Nanostone AB Bewertungen 743

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Från första kontakten, och sen med flera följdfrågor via mejl och telefon från oss har vi känt oss väldigt trygga med vår säljare Victor J. Alltid snabba, kompetenta svar o mycket trevligt bemötan... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Hochdruck-Reinigungsdienst
  2. Garten
  3. Garten- und Landschaftspflege
  4. Rasenpflegedienst
  5. Fassadenreinigung

Vom Unternehmen geschrieben

Vi brinner för att ge nytt liv åt utomhusytor! Sedan 2008 har vi bekämpat stenpest och annan smuts med specialrengöring och ytbehandling i toppklass. Allt började i Danmark när våra grundare upptäckte hur vanligt problemet var – och bestämde sig för att lösa det. Idag har vi vuxit till ett marknadsledande företag med kontor i Köpenhamn, Århus och Trelleborg. Våra 130+ engagerade medarbetare förvandlar årligen över 30 000 fastigheter, från Skåne och Göteborg till Stockholm och Kalmar. Med oss får dina ytor inte bara en rengöring – de får en nystart!

4,7

1 Stern

Hat 78 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Superjobb av två superkillar

Två trevliga och hårt arbetande killar, Jocke och Alex, har under två dagar gjort ett alldeles strålande arbete med vår bryggga och trappan ner. Detta trots vår knepiga vattentillgång, som gjorde att de fick springa upp och ned otaliga gånger för att inte riskera saltvatteninslag i vår brunn. Aldrig något gnäll utan ett osvikligt gott humör och väl genomfört arbete. Vi är otroligt nöjda, speciellt med dessa två strålande representanter för företaget! Hoppas att Nanostones ledning förstår betydelsen av att ha två ess anställda. Eva och Per Falkman

17. April 2026

Gustav från Nanostone

Gustav från Nanostone…väldigt trevlig , lättsam och förklarande. En ambassadör för företaget. Dessutom gjorde han ett förstklassigt jobb på vår uteplats. Den känns som nylagd👍

Hej Lars-Eric,

Stort tack för din fantastiska återkoppling! Vad roligt att höra att Gustav gav ett så gott intryck, både som person och i sitt arbete. Precis så vill vi att det ska kännas 😊

Härligt också att uteplatsen känns som nylagd igen. Jag ser självklart till att Gustav får ta del av dina fina ord.

Önskar dig många härliga stunder på din uteplats framöver!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Linus var mycket trevlig och…

Linus var mycket trevlig och tillmötesgående. Han var noggrann o professionell

Hej Kjell-Ingmar,

Stort tack för din fina återkoppling! Vad roligt att höra att Linus upplevdes som både trevlig och tillmötesgående och att arbetet utfördes noggrant och professionellt 😊

Jag ser till att han får ta del av dina ord!

Ha en riktigt fin dag!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Strålande resultat vid tvätt av terrasser och stenläggning, rekommenderas!

Vi har använt Nanostone till att tvätta och impregnera både terrasser och stenläggning, både på vårt permanentboende och fritidshus. Det är Jocke som har gjort jobben vid alla tillfällen och han är extremt serviceminded, noggrann och kunnig på vad han gör. Resultatet blir lysande och det känns nu som vi har nya terrasser och stenläggning på våra hus. Rekommenderas!

Hej Rickard,

Stort tack för ert fina förtroende och för att ni återkommer till oss, det uppskattar vi verkligen! Vad roligt att höra att ni är så nöjda med både terrasserna och stenläggningen, både hemma och på fritidshuset.

Önskar er många härliga stunder på era “nya” ytor framöver!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mycket vänlig och duktig hantverkare…

Mycket vänlig och duktig hantverkare som också var punktlig och professionell.
Tack ELIAS !!

14. April 2026

Hej Gunnar,

Stort tack för din fina återkoppling! Vad roligt att höra att Elias gjorde ett så gott intryck, både med sitt arbete och sitt bemötande 😊

Jag ser självklart till att han får ta del av ditt tack!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Proffsiga och kompetenta från början till slut

Från första kontakten, och sen med flera följdfrågor via mejl och telefon från oss har vi känt oss väldigt trygga med vår säljare Victor J. Alltid snabba, kompetenta svar o mycket trevligt bemötande.
Jocke och Alex, genomförde sedan det praktiska arbetet med altaner, totalt ca 200 kvm. Proffsiga och lösningsorienterade, dessutom trevliga. Väldigt bra dokumentation på utfört arbete, före och efter. Uppskattas eftersom jag inte var på plats hela tiden.

Hela processen har fungerat perfekt.

Hej Carina,

Stort tack för att du delar med dig av din upplevelse, det värmer verkligen att läsa! Vad roligt att höra att du känt dig trygg genom hela processen och att Victor har kunnat hjälpa er på ett tydligt och trevligt sätt från start.

Härligt också att Jocke och Alex levererade både ett fint resultat och bra dokumentation, särskilt när man inte kan vara på plats hela tiden, det förstår vi är viktigt.

Tack igen för ert förtroende, det betyder mycket för oss!

Önskar er en riktigt fin dag!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Akta er för Nanostone

Akta er för Nanostone, oseriösa och oprofessionella.

Vi kom överens om ett pris för taktvätt och målning. Jag signerade offerten och allt var ok. Problemen började direkt efter. Jag började få mejl om att de skulle komma till mig dagen efter när vi kommit överens om att start skulle ske 2 månader efter. Sen slutade de höra av sig och när jag fick tag på dom så säger de att offerten inte längre är giltig och de höjde priset rejält. Hur kan man ens göra så när jag har signerat!

9. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tack Fredrik för fint utfört jobb!

Fredrik som var hos oss idag från Nanostone var serviceminded, nogrann och utförde ett exemplariskt jobb. Tack!/ Camilla

Hej Camilla,

Stort tack Camilla för din fina återkoppling! Vad roligt att höra att du är så nöjd med Fredriks arbete 😊

Jag ser självklart till att han får ta del av dina ord!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Oseriöst agerande

Någon i familjen skrev att vi ville boka om ett föreslaget datum från Nanostone till nästkommande vecka.
INGEN från företaget återkom med datumförslag utan dök bara upp - gjorde en behandling av vårt altangolv. Vi kunde inte förbereda, flytta bort något - de bara körde på utan överenskommelse.
Riktigt oseriösa i sitt agerande.

17. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra service o trevlig personal!

Bra bemötande trots att jag gjorde lite ändringar i beställningen

Hej Lars,

Stort tack för din återkoppling! Vad bra att höra att du upplevde ett gott bemötande😊

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Enkelt snabbt och smidigt

Enkelt snabbt och smidigt

13. April 2026

Hej Nils,

Tack för din feedback! Härligt att höra att du upplevde allt som enkelt, snabbt och smidigt - precis så vi vill att det ska vara 😊

Önskar dig en fin dag!

Nanostone behandling stenläggning

Då har Nanostone varit på plats och åtgärdat vår stenbelagda framsida. WOW måste jag säga, all mossa och missfärgning är borta. Bra jobbat och en servicekänsla med bra dialog hela tiden av André där, snygg jobbat. Över förväntan!

14. April 2026

Hej Sami,

Stort tack för din härliga återkoppling! 😊

Vad roligt att höra att resultatet överträffade dina förväntningar och att både mossan och missfärgningarna är ett minne blott.

Önskar dig en riktigt fin dag och att du får njuta ordentligt av din stenläggning!

Stentvätt av Finn

Stort tack till Finn för ett mycket bra utförande och ett trevligt bemötande!

Plattorna blev hur fina som helst!!

9. April 2026

Hej Lena,

Stort tack för din fina återkoppling! Vad härligt att höra att du är så nöjd med resultatet 😊

Kul också att Finn gjorde ett så bra intryck, jag ser till att han får ta del av dina ord!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mycket nöjd med hela processen.

Min upplevelse av Nanostone har varit genomgående positiv.
När jag skickade in en offertförfrågan blev jag snabbt kontaktad och fick en tydlig förklaring av hur processen går till, tillsammans med ett preliminärt pris baserat både på mina egna uppgifter och deras kontroll via Google Maps.
Under tiden fram till besöket fick jag kontinuerliga uppdateringar om de olika stegen och när deras specialist skulle anlända. Vid provtvätten gjordes en exakt uppmätning av ytan.
Bemötandet från samtliga har varit mycket trevligt och professionellt. Jag känner stort förtroende för företaget och kan varmt rekommendera dem.

10. April 2026

Hej Jens,

Stort tack för att du delar med dig av din upplevelse, det betyder verkligen mycket för oss! Vad roligt att höra att hela processen, från första kontakt till provtvätt och uppföljning, har känts tydlig, smidig och trygg.

Vi lägger stor vikt vid just kommunikationen och att du som kund ska känna dig välinformerad hela vägen, så det är extra kul att det märks. Och tack för ditt förtroende och din rekommendation, det uppskattar vi verkligen!

Önskar dig en riktigt fin dag framöver!

Stentvätt

Jag är mycket nöjd med resultatet. Alla steg från offert till utförande fungerade bra. Trevlig personal och bra bemötande.

13. April 2026

Hej Mattias,

Stort tack för din fina återkoppling! Vad roligt att höra att allt fungerade smidigt hela vägen från offert till utfört arbete och att du är nöjd med resultatet.

Extra kul att du lyfter både bemötandet och personalen, det betyder mycket för oss 😊

Strålande jobb av Jocke…

Strålande jobb av Jocke som jobbade intensivt med rengöring av vår 100kvm veranda i två plan + trappor ner till vår brygga. Han missade inte en enda fläck trots många stolpar för glasräcken runt hela verandan. Dessutom behjälplig med att tömma allt på möbler, grill och urnor tillsammans med oss. Vi är mycket nöjda med resultatet idag.

10. April 2026

Hej Lil,

Stort tack för din fantastiska återkoppling! Vad härligt att höra hur noggrant Jocke tog sig an hela verandan. Extra fint att ni också upplevde honom som hjälpsam under arbetet, det betyder mycket.

Jag ser självklart till att Jocke får ta del av dina ord. Tack igen för förtroendet!

Önskar er många härliga stunder på verandan framöver ☀️
Amanda på Nanostone

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr