N'goodso Bewertungen 208

TrustScore 4 von 5

4,1

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

N'goodso leverer lækre produkter, god kvalitet, hurtig levering, nem ombytning og god kundeservice. What's not to like :) Tak for en god købsoplevelse! Det betyder alt når jeg handler på net... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig god service. Min søn modtog en fin jakke og desværre gik lynlåsen gik i stykker efter et par dag. Straks sender de en ny. Jeg havde ikke fået 10 % på første ordre og det sørgede de også strak... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

N’goodso får toppoint herfra. Ikke bare er det spot on med trends så teenagerne i husstanden er begejstrede også det ældre segment har nydt godt af de skønne varer fra solbriller, t-shirts til jakk... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte en jakke , og pengene blev selvfølgelig trukket med det samme , hvilket er ulovligt , Får ingen opdatering eller lign før jeg selv kontakter N’goodso hvor de så skriver de regner stærk... Mehr ansehen

1. Bekleidungsgeschäft
  2. Herrenmodengeschäft
  3. Geschäft für bedruckte Kleidung
  4. Damenmodengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Velkommen til N'goodso – hvor fashion og fest forenes. Vi hedder Filip & Gustav, spiller begge professionel fodbold, og er ikke bare forretningspartnere; vi er to gode venner, der har skabt N'goodso ud af vores fælles passion for at forfølge drømme og søge oplevelser - og gøre det med stil. N'goodso er ikke bare en virksomhed; det er en fejring af glæde, begejstring og de poppin' øjeblikke i livet. Vi tror på, at livet er en fest, og vores produkter afspejler den energi og entusiasme, vi selv har og giver hinanden. Fra vores unikke designs til vores kvalitetsprodukter stræber vi efter at indfange ånden af glade dage og uforglemmelige øjeblikke. Vores inspiration kommer ikke mindst fra vores rejser rundt i verden, hvor vi ikke kun har spillet fodbold, men også har absorberet kulturer, traditioner og den pulserende atmosfære, der findes i hvert hjørne af kloden. Hver N'goodso kollektion fortæller en historie, og vi vil gerne invitere dig med, der hvor fest og farver forenes. Vi tror på, at vores fælles lidenskab for at udforske verden kan inspirere mennesker til at omfavne livets magi. N'goodso er ikke bare et brand; det er en livsstil, der hylder glæden ved at hygge sig, udforske og skabe minder, der varer livet ud. Tak, fordi du tager med os.

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

208 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Måtte skrive da min pakke ikke var…

Måtte skrive da min pakke ikke var sendt men betaling trukket. Fik dog hurtigt svar men kun opfølgning hvis jeg selv skrev og spurgte. Nå men alle kan fejle så glædelig jul

Hej Tine

Tak for din anmeldelse. Som mange andre oplever vi stort pres i forbindelse med black friday og jul, men det er selvfølgelig ikke lige med at fejl som dette sker. Vi håber, at du trods alt bliver glad for dit køb.

God jul.

Et ønske fra barnebarn

Hej Niels

Tak for din anmeldelse! Vi håber, at dit barnebarn bliver glad for sit ønske. Hvis du skulle have nogen spørgsmål eller brug for hjælp, så er vi klar til at hjælpe.

God jul.

Fin handel

Fin handel, nem og overskuelig
hjemmeside

Hej Pia

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er meget glade for at høre om din positive oplevelse.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Perfekt

Alt OK og hurtigt og effektivt

12. November 2025

Hej Elsebeth

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er meget glade for at høre om din positive oplevelse.

Nemt at bestille

6. November 2025

Hej Lina

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er meget glade for at høre om din positive oplevelse med vores hurtige levering, og at du synes, det er nemt at bestille.

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt

6. November 2025

Hej Ragna

Tusind tak for din flotte anmeldese! Vi er meget glade for at høre, at du har haft en nem og hurtigt købsoplevelse hos os.

Super fed jakke.

Super fed jakke..
Modtog hurtig min vare.👍🏻

23. Oktober 2025

Hej Lina

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at du er glad for din jakke og vores hurtige levering.

Perfekt!

Alt gik som godt med at sende og at modtage og min “White windbreaker” er af super kvalitet og lige hvad jeg ønskede mig. Tak for god service.

6. Oktober 2025

Hej Sylvia

Vi håber, at vi kan betjene dig igen i fremtiden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte en vindjakke i den forkerte…

Bestilte en vindjakke i den forkerte størrelse, og returnerede den. Fik jakken i den rigtige størrelse få dage senere. Meget venlig og hurtig service :-)

6. Oktober 2025

Hej Kris

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lækker kvalitet på deres jakker

Lækker kvalitet på deres jakker, god service og hurtig levering. kan klart anbefale.

3. September 2025

Hej Nikolai

Super oplevelse!

God kundeservice og fine produkter!

8. September 2025

Hej Kris

Rigtig god kundeservice

Rigtig god kundeservice. Fik en ny jakke 3 dage efter returnering! Klasse!

7. Oktober 2025

Hej Knud

Alt var iorden

Tøjet var lige som det skulle, og leveringstiden var som anslået. 5/5 stjerner!

20. März 2025

Hej Evan

Tusind tak for din flotte anmeldese! Vi er meget glade for at høre om din positive oplevelse.

Sindssyg god kvalitet

Sindssyg god kvalitet. Er top glad for deres unikke tees og lækre jakker. Køber 100% her igen

8. Oktober 2025

Hej Julius

Ngoodso

Købte noget tøj via deres hjemmeside og oplevede ingen problemer både ift. tøj og levering. Alt i alt en super dejlig køberoplevelse hos Ngoodso

8. Oktober 2025

Hej Magnus

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte en gave til min lillebror

Købte en gave til min lillebror, og havde en god oplevelse igennem hele processen. Tingene blev leveret hurtigt og var præcis som vist på billederne. Kvaliteten er god og min lillebror blev glad, så alt i alt en god oplevelse.

10. September 2025

Hej Niclas

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service og fede windbreakers

Super service, lynhurtig levering og de fedeste windbreakers!

1. Oktober 2025

Hej Michael

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Levering indenfor 24 timer og vare der…

Levering indenfor 24 timer og vare der svarede til billed og beskrivelse på hjemmesiden.

3. Oktober 2025

Kom meget hurtigt og er god kvalitet

Kom meget hurtigt og er god kvalitet

3. Oktober 2025

Hej Aksel

Vi håber, at vi kan betjene dig igen i fremtiden.

N'goodso

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr