Jag har aldrig varit i NK fysiska butiker, men jag handlade nyligen online via webbshop. Jag är mycket nöjd med produkten och den snabba leveransen. Jag vill också särskilt lyfta hur prydlig och välpa... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
beställde en känning från varumärket Malina via NKs ehandel - klänningen vi fick hem var uppenbart använd av någon innan den hamnade i en låda hem till oss. När kontakt har tagits med deras KS är det... Mehr ansehen
Min sambo köpte och betalade för en tröja på nk.se. Fick orderbekräftelse men ingen tröja eller mer info kom. Till slut var han själv tvungen att logga in på medlemssidan för att hitta att ordern bliv... Mehr ansehen
Väldigt dåligt, känns som ett fakeföretag. Min sambo beställa en jacka därifrån, leveransen tog en evighet och när han mailade företaget tog det närmare 2 veckor att få svar. När jackan väl kom hade v... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
The store in Stockholm receives some twelve million visitors annually, with the figure for the store in Gothenburg being about three million and the total number of staff around 1,200.
Kontaktinformationen
Hamngatan 18, 111 47, Stockholm, Schweden
- nk.se
Das haben sich andere Leute angesehen
NK Herrtrend Göteborg frånsäger sig sitt ansvar
Har en tvist med NK herrtrend ang. en tröja min son köpte i somras. Efter en handtvätt tappade den form och blev lätt nopprig i muddarna. I och med att tröjan var dyr ville vi reklamera tröjan.
Efter flera samtal med NK så hänvisar det till att tillverkaren av tröjan inte godtar det som reklamation då de inte haft tidigare problem med den produktionen. NK Herrtrend som butik säger att de inte har en "reklamationspolicy" mot sina kunder utan hänvisar till leverantören av kläderna.
Sämsta bemötande ever
Sämsta bemötande ever bara i ett enda land Sverige av svenska kvinnliga elaka personal. Ingen svarar tillbaka och löser problemet ( typiskt Sverige). Hemskt!!!
Obehaglig och akward känsla.
Alltså det är en sak jag inte fattar. Hur kan man jobba i en butik och inte vilja hjälpa till eller ens säga hej.
Jag menar ska man köpa ett par jeans eller skor så kommer man ändå behöva fråga om storlek osv osv det är ju inte som att gå in i en Ica butik och välja en yoghurt med smak..åtminstone ett hej. Jag vill ha hjälp med att få rätt storlek modell osv inte ditt nr.
Alltså man går in där och dom hälsar inte ens 😂😂😂😂 så står man där och tittar på varandra i en akward obehaglig situation. Det är helt sjukt. Hela herravdelning på NK samma sak i varje butik (förutom JL där dom var trevliga). Otroligt obehagligt. Skulle köpa kläder för flera tusen men slutade med att jag gick därifrån tomhänt för att jag kände mig så förnedrad.
Hermesbutikens coronarestriktioner löjligt rigida. Och inkonsekventa.
Otroligt opraktiskt (och kundfientligt) besöksupplägg av Hermesbutiken, som tagit sin försiktighetspolicy på för blodigt(?)allvar. Kön ringlar lång utanför när det är praktisk taget tomt i butiken. Man har av nån anledning fått för sig att endast personlig betjäning ska gälla. Man får alltså inte gå in utan specifik betjäning. Var där med en kompis häromveckan. Stod 20 min i kö. Det var ”tomt” i butiken, jag såg då inga kunder. Vi ville bara lukta på parfymer! Men nej, vi var tvungna att vänta tills nån av personalen blev ledig. Tala om att ta sig själva på för stort allvar... pinsamt snobberi. Till slut kom vi in, tackade nej till ”service”, luktade på några parfymer och min vän gick sen direkt. Jag var kvar en stund till. Efter ngn min kom ett biträde med en äldre man till samma sektion jag var och han började kika runt. Och ”trängdes” med mig. När jag syrligt frågade hur detta gick ihop med deras överdrivna (anala) försiktighet i övr, låtsades hon inte förstå. Skandal. Detta drar ner betyget för hela NK...
Älskar denna galleria
Älskar denna galleria! Mitt favoritställe att shoppa kläder och accessoar på. Allt är så snyggt, speciellt nu efter att de gjort om.
bra märken och mysigt med allt på ett…
bra märken och mysigt med allt på ett ställe inomhus bra när det är vinter.
Personalen på NK parfym är generellt…
Personalen på NK parfym är generellt både arroganta och okunniga. Dom finner mest nöje i att pratamed varandra och bryr sig mindre om kunder. Har gått ner sig med åren ordentligt.
Bra utbud av klockor och överlag bra…
Bra utbud av klockor och överlag bra service, särksilt uppe på herravdelningen. Bra!
NK Göteborg, Hårvård och skönhet
NK Göteborg, Hårvård och Skönhet
Otroligt fin service. Jag fick en så bra demonstration av locktänger idag. Goda råd av en så trevlig dam. Det uppskattar jag verkligen. Tack!
Impersonal
This review is for the physical store in Gothenburg. It's a nice store but the sales assistants in many departments are so nonchalant that you don't even get a hi from them. The bedding and furniture section in the basement is the worst. I was looking for a duvet cover and, though I was standing there for several minutes looking at the choices, not once was I approached by the sales associate. This isn't the first time. In fact, it is ALWAYS like this. Why does this matter? Because, if a sales associate can't even acknowledge one's existence, why in the world would I want to actually buy anything in that shop? Swedes don't seem to get that the point of a retail shop is to make sales. I am not saying that the salesperson needs to be aggressive but you're not likely to sell anything to a customer unless they are in a hurry or you've got something they can't or don't want to leave the store without. I am now looking online because, if the service in person is no better than buying in a shop, why bother with a physical shop at all? After all, shipping is free and it's a lot less hassle.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.