Nardocar.no Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Totalt bortkastet tid å penger å bestille noe fra denne siden. Ventet i flere måneder på et senkesett som aldri kom fram, jeg fikk skylden for å ikke ha hentet det på posten så det ble returnert men d... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Coilovers BMW 3 E 90 kjøpte Coilovers fra eit firma som gikk konkurs uten at vi hadde fått tilsendt TUV papirer. fant ut at Nardocar solgte dei samme og tok kontakt om å få tak i papirer som vi kan... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Seriøs å god service. Svarer raskt, å helt super grei kommunikasjon, hvertfall av Mikkel Larsen som behandlet min ordre. Står på å svarer, samt at jeg fikk med litt diverse annet merch. Setter stor pr... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kundeserviceteamet deres svarte raskt og ga meg veldig profesjonelle råd. ikke bare kjenner de produkte godt, men de kan også anbefale de beste støtdemperne for meg besert på mine kjørevaner og kjøret... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Kfz-Ersatzteilgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Bedriftsbeskrivelse – Nardocar Nardocar er en ledende leverandør av høykvalitets biltilbehør, stylingprodukter og performance-oppgraderinger for bilentusiaster og profesjonelle. Vår visjon er å tilføre verdi til våre kunder ved å tilby enestående service, ekspertkunnskap og et eksklusivt utvalg av produkter som møter de høyeste standardene i bilindustrien. Vi forstår lidenskapen bak hver bil, og vi streber etter å være det foretrukne valget for dem som ønsker å optimalisere sitt kjøretøy – enten det gjelder ytelse, estetikk eller funksjonalitet. Med en strategisk tilnærming og omfattende bransjekunnskap ønsker vi å sette nye standarder for kvalitet og innovasjon i markedet for ettermontert bilutstyr. Hos Nardocar drives vi av et sterkt engasjement for kvalitet, effektivitet og kundetilfredshet. Vårt sortiment består av nøye utvalgte produkter fra anerkjente merker, noe som sikrer at våre kunder alltid får det beste til sitt kjøretøy. Vi går aldri på kompromiss med presisjon og pålitelighet, noe som gjør oss til en betrodd partner for bileiere, tuning-spesialister og verksteder. Vår visjon er å skape en unik opplevelse for bilentusiaster ved å kombinere ekspertise, lidenskap og førsteklasses produkter. Vi er ikke bare en forhandler – vi er en del av bilkulturen og en drivkraft for innovasjon i bransjen. Nardocar – Kvalitet, ytelse og stil i perfekt harmoni.

Kontaktinformationen

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

228 Bewertungen

Alle Bewertungen

25 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Flinke og hjelpsomme folk

Flinke og hjelpsomme folk. Svarer raskt og korrekt på spørsmål som de fleste andre ikke klarer.
Handlet her gjentatte ganger, og det blir garantert flere.
Enkel og smertefri prosess fra bestilling til montering.
Anbefales på det sterkeste.

26. September 2025

Hei Anders

Tusen takk for en utrolig hyggelig anmeldelse! 🙏
Vi setter stor pris på de fine ordene – og det betyr mye å høre at du opplever både rask og presis hjelp fra oss hver gang.

Takk for at du handler hos oss igjen og igjen – vi gleder oss allerede til neste gang! 😄
Hilsen,
Team Nardocar 🚗💨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De svarer fort og hjelper deg med…

De svarer fort og hjelper deg med akkurat det du trenger, måtte returnere en vare som jeg bestilte feil og dette var null problem, de tok seg av alt😊 meget fornøyd

25. September 2025

Antwort von Nardocar.no

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen 🙏 Vi er glade for å høre at du opplevde både rask service og en enkel returprosess. Velkommen tilbake til Nardocar 🚗💨

// Mikkel fra Nardocar

Rask og god kundeservice

Rask og god kundeservice. Bestillt vare mottatt. Kan trygt anbefales!

22. September 2025

Antwort von Nardocar.no

Så godt å høre at du er fornøyd med både service og levering! Takk for tilliten – vi håper å se deg igjen hos oss 😊

// Nardocar

Meget bra service!

Fikk rask og god hjelp med dokumentasjon på senk som allerede satt på bilen. Vegvesenet next! Tusen takk :)

8. September 2025

Hei,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at du fikk rask og god hjelp med dokumentasjonen. Vi ønsker deg masse lykke til videre hos Vegvesenet, og ser frem til å hjelpe deg igjen i fremtiden.

Med vennlig hilsen
Nardocar

4. September 2025

Hei,

Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding! Så godt å høre at du er fornøyd med servicen vår.

Med vennlig hilsen
Nardocar

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Vær obs på toll

Vær obs på at toll kommer i tillegg til varen, så blir svindyrt dersom man bestiller fra norge.

1. August 2025

Hei Jørgen,

Jeg beklager at du har fått en uventet regning for toll og merverdiavgift.
På flere steder på nettsiden vår fremgår det tydelig at prisene er ekskl. MVA, og du kan også lese mer om dette her:
Import til Norge av private

Vi synes det er leit at dette har resultert i en negativ anmeldelse, da informasjonen er tydelig oppgitt.
Håper på din forståelse og at du vil vurdere å endre anmeldelsen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Handlet diverse produkter fra de og…

Handlet diverse produkter fra de og sitter igjen med å betale like mye i toll som jeg betalte for produktene. Ingenting de kunne gjøre for å hjelpe meg med det heller. Etter de sa til meg tidligere at de skulle betale differansen.

1. August 2025

Hei!

Jeg beklager at opplevelsen din hos oss ikke har vært tilfredsstillende.
Jeg kjenner ikke til din konkrete sak, men på flere steder på nettsiden vår fremgår det tydelig at prisene våre er ekskl. toll og merverdiavgift (MVA).

Ta gjerne kontakt med oss direkte angående saken, så ser jeg gjerne nærmere på den.

Håper å høre fra deg.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte cold air intake til bilen min

Bestilte cold air intake til bilen min, da dette ankom så fant jeg ut at det ikke passet selv om det sto at det skulle passe på nettsidene, men dette ordnet de opp på en fantastisk måte. Veldig god kunde service!

28. Juli 2025

Hei Erling,

Tusen takk for de fine ordene og for 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐
Vi er glade for at vi fikk løst situasjonen på en god måte, og at du er fornøyd med servicen vår.

Du er alltid velkommen tilbake! 🚀

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service av en feil fra nettsiden

Bestilte senkefjører men fant senere ut at den varen jeg bestilte ikke hadde TUV likevel men nettsiden viste at det skulle den, men de fikset opp i det med nye fjører til bedre pris og bedre fjører, hyggelig, service og fikk pengene tilbake for det settet som var feil,

De fikset og ordner, 🙌 15 av 10 i service

15. Juli 2025

Hei,

Tusen takk for at du deler din gode opplevelse!

Vi beklager at nettsiden vår ga feil informasjon, men er glade for at vi kunne rette opp i feilen raskt og tilby deg en bedre løsning til en god pris. Det er viktig for oss at kundene våre føler seg godt ivaretatt, og din tilbakemelding betyr mye.

Takk for de fine ordene og topp score på service – vi ser frem til å hjelpe deg igjen!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Grei nettside og varene var her på…

Grei nettside og varene var her på under ei uke etter bestilling.

4. Juli 2025

Hei Ole,

Takk for din positive tilbakemelding!

Det er flott å høre at du opplevde nettsiden vår som grei, og at leveringen gikk raskt. Vi jobber kontinuerlig med å gjøre handleopplevelsen enkel og effektiv.

Vi ser frem til å betjene deg igjen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rask levering og god kvalitet

Rask levering, god kvalitet!

12. Juli 2025

Hei Erik,

Tusen takk for din tilbakemelding!

Det er godt å høre at du er fornøyd med både rask levering og kvaliteten på produktene våre.

Vi ser frem til å hjelpe deg igjen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Enkelt å fikk det eg skulle ha

1. Juli 2025

Hei Michael,

Takk for tilbakemeldingen!

Det er flott å høre at du enkelt fikk det du trengte. Vi jobber alltid for å gjøre det så enkelt som mulig for våre kunder.

Velkommen tilbake neste gang du trenger noe!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

fikk beskjed at jeg hadde bestilt feil del men ble veldig fort ordet opp i

fikk beskjed at jeg hadde bestilt feil downpipe til bilen min men det ble fikset opp i samme dagen som jeg fikk vite dette, kunde servicen er flott og hvor fort dem svarer på mail, må skryte over marcus, blir og fortsette og handle her, anbefales på det sterkeste

20. Juni 2025

Hei Vebjørn,

Tusen takk for din positive tilbakemelding!

Vi er glade for å høre at vi raskt kunne rette opp i feilen med bestillingen din, og at du opplever vår kundeservice som både flink og rask. Marcus setter stor pris på ros, og vi alle jobber hardt for å gi deg den beste opplevelsen.

Vi ser frem til å betjene deg ved ditt neste kjøp – takk for at du anbefaler oss videre!

jeg fikk veldig god oppfølging av Marcus Romer

jeg fikk veldig god oppfølging av Marcus Romer
han hjalp meg med å få rett senkesett til min bil og hjalp meg med å avbestille det som jeg hade bestilt som var feil. han viste ekspertise og veldig god service

18. Juni 2025

Hei Gard,

Tusen takk for din flotte tilbakemelding!

Vi er glade for å høre at Marcus kunne hjelpe deg med å finne riktig senkesett og gi deg god oppfølging gjennom hele prosessen. Vi setter stor pris på at du fremhever hans ekspertise og service – det betyr mye for oss.

Vi håper å kunne bistå deg igjen ved ditt neste bilprosjekt!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har vært i kontakt med firmaet flere…

Har vært i kontakt med firmaet flere ganger ifm undersøkelse av senkesett. Har alltid fått raske og gode svar på mine henvendelser. Veldig service minded

12. Juni 2025

Hei Morten,

Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding!

Det er flott å høre at du har fått raske og gode svar, og at du opplever oss som serviceinnstilte. Vi legger stor vekt på å hjelpe våre kunder på best mulig måte, og din tilbakemelding motiverer oss til å fortsette det gode arbeidet.

Vi ser frem til å bistå deg igjen ved behov!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nardocar er absolutt og anbefale!!!

Nardocar er absolutt og anbefale!!!! Her får du bestillingene raskt og du får en utmerket service!!!!

11. Juni 2025

Hei Dan,

Tusen takk for din flotte tilbakemelding og anbefaling!

Det gleder oss at du opplever rask levering og utmerket service hos Nardocar. Vi jobber hardt for å gi våre kunder den beste opplevelsen, og det betyr mye å høre at vi lykkes.

Vi ser frem til å hjelpe deg igjen ved neste anledning!

Bra service!

5. Juni 2025

Hei,

Tusen takk for din tilbakemelding! Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å legge igjen en anmeldelse.

Skulle du ha noen spørsmål eller behov i fremtiden, er du alltid velkommen til å ta kontakt!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget god og profersonell behandling

Meget god og profersonell behandling, viste meget god forståelse av mitt problem, og løste det må en meget bra måte.👌

3. Juni 2025

Hei,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det betyr mye for oss å høre at du opplevde behandlingen som profesjonell, og at vi klarte å løse problemet ditt på en god måte.

Vi jobber hardt for å møte kundene våre med forståelse og effektiv hjelp, så det er veldig hyggelig å få bekreftet at vi lyktes.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Utrolig god og rask service og…

Utrolig god og rask service og hjelpsomme, lette og komunisere med👍

16. Mai 2025

Hei,

Tusen takk for en strålende tilbakemelding! Det gleder oss å høre at du opplevde servicen som både rask og hjelpsom, og at kommunikasjonen fungerte godt.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss.

Svært god service

13. Mai 2025

Hei,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse. Det betyr mye for oss å høre at du er fornøyd med servicen.

Vi jobber hardt for å gi kundene våre den beste opplevelsen mulig.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr