Nardocar.no Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Totalt bortkastet tid å penger å bestille noe fra denne siden. Ventet i flere måneder på et senkesett som aldri kom fram, jeg fikk skylden for å ikke ha hentet det på posten så det ble returnert men d... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Coilovers BMW 3 E 90 kjøpte Coilovers fra eit firma som gikk konkurs uten at vi hadde fått tilsendt TUV papirer. fant ut at Nardocar solgte dei samme og tok kontakt om å få tak i papirer som vi kan... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Kfz-Ersatzteilgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Bedriftsbeskrivelse – Nardocar Nardocar er en ledende leverandør av høykvalitets biltilbehør, stylingprodukter og performance-oppgraderinger for bilentusiaster og profesjonelle. Vår visjon er å tilføre verdi til våre kunder ved å tilby enestående service, ekspertkunnskap og et eksklusivt utvalg av produkter som møter de høyeste standardene i bilindustrien. Vi forstår lidenskapen bak hver bil, og vi streber etter å være det foretrukne valget for dem som ønsker å optimalisere sitt kjøretøy – enten det gjelder ytelse, estetikk eller funksjonalitet. Med en strategisk tilnærming og omfattende bransjekunnskap ønsker vi å sette nye standarder for kvalitet og innovasjon i markedet for ettermontert bilutstyr. Hos Nardocar drives vi av et sterkt engasjement for kvalitet, effektivitet og kundetilfredshet. Vårt sortiment består av nøye utvalgte produkter fra anerkjente merker, noe som sikrer at våre kunder alltid får det beste til sitt kjøretøy. Vi går aldri på kompromiss med presisjon og pålitelighet, noe som gjør oss til en betrodd partner for bileiere, tuning-spesialister og verksteder. Vår visjon er å skape en unik opplevelse for bilentusiaster ved å kombinere ekspertise, lidenskap og førsteklasses produkter. Vi er ikke bare en forhandler – vi er en del av bilkulturen og en drivkraft for innovasjon i bransjen. Nardocar – Kvalitet, ytelse og stil i perfekt harmoni.

Kontaktinformationen

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

228 Bewertungen

Alle Bewertungen

25 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

god kundeservice

god kundeservice, grei levereingstid. storfornøyd med produkt. her kommer jeg til å handle igjen

20. November 2023

Hei Victor

Tusen takk for din positive tilbakemelding! Vi er glade for å høre at du er fornøyd med både kundeservice, leveringstid og produktet. Velkommen tilbake – vi ser frem til å hjelpe deg igjen!

Fornøyd

Enkelt å bestille, har varer andre ikke har.

11. November 2024

Hei Maja

Takk for tilbakemeldingen! Vi er glade for at du hadde en enkel bestillingsopplevelse og at du fant varer hos oss som andre ikke har. Vi setter pris på at du valgte å handle hos oss, og vi ser frem til å betjene deg igjen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veldig behjelpelige, hyggelig og bra kundeservice.

Veldig hyggelige folk og snakke med, fikk god hjelp på kjøpet mitt. Anbefaler dette selskapet til alle bil entusiaster der ute, man får god hjelp og de er veldig hyggelige. 10/10, skal handle der flere ganger. God kundeservice

31. Oktober 2024

Hei Mathias

Tusen takk for de fantastiske ordene! Vi er utrolig glade for at du er fornøyd med både hjelpen du fikk og kundeservicen vår. Din anbefaling betyr mye for oss, og vi ser frem til å kunne hjelpe deg igjen i fremtiden. Velkommen tilbake når som helst – vi setter stor pris på deg som kunde!

H&R Senkefjører til w211

Seriøs å god service. Svarer raskt, å helt super grei kommunikasjon, hvertfall av Mikkel Larsen som behandlet min ordre. Står på å svarer, samt at jeg fikk med litt diverse annet merch. Setter stor pris på seriøsheten i denne bedriften, samt at det er enkelt å nå tak i dem. Er ærlige å greie med kundene sine. Har ikke mottat pakken enda, men skal ikke være noe problem å nå taki dem igjen vil jeg tro å få ordnet opp i det!😄

9. Oktober 2024

Hei Jim

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Vi er veldig glade for at du har hatt en god opplevelse med både kommunikasjonen og servicen vår, spesielt med Mikkel. Det er alltid hyggelig å høre at våre kunder setter pris på ærlighet og tilgjengelighet. Vi håper pakken din snart er fremme, men om det skulle være noe, er vi her for å hjelpe! Vi ser frem til å kunne hjelpe deg igjen i fremtiden.

Helt ypperlig service!

Helt ypperlig service! Fikk bestillingen min kjapt levert, og kundeservice svarte med en gang jeg sendte et spørsmål!😊 10/10!

Kommer til å bruke Nardocar igjen!

8. Oktober 2024

Hei Øystein

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Vi er veldig glade for at du er fornøyd med både leveringen og kundeservicen. Det betyr mye for oss at du har hatt en god opplevelse, og vi ser frem til å betjene deg igjen i fremtiden!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ulike kjørebehov og bilmodeller kan…

Ulike kjørebehov og bilmodeller kan dekkes med et bredt utvalg av produkter. De viser en ekstrem grad av profesjonalitet.

5. Mai 2024

Hei Fredrik

Tusen takk for tilbakemeldingen! Vi er glade for at du setter pris på vårt brede utvalg og den profesjonaliteten vi legger i arbeidet vårt. Det er viktig for oss å kunne tilby produkter som dekker ulike behov og bilmodeller. Vi ser frem til å kunne hjelpe deg igjen i fremtiden!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kundeserviceteamet deres svarte raskt…

Kundeserviceteamet deres svarte raskt og ga meg veldig profesjonelle råd. ikke bare kjenner de produkte godt, men de kan også anbefale de beste støtdemperne for meg besert på mine kjørevaner og kjøretøyforhold. Denner hensynsfulle tjenesten fikk meg til å føle meg velgig trygg ved kjøp, og ettersalgsstøtten var også veldig bra, noe som virkelig er prisverdig.

17. September 2024

Hei Mario

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Vi er glade for at du fikk profesjonelle råd fra kundeserviceteamet vårt og at vi kunne hjelpe deg med å finne de beste produktene for dine behov. Det betyr mye for oss at du følte deg trygg på kjøpet, og vi setter stor pris på at du verdsetter vår ettersalgsstøtte. Vi ser frem til å hjelpe deg igjen i fremtiden!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte Ta-technic senke sett til min…

Bestilte Ta-technic senke sett til min A4 B8 og var superfornøyd med de etter de hadde satt seg. Veldig enkel bestillingsprosess og muligheten til å betale med klarna for ett sikkert kjøp. Fantastisk og meget behjelpelig kundeservice, så alt i alt en super opplevelse ved bruken av Nardocar.no

20. Mai 2024

Hei Kjosen,

Tak for din meget flotte anmeldelse!
Vi er glade for at vi kunne hjælpe dig.

Mvh Mikkel

Svindel / Konkurs / Ingen refundering

God kundeservice helt frem til ordren ble lagt inn. Fikk bekreftelse på sending, men så da at de fortollet pakken helt feil noe som ikke gjorde det mulig å få den levert uten å betale omfortolling, dette nektet de å ordne tross at dette var en feil fra deres side.

De ordnet ikke opp, og pakken gikk i retur til MTS. De refunderte pengene til Nardocar, men Nardocar refunderte aldri oss og ville ikke gjøre det selv om vi tok kontakt.

De sier selv de ikke kommer til å refundere oss noe da Nardocar har gått konkurs. Nye eiere er ikke villig til å ordne opp og da går dette over i kategorien svindel.

Må for all del styre unna Nardocar. Du kan selv være neste, og ved å handle her støtter du slik uetisk forretningsdrift.

26. Juni 2024

Rett og slett elendig

Forferdelig long tid på sending og dritt kundeservice, tok dei ei heil veka å senda ordrebekreftelse etter eg hadde spurt dei tre gonger om det.

15. Juli 2024

Hei Daniel,

Er ked af din oplevelse!
Kan se vi har tilsendt dig ordrebekræftelsen 4 gange, på den ønskede mail.
Hvorfor den ikke er landet i din indbakke kan jeg ikke sige, måske der har været fejl i systemet.
Det beklager jeg!

Håber du vil genoverveje din anmeldelse, da jeg synes den er lidt ærgerlig.

// Nardocar

Lureri

Bestilte downpipe til bilen får over 3 uker siden og har ikke fått noe beskjed på at de skal på ferje eller noe å nå når jeg prøver å gå inn i nettsiden så går det ikke får ikke avbestilt eller sendt mail til folka. Det er lureri ikke kjøp noe der ifra.

20. August 2024

Hei Marko

Vi er svært lei oss for den opplevelsen du har hatt, og vi forstår frustrasjonen din. Dette er langt fra hvordan vi ønsker at våre kunder skal oppleve oss, og vi tar tilbakemeldingen din på alvor. Hvis dette har skjedd som følge av feil håndtering av ordren, ber vi om unnskyldning. Vi jobber kontinuerlig for å forbedre våre prosesser og sørge for at slike situasjoner ikke skjer i fremtiden.

Når det gjelder refunderingen, vil vi gjerne undersøke saken nærmere for å forstå hva som har skjedd og finne en løsning. Vennligst kontakt oss direkte med flere detaljer, så ser vi hva vi kan gjøre for å rette opp i situasjonen.

Takk for at du tok deg tid til å dele din erfaring, og vi håper på muligheten til å rette opp denne situasjonen.

TA-Technix Coilovere til BMW E39

Bestilte TA-Technix coilovere til min BMW 5-serie E39 fra Nardocar. Coiloverene passet og fikk akkurat det produktet som var avbildet. Fantastisk og hurtig respons, svært fornøyd.

22. Juli 2024

Hej

Tusen tak for den meget fine anmeldelse din! :D

Greit at høre, vores service er i top, og behandlingen din var tilfredsstillende :)

//Ann

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har bestilt coilovers til en sum av…

Jeg har bestilt coilovers til en sum av 6000kr +MVA på 1599kr. Jeg har ventet i en mnd nå, og bestemte meg for å kontakte nardocar.no. De sender meg et sporingsnummer som tilslutt viser at pakken bare er sendt tilbake til avsender uten at jeg har fått noen form for beskjed fra noen som helst…
Jeg har altså bestilt delene fra nardocar.no, som igjen har bestilt delene mine fra TA technix i Tyskland, og det er der problemet ligger. TA har ikke fått sendt coilovers på nytt.

Nå har jeg den MVA regningen for en vare jeg har betalt for man aldri fått.

1. Juli 2024

Tak for anmeldelse din!

Jeg kan ikke finde dit navn i vores system? Gerne kontakt os på info@nardocar.no, så vi kan finde en løsning :)

//Ann

Veldig bra produkt

Veldig bra produkt må passe på å finne den riktige til din modell men bestilte den så bra ut og veldig sporty ikke for vanskelig å sette opp lager godt med lyd og du kan høre den suger inn luft bra og fikk litt mer kick i bilen og generelt så ser motorrommet cleaner ut og den tar mindre plass

5. Juni 2024

Hei,

Tusen tak for den meget fine anmeldelse din!

Bestilte en vare for over 3mnd siden

Bestilte en vare for over 3mnd siden, nardocar bruker ett dårlig fraktselskap og er ikke villig til å finne en annen løsning for at pakken skal nå frem. Pakken ble mistet og fikk beskjed om å bestille på nytt om jeg ville ha det jeg bestilte med levering på ytterligere 2 mnd. Anbefales ikke om man ønsker å få det man bestiller.

31. Mai 2024

Hei Martin,

Jeg har sendt dig en mail omkring dette.

// Mikkel

Lang leveringstid

Bestilte fjærer, skulle ta 6-8 dager før jeg skulle motta dem. Nå har det gått 3 uker og dem har enda ikke kommet.

Det tok også 13 dager fra jeg bestilte varen, til den ble sendt med posten.

9. Mai 2024

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte coilovers via Klarna og har…

Bestilte coilovers via Klarna og har gått 15 dager og fremdeles ikke blitt sendt. Useriøs aktør

15. Mai 2024

Hei Espen

Ekstremt dårlig

Ekstremt dårlig, styr unna!!!!!

29. April 2024

Hej Kjetil,

Du fik et forkert bremseklods set for næsten 6 måneder siden og blev guidet i returingen dengang - du kontakter os nu for at ville returnere, hvilket du selvfølgelig ikke kan da du er gået langt udover fristen på de 30 dage.

Great service

Great service, had a great experience with this product. Fast delivery. Reasonable price. Looking forward to order more soon.

22. April 2023

Hi,

Thanks for the great review!

// Mathias

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr