Das sagen Bewerter
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Trondheimsbasert familiebedrift siden 1876. Også Norges eneste, og verdens nordligste forhandler av Longchamp <3 Klikk varene TRYGT og RASKT hjem på bag.no.
Kontaktinformationen
Norwegen
- KUNDESERVICE@BAG.NO
- bag.no
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Skammelig returavgift
Mottok en veske i julegave når jeg kom hjem til familien for å feire nyttårsaften, lite visste jeg at returfrist var satt til denne datoen. Dette er ekstremt tidlig for å returnere julegaver og absolutt noe som er gjort bevisst for egen vinning. Ønsket ikke pengene tilbake, men kun å utføre et bytte eller en tilgodelapp hos nettsiden for beløpet. Tenkte at dette kanskje ville bety en liten returavgift, men de skulle altså ha hele 50% av kjøpesummen. Altså 1000kr for å foreta et enkelt bytte, ikke refusjon. Helt uakseptabel praksis å ta i bruk og virkelig en oppskrift på å miste kunder. Kommer aldri til å bruke denne nettsiden igjen og vil fraråde andre det også.
Koselig butikk, god kvalitet og en kjekk shopping opplevelse
Jeg er et menneske som er opptatt av god kvalitet på hva jeg kjøper og da spesielt vesker.
Dette er noe bag.no som er lokalisert i Trondheim (verdens koseligste by) er svært gode på.
De har nemlig Longchamp, Beck S, Guess, Day ET i tillegg til mange andre kjekke merker.
Accessories har de også fra kjente norske merker som DARK department og la oss ikke glemme deres nye lansering bag charms som jeg er besatt av.
Bag.no er og har siden jeg startet å handle hos dem vært foran trendene og det ser man på deres nettsider også. De selger ikke bare vesker, klær, reiseutstyr og tilbehør de selger trender og det er ikke mange norske butikker som gjør.
OG jeg elsker å støtte norsk drevne butikker og spesielt familie drevne lokale butikker som har vært drevet siden 1876.
Her betaler man for kvalitet, rask levering og en trygg shopping opplevelse. De har også en utrolig koselig tiktok hvor de ofte annonserer både salg og nye lanseringer.
Så spring og shop. Anbefales på det sterkeste!!
Flotte varer og rask levering👍😀
Bruker evig lang tid på å pakke og sende…
Bestilte 13. august. 20. august i dag og bestillingen er hverken pakket eller sendt. Fikk tilslutt et svar på Instagram om at det gikk tregere pga ferie, dette står ikke opplyst noe sted. Og ny melding om at varen var i en annen butikk. Ser nå på nett at str ikke lenger er inne. Så enden på visa er vel at de har solgt varen mens de har ventet på at ferien skulle ta slutt.
Ved 2.gangsbestilling skjer det samme…
Ved 2.gangsbestilling skjer det samme at jeg handler, betaler og får en SMS at en vare ikke kan leveres noen dager etter bestilling. Ikke opplevd hos andre, ikke godt nok bestillingssystem.
Bra kundeservice
Jeg har handlet flere ganger hos bag både i butikk og på nett. de har utrolig bra kunde service og veldig hyggelige ansatte. de har my kunnskap om produktene de selger.

Rask levering
Har bestilt derfra før, og fikk pakken veldig fort🥰

Antwort von BAG.NO
Har handlet både i butikk og på…
Har handlet både i butikk og på nettsiden flere ganger. Veldig fornøyd med kvalitet på produktene, de har også mange varer man ikke finner tilsvarende av elllers i Trondheim i butikk.

Fantastisk kundeservice
Har kjøpt flere klesplagg gjennom nettbutikken deres. La inn en bestilling på et skopar der jeg ved en feil klarte ved en feil å velge hente i fysisk butikk. Siden jeg bur 9 timer unna Trondheim så skrev jeg en epost til BAG om feilen og om det var mulig å få de tilsendt, dette var ikke noe problem. Hyggelig og ryddig kundeservice☺️

SUPERT
Får alltid pakkene etter estimert tid! Super kunde servic!❤️❤️❤️
Elsker BAG

Veldig bra❤️🔥
Veldig god kundeservice, bra varer og rask levering. Bestiller gjerne flere ganger🤩

Antwort von BAG.NO
Rask levering og fin innpakkning❤️

Antwort von BAG.NO
BAG har flinke og dyktige ansatte
BAG har flinke og dyktige ansatte, de ansatte er hyggelig og gir god kundeservice, er også veldig gode fine produkter med god kvalitet ❤️

Fin og oversiktlig nettside
Fin og oversiktlig nettside med godt utvalg. Varene kommer fint innpakket og enkelt og returnere<3 Ingenting å klage på

Utrolig fornøyd
Utrolig god kundeservice, hjelpsomme og utrolig hyggelige ansatte🫶🏼Produktene er av god kvalitet! Jeg kjøpte min Le Pliage shoulder L i fargen Navy på BAG og kunne ikke vært mer fornøyd🫶🏼 Elsker den!

Super fornøyd med alt
Super fornøyd med alt, rask levering og fikk med et lite armbånd med på kjøpet! Kommer til å bestille mange ganger framover. De har kjempe mye utvalg av populære og bra merker. elsker at de har masse av longchamp.

Veldig bra nettbutikk
Veldig bra nettbutikk. Finner veldig lett fram. Rask levering og elsker produktene.

Antwort von BAG.NO
Rask levering og god hjelp!
Veldig rask levering og god kundeservice! Jeg skulle gi vesken i gave til min mann. De spurte da om jeg ville ha den pakket inn. Jeg svarte ja, og den var nydelig innpakket 👍🏼

Antwort von BAG.NO
Utrolig misfornøyd med kundeservice…
Utrolig misfornøyd med kundeservice her! Kjøpte to bluser i sommerferien, innenfor 14 dager ga jeg beskjed til klarna om retur (og at butikken vil få beskjed om dette).
Når returen blir akseptert av de 26.juni får jeg beskjed om at kun 50% av varen blir trukket fra beløpet fordi det ikke var innenfor 14 dager returnert.
Aldri opplevd dette før. Ekstremt dårlig service når man handler noe der og skal beholde deler av ordren. Jeg har ingenting i mot av å betale frakt, men at de skal trekke meg for en vare jeg har levert i orginal emballasje er sykt.
- bestile varen 17.juni
- de sendte varen 19.juni
- jeg mottok varen 26.juni
- 9.juli ga jeg beskjed om retur
- de behandlet returen 20.juli
Og jeg må stå ansvarlig og betale for halve varen jeg IKKE har og har levert tilbake i perfekt forfatning. Aldri opplevd lignende!
STYR UNNA. Og les returen deres godt før dere handler her.

Kjempefornøyd!
Veldig fornøyd med kundeservice og produkt herfra! Fikk Le Pliage veske i str. L i gave fra kjæresten. Han hadde bestilt svart men ville helst ha Navy. Tid for retur var egentlig gått ut, men nettbutikken var veldig hjelpsomme og ordnet så jeg fikk byttet likevel, noe jeg satt stor pris på! Fikk raskt svar og de var løsningsorienterte, så tipp topp! Tusen takk for hjelpen💛

So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.