eventuelle forsinkelser, men i dit tilfælde kan jeg se, det ikke er sket. Det undskylder vi mange gange for.
Vi vil kontakte dig snarest muligt på telefon eller mail, så vi kan få din sag helt på plads.

VH Nova Møbler

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

vi er så taknemlig for jeres dejlig…

vi er så taknemlig for jeres dejlig gode service i Nova møbler i Helsingør
vi har købt en del vare fra Nova Helsingør som vi er meget tilfreds med
vi anbefaler andre til at kigge forbi i Butikken i Helsingør. Super god service

17. April 2018
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr