Bij de eerste bestelling ging het niet helemaal goed. Gelijk contact gezocht per email en supersnel & goed opgelost. Dat is nog eens service! De kip die geleverd is, is heerlijk en zo makkelijk om sne... Mehr ansehen
Bij een eerste bestelling waren de producten helaas al grotendeels ontdooid. Ik wist niet dat je dan direct foto’s of een filmpje moest maken van de producten. Na een paar mailtjes hebben ze het heel... Mehr ansehen
De producten van MuscleMeat zorgen ervoor dat je binnen 15 minuten een voedzame en lekkere maaltijd op tafel kunt zetten. Voornamelijk heel handig voor mensen die 's avonds wat minder tijd over hebben... Mehr ansehen
Super manier om je maaltijd doelen te behalen! Geen gedoe meer en alles netjes ingevroren. Zeer ruime keuze en heel veel lekkere maaltijden! Ook het leveren is super! Ongelooflijk dat ik zo la... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 71 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Das haben sich andere Leute angesehen
Geweldige service…
Geweldige service alles mooi op tijd geleverd.
De proteïne melk is echt een aanrader.
Ook de Dutch Giant - Whey Concentraat smaak chocola is echt super.
Ik ga zeker vaker bestellen
Zeer goed geholpen met een vraag per…
Zeer goed geholpen met een vraag per mail. Complimenten voor de service en altijd goede producten! :)
Enorme fan van de producten, en top klantenservice
Al geruime tijd fan van de producten die MuscleMeat levert. Helaas is onlangs een pakket door een fout van de bezorgdienst niet geleverd en is deze retour gegaan. Na snel contact met de klantenservice ben ik direct geholpen en zal ik mijn bestelling alsnog ontvangen. Top geregeld!
Snelle reactie bij verzoek tot contact
Snelle reactie op vragen en goeie én snelle oplossing bij een probleem! Heel fijn!
Wij gaan zeker weer bestellen.
Nadat ik gemeld had dat ik een zak kip…
Nadat ik gemeld had dat ik een zak kip met echt teveel zout heb gekregen ik bedoel dat het echt niet te eten is! Kreeg ik meteen een nieuwe zak kip vergoed ik bestel al gemiddeld 15 jaar en heb nooit klachten! Mvg johan
Ik bestel altijd de kant en klare…
Ik bestel altijd de kant en klare maaltijden van Musle Meat, altijd lekker en scheelt een hoop gedoe (boodschappen, koken, afwassen etc).
Snelle en goede levering
Snelle en goede levering! Ik was benieuwd of de pakketten ook lekker waren, ik heb er nu 3 geprobeerd en ze zijn allemaal heerlijk.
Hebben protiene melk besteld en het was…
Hebben protiene melk besteld en het was perfect geleverd en snel
Goeie lekkere vers ingevroren…
Goeie lekkere vers ingevroren gerechten, kip is supermals en bv de scampi of chicken wings zijn ideaal voor als je mensen ontvangt
De melk is ideaal voor die after workout protein.
De klantenservice is altijd supersnel en behulpzaam
Vandaag voor het eerst gegeten
Vandaag voor het eerst gegeten. Ik was sceptisch vanwege het uiterlijk van de verpakking.(diepbevroren) Maar jongens wat was dat lekker! Ik ben fan. Super veel vlees, goed gekruid ook. Fijn dat ik het bij de jumbo kan halen ook. Ik ga zeer zeker de andere maaltijden ook halen. Dank jullie wel!
Ordered meals to try out and my package…
Ordered meals to try out and my package got delivered to the wrong address to which Muscle Meat helped me in no time and sent a new one, customer support very solid.
As for the products: They're all equally as convenient and good but the pre-made chicken by itself is an absolute recommendation, will order more here!
Al lang tevreden klant
Al lang tevreden klant en recent ging er iets mis met een pakket en dat hebben ze direct opgepakt. 10/10 customer service, shout out naar hun!
Voor het eerst besteld bij Muscle Meat
Voor het eerst besteld bij Muscle Meat, maar de bezorgers hadden het meerdere keren verprutst. Hierdoor moest muscle meat nog een keer het pakket opsturen, maar dat was geen probleem gelukkig! Ik heb het vlees nog even nagewogen toen het binnenkwam en alles klopte.
Een tip voor muscle meat is om een andere bezorgservice te gebruiken.
Al jaren klant en altijd tevreden…
Al jaren klant en altijd tevreden geweest. Goede kwaliteit producten, gemakkelijk te gebruiken en lekker. Ideaal voor snel gemakkelijk goede voeding binnen te krijgen.
Aangenaam verrast
Een aantal maaltijden uitgeprobeerd en ik ben aangenaam verrast. Ik was erg bang dat het vlees droog zou zijn maar in tegendeel. Erg smaakvol en gewoon lekker. Ook super handig dat ik niks zelf hoef uit te rekenen per maaltijd maar dat het allemaal netjes is aangegeven. Portie is meer dan voldoende. Een echte aanrader.
Goede snelle service en goede levering
Goede snelle service en goede levering. Ga zo door
Lekkere maaltijden en gebruiksvriendelijke website
Inmiddels een aantal bestellingen gedaan en wat een uitkomst als je gewoon snel een kwalitatief goede maaltijd op tafel wilt zetten!
Musclemeat biedt ruime keus aan lekkere maaltijden tegen een fijne prijs-kwaliteitverhouding.
De website en bestelproces is ook erg gebruiksvriendelijk. Bevroren levering is vaak al binnen 2 dagen op een door mij als klant gekozen avond.
Goede hulp bij compensatieproduct
Altijd goede producten met een goede prijs. Ook fantastisch geholpen bij het krijgen van een nieuw product nadat de berzorgers de levering hadden verprutst en het hierdoor ontdooid en onbruikbaar was geworden.
Probleem goed aangepakt
Vaste klant, dit keer helaas niet goed verlopen. Het probleem is snel en uitstekend aangepakt met dank aan Alexander.
Snelle oplossing
Ik heb al redelijk wat producten besteld en tot nu ging het altijd prima!
Echter, gisteravond ging iets fout met bezorgen, waardoor ik de bestelling een dag te laat in handen kreeg en de producten waren ontdooid.
Na telefonisch overleg met de klantenservice (Alexander) was snel duidelijk waar de fout lag en MuscleMeat nam de volledige verantwoordelijkheid op zich. De bestelling wordt opnieuw opgestuurd waardoor ik volledig schadeloos werd gesteld.
Ontzettend netjes, heel klantvriendelijk en goed en snel aangepakt. Daarom 5 *!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.