Pak is van goede kwaliteit 2 de keer dat ik hier bestel, maar helaas een foute maat ontvangen van de broek. Hiervoor meerdere mails gestuurd zoals vermeld op de site om een retour formulier te verkr... Mehr ansehen
Slechte service en geen reactie op mijn mail. Ik kreeg items die ik niet besteld had en daarvoor gemaild. Na 1,5 week reactie, nogmaals gemaild en nog geen reactie. en daarna nog steeds geen passende... Mehr ansehen
Omdat ze zo lekker zitten en zo'n goede kwaliteit zijn de leggings ben er super blij mee ik ga zeker vaker wat bestellen ga zo door topper liefs soraya
Vom Unternehmen geschrieben
Solace is your go-to brand for trendy lounge and sportswear. We specialize in designing comfortable and stylish clothing that makes you feel relaxed and confident during your everyday activities. From cozy hoodies and joggers to sleek leggings and tops, our collection offers a wide range of styles and colors to suit your preferences. Experience fashion and functionality combined with high-quality materials for a seamless transition from lounging to exercising. At Solace, our mission is to inspire and empower you with clothing that fits your lifestyle.
Hurksestraat 10, 5652AJ, Eindhoven, Niederlande
- 0626811258
- info@movewithsolace.com
- movewithsolace.com
Das haben sich andere Leute angesehen
Niets ontvangen en weinig reactie
Besteld en na een 2 weken gevraagd waar mijn bestelling was. Dezelfde dag hebben ze gereageerd en ze zouden dezelfde dag een nieuw pakket opsturen. Hier nog niets over gehoord of over ontvangen, ook niet via de mail als ik hier naar vraag. Jammer. Besteld met klarna wat ook niet handig is, de betaaldatum is over een aantal dagen maar ben bang dat ik dan geen pakket heb ontvangen..
Omdat ze zo lekker zitten en zo'n goede…
Top service en hele leuke meiden
Top service en hele leuke meiden! Ik gun ze het echt!
Nog niet geleverd
Ik heb 20 september een bestelling gedaan en dit is nog steeds niet binnen. Er wordt ook niet gereageerd op mijn mail dus weet niet hoe ik nu in contact moet komen met het bedrijf.
Een goede en mooie drinkfles
De drinkfles is echt heel mooi en handig in gebruik.
Goed materiaal en een mooie kleur.
Maar wel vervelend dat ik na de rand steeds mails ontvang voor een review te schrijven.
Ze leveren vlug
Ze leveren vlug, en de sportkleding zit lekker en is precies wat je er van verwacht
Super blij mee
Goeie levering netjes verpakt en omwijs fijne sportkleding! Ben er onwijs blij mee en kan het iedereen aanraden!
Super fijne sportkleding
Super fijne sportkleding, snelle service. Ook leuk dat je kunt zien als je pakketje wordt in gepakt. Super lieve meiden die met je mee denken.
Hier een set besteld voor mijn…
Hier een set besteld voor mijn vriendin, super aardig geholpen en mijn vriendin was er super blij mee!
Top kwaliteit en service!!
Ik had de push up legging en de secure white top besteld. Wat een top setje. Super mooi en schijnt niet door. Ook vond ik het super leuk dat de bestelling live met zoveel liefde werd ingepakt. Ga hier zeker vaker bestellen, echt een aanrader!! ❤️
Top merk en top kwaliteit
Hier een sportlegging gekocht - de beste sport legging die ik ook heb gehad! Lubbert niet uit, laat je benen en billen er mooi uitkomen. Klantenservice en verzending - niks op aan te merken. Top merk dat top kwaliteit levert!
Fijne sportkleding ook voor curvy- dames 😍
Ik heb een sportlegging en een sportbh gekocht in een maatje L. En wat zitten ze toch goed! Ook voor de curvy- dames onder ons. 😉 Bezorging vond snel plaats en de items waren mooi verpakt. Ik ben super tevreden. Ga zo door Move with Solace! 💪🏽
Heel erg tevreden met mijn sport setje!
Heel erg tevreden met mijn sport setje!
Ik heb een legging en een sport-bh…
Ik heb een legging en een sport-bh besteld. Echter, de bh paste niet helemaal goed omdat ik het zelf verkeerd had ingeschat. Ik heb gemakkelijk contact opgenomen en goed advies gekregen, en nu heb ik een passende bh.
Laatst een bestelling bij jullie gedaan…
Laatst een bestelling bij jullie gedaan en de leggings hebben mij niet teleurgesteld, zo blij mee! Ga zeker vaker bij jullie bestellen.
Leggings bij deze meiden besteld en…
Leggings bij deze meiden besteld en niks aan gelogen! De leggings zijn echt van hele fijne kwaliteit
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.