Nordiska Kompaniet Bewertungen 70

TrustScore 2 von 5

1,9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag har aldrig varit i NK fysiska butiker, men jag handlade nyligen online via webbshop. Jag är mycket nöjd med produkten och den snabba leveransen. Jag vill också särskilt lyfta hur prydlig och välpa... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

beställde en känning från varumärket Malina via NKs ehandel - klänningen vi fick hem var uppenbart använd av någon innan den hamnade i en låda hem till oss. När kontakt har tagits med deras KS är det... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Min sambo köpte och betalade för en tröja på nk.se. Fick orderbekräftelse men ingen tröja eller mer info kom. Till slut var han själv tvungen att logga in på medlemssidan för att hitta att ordern bliv... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Väldigt dåligt, känns som ett fakeföretag. Min sambo beställa en jacka därifrån, leveransen tog en evighet och när han mailade företaget tog det närmare 2 veckor att få svar. När jackan väl kom hade v... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Damenmodengeschäft
  2. Bekleidungsgeschäft
  3. Herrenmodengeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

The store in Stockholm receives some twelve million visitors annually, with the figure for the store in Gothenburg being about three million and the total number of staff around 1,200.

• Hamngatan 18, 111 47, Stockholm, Schweden

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Leveransen tar alltför lång tid.

Leveransen tar alltför lång tid.
När man handlar på hemsidan står det 1-3 arbetsdagar. Men först efter att man betalt så står det att det kan det minst kommer att ta mellan 5-7 arbetsdagar. Var i kontakt med deras kundtjänst idag och det kunde t.o.m först skickas i slutet av nästa vecka. Nu var orsaken att det var rea - men jag beställde förra Mars en ögonskugga som tog flera veckor att komma fram. Att det ska ta så lång tid att skicka inom Sverige så bör man 1. ha tydligare info på att leveranstiden är väldigt lång 2. Kanske inte ens ha en hemsida

5. Februar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Aldrig mer Moncler. Lärt mig idag att dom kan inte bemöta sina kunder och inte heller få hjälp.

Har varit på Moncler och köpte skor till min son, som kostade mycket pengar. Så 4 månader efter skorna gick sönder och det släppte den sydda delen nästan på båda skorna. Gick till NK och prata med dom och dom kunde hjälpa mig med problemet. Den bemötande jag fick var verkligen helt kast. Att säga bara att skor är använda och kan inte göra så mycket åt det. Att jag skulle gå till en skomakaren och fixa det. Det är inte och hjälpa sina kunder. Helt värdelösa bemötande som att säga så. Skor köper man för att använda, men man tror inte att skor ska gå sönder efter 4 månader. Helt frustrerande och besviken att dom kan absolut inte hjälpa sina kunder. Fram över kommer aldrig mer köpa nåt från dom.

12. Dezember 2023
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jag har varit en lojal kund hos NK i…

Jag har varit en lojal kund hos NK i många år. Det är tråkigt att uppleva dåligt bemötande och kass service från den nya kundtjänstpersonalen. Hon kan knappt göra sig förstådd på svenska och har en otrevlig ton. Dessutom visade hon sig vara väldigt oprofessionell och verkade inte förstå systemet hon arbetade med. Det var verkligen en besvikelse. Jag var där i lördags och fick inte den hjälp jag behövde.

4. November 2023

Sämsta jag varit med om

Sämsta jag varit med om. Att som varuhus inte ta emot kontanter är ju bara så tråkigt och ide löst.
Varför ska vi alla andra bli drabbade för att en person inte skötte sig?
Vi kanske ses när kontanter är en möjlig betalning hos er igen.

23. September 2023

Hoppas det inte är sant

Hoppas det inte är sant, att ni tänker sluta med kontanthantering. Hoppas ni fortfarande kommer att ha kunden i centrum och låta dem välja betalningssätt. Kunderna har kvar sitt förstånd. Att bli först med att bli så digitala som det bara går är ingen merit och bankerna är inte Din bästa vän, Tänk nu igenom effekterna av vad ni beslutar.

23. September 2023

NK = Nekar Kontanter

NK = Nekar Kontanter. Kommer aldrig handla där igen. De kriminella kommer hitta andra vägar att göra pengar på. Vilket trams att affärer slutar med kontanter. Vidrigt. Jag använder alltid kontanter om jag kan.

22. September 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sluta med kontanter är inte rätt sätt…

Sluta med kontanter är inte rätt sätt att stärka våran valuta!
Om man som stort företag gör så, kommer mindre att följa efter.
Då tar man bort en hel kundkrets som faktiskt vill använda våran svenska valuta!
Man utesluter helt enkelt kunder som inte kan eller vill ha betalkort.

21. September 2023

Otrevlig personal

Riktigt tråkigt att bli bemött av personal som knappt göra sig förstådd på svenska, prova prata engelska, men det förstod han inte heller.
Sen att dom ska sluta med kontanter gör ju inte saken bättre.

Arg skåning

7. September 2023

Extremt pinsamt.

Så otroligt dåligt. En person som gjort något hemskt, ska gå ut på EXAKT alla andra i samhället. Är det vad som lärs ut i skolor? Att man ska döma alla andra när det är en enstaka person som gjort fel? Sparkar ni all personal i hela köpcentrumet och en av er arbetare gjort fel? Otroligt pinsamt för er.

gör om, gör rätt. OCH be om ursäkt.

21. September 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr