Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fikk overraskende raskt svar da jeg hadde spørsmål før kjøp på nett. Veldig god og hyggelig service, og alt i alt en god handleopplevelse. Fornøyd med produktene jeg kjøpte. Kan anbefales :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Realized I needed another bigger suitcase in the middle of my trip to Bergen. The online selection and ordering was very easy and when I went down to the shop to pick it up, the lady working in the s... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fin og oversiktlig nettside med all informasjon om varen, rask levering og varen var akkurat som forventet! Også veldig hyggelig å få tilsendt en liten rabatt kupong som takk for kjøpet :)

Unternehmensdetails

1. Taschen- und Gepäckfachgeschäft
  2. Geschäft für Modeaccessoires
  3. Handtaschengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Familiebedrift fra Bergen, vi har butikk på Bergen Storsenter og på Horisont Senter i Åsane. I begynnelsen av 2020 åpnet vi også nettbutikken vår. Vi fører kjente merkevarer innen reise, sekker og vesker. Og vi satser på kvalitetsprodukter som du skal kunne ha glede av lenge! Hos oss finner du merker som Rains, Guess, Adax, Samsonite, Epic, Day ET, Springfield, Kipling, Mandarina Duck, Valentino Bags og Lacoste. Vi sender bestillinger til hele Norge, klikk de hjem på mybag.no.

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Kan anbefales :)

Kan anbefales :)

18. März 2026

Antwort von MYBAG.NO

Tusen takk for en så hyggelig tilbakemelding, Ingvild 😊 Det setter vi stor pris på!

Så kjekt å høre at du fikk rask hjelp før kjøpet, og at både service og produkter levde opp til forventningene 💛 Takk for anbefalingen – det betyr mye for oss!

Service på høyeste nivå

Service på høyeste nivå. Jeg er veldig fornøyd med arbeidet deres! :)

12. März 2026

Antwort von MYBAG.NO

Tusen takk for en så hyggelig tilbakemelding, Arunas 😊 Det betyr mye for oss å høre at du er fornøyd!

Vi gjør alltid vårt beste for å finne gode løsninger når det oppstår utfordringer, så det er ekstra kjekt å høre at du opplevde servicen vår slik 🙌 Ønsker deg en riktig god tur! ✈️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Denne vesken var kjempefin og…

Denne vesken var kjempefin og leveransen gikk veldig fort.
Meget bra opplevelse med denne butikken😊

11. März 2026

Antwort von MYBAG.NO

Tusen takk for en så fin tilbakemelding, Irja. 😊 Så kjekt å høre at du er fornøyd både med vesken og leveransen!

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din – det betyr mye for oss. 💛

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kjemperask levering og helt nydelig…

Kjemperask levering og helt nydelig veske! Har sett etter en liten veske veldig lenge som jeg ønsket skulle være tidløs, elegant og god kvalitet ❤️ Noe ikke alle hadde! Er så fornøyd og kommer absolutt til å handle igjen 🥰

23. Februar 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von MYBAG.NO

Hei Steffani! Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen og den gode ratingen – det betyr virkelig mye for oss 💖 Så hyggelig å høre at du er så fornøyd 🫶 Vi ønsker deg en fortsatt fin dag, og håper vi ser deg igjen snart 🌸

Fin krem for skinn

Fin krem for skinn, gir god beskyttelse mot fuktighet og uttørking.

26. Januar 2026

Antwort von MYBAG.NO

Hei Tom Olav! Tusen takk for den flotte ratingen, og så hyggelig å høre at du er fornøyd med produktet 😊 Ønsker deg en fortsatt fin dag – og velkommen innom igjen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra priser og rask levering.

Bra priser og rask levering.

12. Januar 2026

Antwort von MYBAG.NO

Hei Elin. Tusen takk for den fine tilbakemeldingen og ratingen! Den setter vi stor pris på. 🫶 Velkommen igjen til oss🌸

Excellent product

Excellent product, Delivery perfect in the post of Hotel Thank great

10. Januar 2026

Antwort von MYBAG.NO

Hi Karla! 😊 Thank you so much for the top rating and kind feedback! We’re happy to hear that the product met your expectations and that the delivery to your hotel went perfectly. Wishing you a wonderful stay and safe travels! ✨✈️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rask levering til min postkasse.

Rask levering til min postkasse.
God kvalitetsvare med 5 års garanti.

30. Dezember 2025

Antwort von MYBAG.NO

Hei Snorre! Så kjekt å høre at du er fornøyd med både leveringen og ikke minst produktet. 😊 Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å gi oss en så fin tilbakemelding og rating.✨
Ønsker deg en fortsatt fin dag – og velkommen innom igjen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fant akkurat den veska jeg har lett…

Fant akkurat den veska jeg har lett etter! God pris og kjapp og enkel levering. Veldig fornøyd.

26. November 2025

Antwort von MYBAG.NO

Hei Kristine! 😊 Tusen takk for topp rating og den fine tilbakemeldingen. Så kjekt å høre at du fant akkurat vesken du var på jakt etter, og at alt gikk knirkefritt med levering. Det betyr mye for oss! Ønsker deg en fortsatt fin førjulstid – og en riktig god jul 🎄✨

Veldig bra pris

Fornøyd med levering og tilbud

26. November 2025

Antwort von MYBAG.NO

Hei Juste! 😊 Tusen takk for den flotte ratingen – det setter vi stor pris på! Så kjekt at du er fornøyd med opplevelsen hos oss. Ønsker deg en riktig fin førjulstid 🎄✨ Hjertelig velkommen innom igjen!

Antwort von MYBAG.NO

Hei Egor! Så kjekt å høre at leveringen gikk knirkefritt, og tusen takk for topp rating 😊 Det betyr mye for oss! Ønsker deg en fortsatt fin vinterdag, og velkommen innom igjen ❄️

Veldig fornøyd

Superrask levering.

26. September 2025

Antwort von MYBAG.NO

Hei Christine. 🙂 Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding – og for den superfine ratingen! Det setter vi skikkelig stor pris på. 😍

Ønsker deg en kjempefin tirsdag, og hjertelig velkommen tilbake til oss! 🌟

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

KUNSKAPLØSE BUTIKKSJEF HOS MYBAG…

Jeg har vært i kontakt med Samsonite, od de sier det er butikkens ansvar å gi kunden KORREKTE opplysninger om varen som leveres fra Samsonite. DET FIKK IKKE JEG, MEN DET TOPPET SEG DA BUTIKKSJEFEN IKKE ENGANG VAR KLAR OVER AT DET ER PAKNING PÅ MIN KOFFERT SÅ JEG STÅR PÅ MITT: TOTAL MAN GEL PÅ KUNNSKAP OM VARER DE SELGER TIL KUNDER! Når man ikke engang orke å sette seg inn i produktet som de skal selge er det TOTAL MANGEL PÅ RESPEKT FOR KUNDEN OG TOTAL MANGEL PÅ KUNNSKAP!.
På toppen av det hale sier hun at min koffert ikke hadde pakning rundt lokket! NOE SOM ER BLANK LØGN! ER EN SVART GUMMIPAKNING RUNDT HELE KOFFERTEN! Dett viser hvor kunnskapsløs personalet er DE HAR IKKE PEILIN PÅ HVA DE SELGR!
Jeg lurer på hvor MYBAG plukker opp sine ansatte fra? Denne butikksjefen tok kaka MED SIN BLANKE LØGN
Igjen sitter jeg som kunde igjen med SVARTPER da ingen vil ta ansvar.
STØR UNNA NYBAG PÅ BERGN STRSNTER KOLK! DE ER TOTALT KUNNSKAPLØSE!

Svaret fra MYBAG er en masse tomme ord uten mening!
STyR UNNA MYBAG på Bergen Dtorsenter De vet Ikke hva de selger’
MY BAG ble en DYR opplevelse for meg pga DUMSKAP fra leder! Hverken MYBAG eller SAMSOMITE tar ansvar for Samsonite kofferten jeg kjøpte hos MY bag Bergenstorsenter. ALT DETTE KUNNE VÆRT UNGÅTT HADDE DE HATT PERSONELL SOM VISSTE HVA DE SOLGTE! Når man er så uvitende om produktene de selger passer de bedre på et gatekjøkken enn en koffertbutikk!

6. September 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hei Bjørn. 🙂

Vi beklager at du sitter igjen med en negativ opplevelse etter kjøpet av Samsonite-kofferten, og vi forstår at det er mildt sagt frustrerende når innholdet i kofferten blir fuktig under reisen.

Kofferten ble kjøpt hos oss tidlig i 2023 og har, slik vi har forstått det, vært med på flere reiser siden den gang. Da du tok kontakt med oss, tok vi saken videre til Samsonite for vurdering – slik vi alltid gjør i tilfeller der det er snakk om mulig reklamasjon.

Samsonite har bekreftet at den aktuelle modellen ikke er vanntett, og at fuktskader som følge av kraftig regn ikke regnes som en produksjonsfeil eller noe som omfattes av reklamasjonsretten. Kofferten har heller aldri vært markedsført som vanntett – verken av oss eller Samsonite.

Når produsenten vurderer at en feil ikke skyldes produksjon, og vi heller ikke har grunnlag for å vurdere det annerledes, har vi dessverre ikke mulighet til å overstyre den avgjørelsen. I dette tilfellet har vi derfor forholdt oss til vurderingen fra Samsonite, som er fagansvarlig for sine egne produkter.

Vi har forsøkt å hjelpe så langt vi kan ved å følge opp saken og formidle kontakt videre til Samsonite, inkludert deres butikk i Bogstadveien i Oslo, da du nevnte at du skulle dit.

Våre ansatte jobber hver dag for å yte god service, og det er viktig for oss at kommunikasjonen mellom kunder og butikk foregår på en respektfull måte – begge veier.

Vi beklager at vi ikke kunne hjelpe deg slik du hadde håpet i denne saken, og håper du får en bedre opplevelse neste gang – enten hos oss eller med Samsonite.

Oversiktlig og gode produkt

Oversiktlig side, gode vesker, og enkel betaling.

10. September 2025

Antwort von MYBAG.NO

Hei Åshild! Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen 😊 Så kjekt at du liker nettsiden vår, og at du er fornøyd med veskeutvalget. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss. Ønsker deg en fortsatt fin dag!🌟

Veldig hyggelig handel

Veldig hyggelig handel

27. August 2025

Antwort von MYBAG.NO

Hei Toril! Tusen takk for den fine tilbakemeldingen og flotte ratingen 🥰 Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss. Velkommen tilbake til oss når som helst!🌸

Bra .Fikk varen etter 1 uke

Helt grei opplevelse

5. August 2025

Antwort von MYBAG.NO

Hei Kirsti! Så kjekt å høre at du er fornøyd med opplevelsen, og tusen takk for den flotte ratingen. 😊 Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding.
Ønsker deg en fortsatt fin dag! 🌸

God kvalitet - helt enkelt

Enkel bestilling, enkelt å hente, hyggelig betjening.
Produktet holdt kvaliteten jeg forventet.

24. Juni 2025

Hei Ørjan!
Tusen takk for den fine tilbakemeldingen 😊 Så kjekt å høre at du er fornøyd! Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å skrive til oss – og håper du får mye glede av produktet!
Ønsker deg en fortsatt fin sommer🌞

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Det er fin farge og stil

Det er fin farge og stil.I likte det

30. Mai 2025

Antwort von MYBAG.NO

Hei Jennifer! 🙂 Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding – det setter vi stor pris på! Ønsker deg en riktig nydelig sommer 🌞

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr