MuscleMeat Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bij de eerste bestelling ging het niet helemaal goed. Gelijk contact gezocht per email en supersnel & goed opgelost. Dat is nog eens service! De kip die geleverd is, is heerlijk en zo makkelijk om sne... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bij een eerste bestelling waren de producten helaas al grotendeels ontdooid. Ik wist niet dat je dan direct foto’s of een filmpje moest maken van de producten. Na een paar mailtjes hebben ze het heel... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De producten van MuscleMeat zorgen ervoor dat je binnen 15 minuten een voedzame en lekkere maaltijd op tafel kunt zetten. Voornamelijk heel handig voor mensen die 's avonds wat minder tijd over hebben... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super manier om je maaltijd doelen te behalen! Geen gedoe meer en alles netjes ingevroren. Zeer ruime keuze en heel veel lekkere maaltijden! Ook het leveren is super! Ongelooflijk dat ik zo la... Mehr ansehen

Hervorragend

87 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Clear whey

Ik had bij muscle meat vlear whey ice tea green besteld. Het was niet te drinken helaas.

Antwort von MuscleMeat

Hoi Kadir, mocht een smaak een keer niet bevallen dan kun je ons altijd mailen voor een oplossing zoals een wissel naar framboos-citroen! Tot nu toe krijgen we alleen positieve reactie over de smaak, weet je zeker dat je de instructie goed opgevolgd hebt? Dit is: eerste 300ml water in een shaker, dan 1 scoop, heel goed schudden en dan 2 minuten laten staan zodat het schuim volledig zakt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Beste kant-en-klaar maaltijden ooit!

Beste kant-en-klaar maaltijden die ik OOIT gegeten heb. Voedzaam, lekker, en makkelijk te bereiden. De avond voor kantoordagen hoef ik nu geen rekening meer te houden met het feit dat ik "iets met koken waarvan ik morgen restjes mee naar werk kan nemen".

De kerst op de taart is dat het team erachter echt fantastisch is. Als je er ook maar iets fout gaat - ook als dat eigenlijk je eigen schuld is - helpen ze je meteen!

Aanrader!

Aanrader! Naast dat de producten erg lekker en goed zijn, is ook de service die ze leveren top!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altijd tevreden: producten, levering & service

Ik ben een heel tevreden klant hier in België. Ik had een vraag en heb een mailtje gestuurd naar de klantenservice. Ik kreeg heel snel antwoord en echt super goede service. Ook van de leveringen ben ik altijd heel tevreden. Alles verloopt vlot en de producten zijn top. Bedankt voor de fijne ervaring!

30. Juni 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lekker, betaalbaar en goede kwaliteit

Zeer goede prijs kwaliteitsproducten, en vooral zeer lekker en gemakkelijk. Ben al jaren klant en bestel regelmatig. 1x werd de bestelling een dagje later geleverd door Trunckers, bestelling was echter ontdooid. Contact opgenomen met klantenservice, hebben bestelling opnieuw verstuurd. Kan MuscleMeat.nl alleen maar aanraden.

22. Juni 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Wat zijn die passief agressieve reacties?

Wat zijn die passief agressieve reacties op negatieve reviews hier? Ik was best tevreden over mijn bestellingen maar ik vind dat die reactie wel wat vriendelijker kan hier. Zo zorg je niet dat mensen willen bestellen uit angst dat er iets fout gaat.

1. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I love STEAK and been eating it for…

I love STEAK and been eating it for over 40 years
THIS IS THE WORST MEAT IVE EVER EATEN

Antwort von MuscleMeat

Please know you can write our customer service always first, we are there for you! A 1 star can always still be written after if you didn't get a new steak for example. All reviews are good on our steaks so if there is a steak in between with for example stiffend muscle fiber, we can always help with compensation or money back. The problem is these are natural products, untouched and you can't see from the outside how the steak is. So if there is a bad one, just message us. The overall quality is super good, else we would not have a business. You can still email us: info@musclemeat.nl .

Perfect!

Snelle levering, en de producten zijn ongelofelijk lekker. De kip smaakt nog lekkerder en zachter dan van de chinees. Dit was de eerste keer, en zeker niet de laatste!

7. Juni 2025

Ontzettend goede service.

Na een paar bestelling nog steeds tevreden. Het eten is lekker, en oprecht proeft het gewoon nog vers na het opwarmen in een magnetron. De prijs is ook zeer schappelijk en echt netjes voor de producten wat je krijgt. En na een tegenslag in de levering is mijn klacht binnen 1 uur gelijk naar tevredenheid opgelost! Echt ontzettend knap.

Top bedrijf

Snelle en professionele bezorging.
Kwaliteitsproducten.
Zeer goede smaak, erg lekker.
Aantrekkelijk geprijst.

Heerlijke gezonde smakende producten

Goede keus in producten. Gemakkelijk te bereiden als je weinig tijd hebt maar toch gezond wilt eten. Altijd mals en heerlijk van smaak. En als iets je niet bevalt gewoon bellen, er is altijd een goede oplossing. Wij bestellen hier al jaren en het verveelt nooit door de ruime keus. De levering gaat makkelijk en snel. Ik ben wederom blij met mn volle diepvriesje.

27. Mai 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Twee keer besteld bij deze webshop

Twee keer besteld bij deze webshop, en beide keren werd de bestelling niet op tijd verzonden. Op de website wordt beloofd dat 97% van de bestellingen de volgende dag wordt geleverd, maar dat is in mijn geval geen enkele keer gebeurd. Bij één van de bestellingen had ik zelfs ruim op tijd besteld (dinsdag, met bezorgdag donderdag), maar het pakket werd pas op donderdag verzonden.

Wat het extra frustrerend maakt, is de reactie van de klantenservice. In plaats van een nette toelichting kreeg ik een bericht in de trant van:

"Helaas zijn wij momenteel overvloed met non diepvries producten omdat onze nieuwe melk product volledig viraal is gegaan. Daarom zal de leverdag 1 dag later zijn."

Dat leest alsof het door een stagiair is getikt. Geen fatsoenlijke uitleg, geen compensatie, nauwelijks excuses. Het komt over alsof het jouw probleem is dat hun product ‘viraal’ is gegaan. Dat is geen klantvriendelijke benadering.

De producten zelf zijn kwalitatief prima, daar heb ik geen klachten over. Maar als je je bezorgbelofte niet kunt nakomen én je klantenservice laat steken vallen, dan is dat voor mij wel een reden om hier niet nog eens te bestellen. Er zijn genoeg alternatieven die hun logistiek wél op orde hebben.

Het zijn toch echt twee sterren…
Zelfs de reactie op deze review is passief agressief wat ook maar weer laat zien hoe het bedrijf met kritiek omgaat.

6. Mai 2025

Antwort von MuscleMeat

Niemand wil een vertraging, wij ook niet. Wat er gebeurde is dat onze melk video viral ging, binnen 3 dagen 1.1 miljoen views. Er werd zoveel besteld dat het niet meer in de postnl en trunks karren pasten. Normaliter mailen we de klant zelf over als er een dag vertraging is door onvoorziene omstandigheden. Dit is niet gebeurt, excuses daarvoor. Ik heb de klantenservice hierop aangesproken. Desalniettemin, als je tevreden bent over de producten, dan is het wel een beetje hard om 1 ster te geven voor de hele webshop voor slechts één dag extra wachten. Gelieve niet meer bij mij dan ook te bestellen als je ons 1 ster waard vindt. Olivier Richters - The Dutch Giant.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr