N'goodso Bewertungen 208

TrustScore 4 von 5

4,1

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

N'goodso leverer lækre produkter, god kvalitet, hurtig levering, nem ombytning og god kundeservice. What's not to like :) Tak for en god købsoplevelse! Det betyder alt når jeg handler på net... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig god service. Min søn modtog en fin jakke og desværre gik lynlåsen gik i stykker efter et par dag. Straks sender de en ny. Jeg havde ikke fået 10 % på første ordre og det sørgede de også strak... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

N’goodso får toppoint herfra. Ikke bare er det spot on med trends så teenagerne i husstanden er begejstrede også det ældre segment har nydt godt af de skønne varer fra solbriller, t-shirts til jakk... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte en jakke , og pengene blev selvfølgelig trukket med det samme , hvilket er ulovligt , Får ingen opdatering eller lign før jeg selv kontakter N’goodso hvor de så skriver de regner stærk... Mehr ansehen

1. Bekleidungsgeschäft
  2. Herrenmodengeschäft
  3. Geschäft für bedruckte Kleidung
  4. Damenmodengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Velkommen til N'goodso – hvor fashion og fest forenes. Vi hedder Filip & Gustav, spiller begge professionel fodbold, og er ikke bare forretningspartnere; vi er to gode venner, der har skabt N'goodso ud af vores fælles passion for at forfølge drømme og søge oplevelser - og gøre det med stil. N'goodso er ikke bare en virksomhed; det er en fejring af glæde, begejstring og de poppin' øjeblikke i livet. Vi tror på, at livet er en fest, og vores produkter afspejler den energi og entusiasme, vi selv har og giver hinanden. Fra vores unikke designs til vores kvalitetsprodukter stræber vi efter at indfange ånden af glade dage og uforglemmelige øjeblikke. Vores inspiration kommer ikke mindst fra vores rejser rundt i verden, hvor vi ikke kun har spillet fodbold, men også har absorberet kulturer, traditioner og den pulserende atmosfære, der findes i hvert hjørne af kloden. Hver N'goodso kollektion fortæller en historie, og vi vil gerne invitere dig med, der hvor fest og farver forenes. Vi tror på, at vores fælles lidenskab for at udforske verden kan inspirere mennesker til at omfavne livets magi. N'goodso er ikke bare et brand; det er en livsstil, der hylder glæden ved at hygge sig, udforske og skabe minder, der varer livet ud. Tak, fordi du tager med os.

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

208 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Perfekt levering og flotte produkter

Meget hurtig levering inden for 4 dage.
Super pakket ind, meget flotte produkter!

29. Dezember 2025

Hej Julius

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er meget glade for at høre om din positive oplevelse.

Dårlig service

Bestilte en jakke men sendte den retur da jeg havde bestilt den 2 gange men kom til at skrive at jeg ville have et gavekort i stedet for pengene udbetalt men nej det kunne ikke laves om
Det er dårlig service for jeg kommer aldrig til at købe noget hos jer mere

29. Dezember 2025

Hej Ejdis

Vi arbejder pt. på en løsning, så du kan få dine penge tilbage. Vi har ikke oplevet denne situation før, hvilket gør at vi lige skal finde ud af, hvordan vi løser den bedst. Vi beklager selvfølgelig, at du ikke har oplevet den service vi ellers stræber efter.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg bestilte en vare den 29/11 og den…

Jeg bestilte en vare den 29/11 og den er stadig ikke blevet afsendt. De svarer ikke på mail eller messenger. Jeg ønsker mine penge retur. Kontakt mig venligst.

21. Dezember 2025

Hej Kalle

Det produkt du har købt er en pre-order vare med forventet levering i uge 2. Hvis du ønsker at annullere din ordre, så kan vi sagtens ordne det.

Derudover kan jeg ikke finde nogen mails fra den mailadresse der er tilknyttet din ordre i vores mailsystem?

Du kan kontakte os på mail: kontakt@ngoodso.dk.

Blandet oplevelse

Oplevelsen var ved at komme på negativ siden - der bekræftes pakning og levering inden for 5-6 dage. Bestilt 8.dec og forventes modtaget mandag / tirsdag den 22. eller 23, Dec. Det er ikke godt nok og slet ikke når jeg selv skal følge op på manglende leverings info

19. Dezember 2025

Hej Torben

Meget lang levering

Meget god kundeservice, dog har jeg købt en jakke d.24 november og, har stadig ikke fået den, har væres i kontakt med dem, de skriver "den bliver sendt afsted imorgen".... det var for 3 dage siden, den er ikke engang blevet sendt endnu. 24 dage og har ikke fået den endnu, det kan i altså godt gøre bedre, eller bare være ærlig med mig på gmail

17. Dezember 2025

Hej Emil

Tak for din anmeldelse. Vi beklager utrolig meget for den lange leveringstid. Vi har af flere omgange fået en melding fra vores leverandør om, hvornår jakkerne ville blive leveret til vores lager, og ud fra de meldinger har vi så svaret vores kunder. Da de så af flere omgange desværre vælger at forsinke den, så er det desværre ude af vores hænder, og det er voldsomt frustrerende, både for vores kunder, men også for os, da vi ønsker at levere varerne som lovet.

Dog har vi nu endelig for en afklaring om at de bliver leveret og sendt afsted til vores kunder i morgen (torsdag 18/12).

God jul og godt nytår.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De har trukket penge, men ingen Jakke!!!!

Har bestilt en Jakke til
min Søn.
Fik trukket penge med det samme.
Har ikke modtaget bekræftelse på at pakken er sendt. Det strider klart imod købelovens princip om samtidighed.

De har nu haft mine penge i 2 uger. Handler ALDRIG her igen og vil ikke anbefale andre at gøre det!!! Og man får ikke den varer de trækker penge for
Opdatering: De har korrekt annulleret min ordre. Men mangler her 1 uge efter stadig refundering. Sjovt de kan finde ud af at trække penge på dag 1, men returnerer dem tager åbenbart lang tid, hvis de kommer?

15. Dezember 2025

Hej Sine

Tak for din anmeldelse. Vi beklager meget, at din ordre er blevet håndteret som den er. I forbindelse med black friday, julekøb osv. har vi oplevet fejl som denne.

Da vi har indset, at vi ikke har kunne levere varen som lovet, har vi annulleret din ordre og refunderet din betaling, hvilket vi beklager meget for.

Rigtig god jul og nytår.

Varer som bestilt og hurtig levering

Varer som bestilt og hurtig levering

27. November 2025

Hej Ulla

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er meget glade for at høre om din positive oplevelse.

Bestilte en jakke for 10 dage siden

Bestilte en jakke for 10 dage siden. Jakke er ikke sendt afsted endnu. Jeg har intet hørt fra firmaet. Jeg har skrevet til dem, og deres svar er at de oplever længere ventetid. Pengene blev trukket fra min konto kort tid efter at jeg lavede bestillingen. -hvilket er ulovligt!
Jeg er meget utilfreds. Jeg vil på ingen måde anbefale nogle at handle der!

11. Dezember 2025

Hej,

Vi har, som vi også har skrevet til dig, oplevet meget efterspørgsel som gør, at leveringstiden er blevet lidt længere end vi havde regnet med. Leveringstiden på puffer jakkerne er normalt 4-8 dage.

Vi beklager meget for denne situation.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det eneste gode var at de annullerede min ordne med det samme

Får ingen opdatering eller lign før jeg selv kontakter N’goodso hvor de så skriver de regner stærkt med at min jakke bliver sendt slut denne eller start næste uge , og forsendelses tiden er længere end de ønsker da de oplever en større efterspørgsel på deres jakker , kunne man godt ha skrevet på hjemmesiden ,

Jeg beder pænt om og få annulleret min ordrer hvilket de egentlig gør med det samme , og så kan jeg jo regne med og få mine penge igen 5-7 hverdage efter ,

Men når det så er sagt så det eneste positive da at de annullerede ordren med det samme

Hej My

Jeg beklager meget for dette, men vi kan simpelthen ikke gøre det på en anden måde end vores system tillader.

Rigtig god jul og nytår.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Min hidtil dårligste oplevelse ved nogen webshop

Jeg har desværre intet positivt at sige omkring “N’goodso” ud over at deres kundeservice var “ok” hurtige til at svare tilbage. Jeg laver min ordrer den 24. november på en windbreaker, og da der er gået omtrent en uge, har jeg ikke modtaget noget yderlige information omkring min ordres afsendelse, selvom beløbet allerede er trukket fra min konto (Hvilket jeg lige ville understrege, faktisk er ulovligt og dårlig markedsføringsskik, uanset om webshoppens betalingssystem er automatisk eller ej) jeg skriver derfor til dem og får af vide at grundet høj efterspørgsel, er jakkens estimeret leveringstid: 5-10 dage. Der går så 15 dage, hvor jeg så må skrive igen, hvor jeg får følgende respons: “din jakke er nu kommet til vores lager og er pakket” og det antager jeg så kun kan betyde, at de har trukket beløbet fra min konto uden at besidde den genstand jeg har bestilt. De tilbød dog en kompensation på et meget lille udvalg af solbriller eller andet hovedbeklædning til en sølle værdi af 100 kroner på daværende tidspunkt. Har stadig ikke modtaget en bekræftelse på at de har sendt min ordrer afsted endnu, og der er efter i dag gået 16 dage fra da jeg lavede min bestilling.

Hej Rasmus

Vi er opmærksomme på situationen, og vi beklager meget for at det er endt sådan som det er, vi knokler alt hvad vi kan for at den kommer afsted så hurtigt som muligt, og regner med det bliver inden for de kommende dage.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fortsat ventetid – ingen vare, men pengene trukket.

Jeg bestilte en jakke den 22. november, men den 10. december har jeg stadig ikke modtaget noget. Pengene blev trukket med det samme, men varen er aldrig blevet leveret.
Jeg har rykket flere gange uden at få en løsning – og jeg står stadig uden min ordre. Meget skuffende oplevelse.

Hej,

Vi beklager meget for den forlængede leveringstid. Grundet enorm efterspørgsel på vores puffer jakker, så er levering blevet længere end vi havde forventet desværre.

Din ordre er blevet pakket og bliver hentet fra vores lager i morgen (11/12).

nem bestilling

3. Dezember 2025

Hej Conny

Tak for din anmeldelse! Vi er meget glade for at høre om din positive oplevelse.

Hurtig svar på forespørgsel

9. Dezember 2025

Hej Mildred

Tak for din flotte anmeldelse. Vi er meget glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores kundeservice.

God service og hurtig levering

God service og hurtig levering

30. November 2025

Hej Jette

Tak for din flotte anmeldelse. Vi er meget glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores kundeservice og vores hurtige levering.

Virkelig dårlig oplevelse

Bestilte en jakke den 28/11-25 og den er stadig ikke kommet frem her efter 11 dage. Pengene blev hævet fra min konto den 2/12-25.
Har skrevet til firmaet men får intet svar.

9. Dezember 2025

Hej Bettina,

Grundet enormt høj efterspørgsel er vores puffer jakker desværre lidt forsinkede.

Vi regner med at din ordre vil blive sendt afsted i morgen (10/12) og så plejer det at tage 1-2 dage for den at komme frem.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

fik tilsendt den forkerte ordre...

Fik tilsendt den forkerte ordre dog blev der taget god hånd om det tilgængeld følte jeg at der var lang tid mellem besvarelser eller den første besvarelse var egentlig meget hurtig men efter den gik der meget lang tid mellem besvarelserne og har endnu ikke modtaget den rigtige t-shirt endnu dog regner med den kommer snart

30. November 2025

Hej Lhianne

Tak for din anmeldelse. Vi beklager meget, at du har modtaget det forkerte produkt, der sker desværre nogen gange det hos vores lager, at produkterne bliver registreret forkert ift. de koder de scanner. Jeg følger lige op på, hvornår vores lager får sendt en ny afsted til dig med det samme.

Alt var OK og i orden

27. November 2025

Hej Poul

Tak for din flotte anmeldelse! Vi er meget glade for at høre om din positive oplevelse.

Ik køb hos dem

Ik køb her fra, har købt en jakke den 24.november og det er den 7.december hvordan er det 1-3 levering dag?😂
Ikke nok med d har de trukket pengene før de har sendt pakken, som faktisk ikke er lovligt.
Tænk dig en ekstra gang når du køber noget fra dem.

24. November 2025

Hej Atakan

Hvis du har købt en af vores puffer jakker, så står der ikke 1-3 dages levering på dem. Der har vi netop skrevet 4-8 dages levering, dog har vi haft svært ved at holde det, da der fra vores producents side har været nogen nedlukninger hos dem, som har udskudt leveringen af jakkerne voldsomt. Vi har derfor tilbudt alle dem, det er gået ud over, som kompensation, et gratis produkt ud af et udvalg, og vi vil også gerne tilbyde dig det, hvis du kontakter os via. mail: kontakt@ngoodso.dk. Og ift. det med at trække pengene, så er det noget der sker helt automatisk i vores systeme efter en specifik periode, så vi kan i tilfælde som dette ikke gå ind og styre systemet til først at trække pengene efter produktet er sendt.

Vi beklager selvfølgelig meget for disse fejl.

N'goodso

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr